do godzin popołudniowych to samo, w S'n'G rozdałem resztki rola z powodu połączenia
Napisane przez Whytek
Pierdoły ludziom piszecie i będą płacić za głupoty, spece
Masz lepszy sposób ?
Napisane przez d3ment0r
Napisane przez Whytek
Cały internet funkcjonuje bez przyznawania wszystkim ludziom publicznych IP, może mi ktoś wytłumaczyć co kto gdzieś spieprzył że żeby grać na P* trzeba kupować adres?właśnie ..
darekuryga - nie irytuje Cie to ?
irytuje i to nie wiesz jak pytanie co jest dla Ciebie ważniejsze?
roll i pokerowy rozwój czy 10zł miesięcznie
mój zysk jest dużo większy niż 10zł miesięcznie tże zdecydowałem się zaryzykować
usługę można wyłączyć tże nie ryzykowałem dużo, jeżeli chodzi o sieci internetowe to pomimo informatycznego wykształcenia mało na ten temat wiem
porozmawiałem z obsługą techniczną ASTER doradzili co zrobić, zapewnili mnie, że to jest powodem braku łączności z aplikacją/urządzeniem (P*)
na pytanie dlaczego wcześniej działało a teraz nie odpowiedzieli - z naszej strony nic się nie zmieniło od nowego roku i nie na to wpływu również połączenie się z UPS (dał mi tym do zrozumienia, że P* musiało coś zmienić)
ja podjąłem ryzyku - decyzja oceniam na +EV
Napisane przez Whytek
Pierdoły ludziom piszecie i będą płacić za głupoty, spece
czekam na lepszy sposób chętnie skorzystam zawsze mogę wrócić do priv IP
Ja mam Vectre, ip publiczne - problem taki jak opisujecie. Korzystam z iplusa też (zakupiłem jak zaczęło zrywać) i jest ciut lepiej - tzn zrywa, ale potrafi się połączyć później, jednak łapię siouty. W tym czasie net (iplus) działa bez zarzutu.
IMO to wina starsów a nie Aster/Vectra/mobilnego
Dla mnie to wina aster. Nie wiem kiedy nastapil problem ale w okresie polaczenia aster z upc. W starcrafta tez nie moge grac, dokladnie w tym samym momencie co na ps.
Pingi sa 100% , 0 lostow, ale nie moge z niczym nawiazac polaczenia.
pytanie do ludzi ktorzy maja probem - czy w nocy po 1 tez wam nei zdiala ? u mnie wtedy zaczyna smigac wszystko
Napisane przez mgrudzie
pytanie do ludzi ktorzy maja probem - czy w nocy po 1 tez wam nei zdiala ? u mnie wtedy zaczyna smigac wszystko
Całkiem podobnie. Dodam jeszcze, że był jakiś up na P* dzisiaj i od tamtej pory mi nie zerwało połączenia. Może rzeczywiście wina leży po stronie starsów, choć trudno w to tak do końca uwierzyć zważywszy na fakt, że wymieniłem z tech supportem naście maili z logami, screenami etc, etc i nie byli mi w stanie nawet podać przyczyny (chyba, że grali na zwłokę, ale po co by to mieli robić ?). Pozdrawiam !
mi teraz dizala ale troche rozlacza. inny soft teraz dziala ale srednio. publiczne ip pomaga teraz?
a odnosnie juz tego publicznego ip - jak mam 'nielegalnie' router w domu to nie bedzie zadnego problemu co nie ? (musialem to pytanie zadac
)
i drugie - jak to zrobic -trzeba dzwonic i aktywowac ta?