Nie bylo newsa a dzis zrobilem depozyt wiec podziele sie z wami tymi informacjami. Znowu jest wyscig po milionowe rozdania i oprocz tego powiekszono pule do Sunday Million i Sunday Warm Up. Dodatkowo jest bonus depozytowy 25% do 250$. Na kazdego dolara trzeba ugrac 20 FPP (tych bazowych).
Witam,
Niedługo powinien pojawić się news na ten temat u nas na stronie
Pozdrawiam
Ten reload bonus można wziąć na zasadzie :
Wypłacam kase z PS -> wpłacam ponownie -> dostaje bonus?
trzeba również napisać maila do supportu o zwiększenie limitu na mb jak ktoś chce skorzystać w 100% z reloadu bo limit jest aktualnie 600$ - oczywiście zwiększają bez żadnego problemu i wtedy 5000 bazowych fpp i 6 miesięcy na wyrobienie
Orientujecie sie czy jest jakis limit na netellerze w takiej sytuacji ? Bo dzisiam mam zamiar wrzucic kolejnego 1000 $ na Starsy :-_)
Wiecie co podoba mi sie ta pramocja 5000 FPP i mamy darmowe 250 $
A wyrobienie tego jak sie czlowiek uprze w jeden dzien idzie
Zdecydowanie dobra inwestycja
Dla mnie 10 dni na nl400
Ja tez lada moment wrzucam na moment dodatkowego tysiaka.
Lesioo napisał
Wiecie co podoba mi sie ta pramocja 5000 FPP i mamy darmowe 250 $
A wyrobienie tego jak sie czlowiek uprze w jeden dzien idzie![]()
Zdecydowanie dobra inwestycja![]()
Jak się tak rozpędzić to jeszcze top250 wygrasz
Lesioo napisał
Orientujecie sie czy jest jakis limit na netellerze w takiej sytuacji ? Bo dzisiam mam zamiar wrzucic kolejnego 1000 $ na Starsy :-_)Wiecie co podoba mi sie ta pramocja 5000 FPP i mamy darmowe 250 $
A wyrobienie tego jak sie czlowiek uprze w jeden dzien idzie![]()
Zdecydowanie dobra inwestycja![]()
10k rąk na 2/4 i masz wyrobione ... tyle co nic
Wychodzi mi z wyliczeń że ta promocja to to samo co 12,5 % rake back.
Czyli nic wielkiego. Może ktos to sprawdzić?
orientuje sie ktos czy mozna wyplacac kase podczas wyrabiania tego bonusu? czy to automatycznie przerywa promocje?
marek447 napisał
Wychodzi mi z wyliczeń że ta promocja to to samo co 12,5 % rake back.
Czyli nic wielkiego. Może ktos to sprawdzić?
Moze, ale jest to dodatkowe 12,5% RB, ktorego normalnie bysmy nie mieli.
Zader napisał
orientuje sie ktos czy mozna wyplacac kase podczas wyrabiania tego bonusu? czy to automatycznie przerywa promocje?
Nie mozna wyplacic i wplacic, jezeli o to Ci chodzi.
wlasnie chce w druga strone - dzisiaj wplacic np 400$ i za miesiac wyciagnac polowe (i dalej wyrabiac bonus 25%).
Zader napisał
Ja się orientuję. Ostatnio taki reload bonus był na koniec roku i można było zrobić cashout przed wyrobieniem, nie tracąc go.
Jeśli chcesz potwierdzenia na 100% - napisz maila do ich supportu.
Mam pytanie odnośnie tej promocji 25% od wpłaty. Jeżeli wplace 1000$ na konto to moge je np. na drugi dzien wypłacić spowrotem??
Lusia845 napisał
Mam pytanie odnośnie tej promocji 25% od wpłaty. Jeżeli wplace 1000$ na konto to moge je np. na drugi dzien wypłacić spowrotem??
Mozesz, ale nie dostaniesz od razu 250 darmowych dolarow(trzeba uzbierac 5,000vpp za calosc)