doszła wypłata na skrilla:_)
Napisane przez POgromCa
Wróciła u mnie opcja wypłaty przez Netka, a przez skrilla nadal nie ma, chodź jest możliwość wpłaty. Odblokuje się po depozycie? czy jak do nich napisze to mi odblokują sami ?
Dla tych co mi pomogą mogę wysłać zdjęcie z podpisem wujka Klaudiusza.
Jeżeli nie wpłacałeś tą metodą musisz najpierw wpłacić i powinna ci się odblokować również w cash out, a jeżeli tą metodą już wpłacałeś napisz do supportu.
Super nowina. Całkowicie zrozumiałe, nawet sam polski rynek to są poważne straty finansowe dla takiego skrilla. Teraz niech tylko wrócą ósemki i gra gitara.
1. Dwa dni temu robiłem depozyt poprzez Netellera, dzisiaj chce wypłacić pieniądze, a tam pojawia się tylko jedna opcja: na Skrilla, w dodatku na konto przez które wpłacałem bardzo dawno temu i jest już nieaktywne. O co chodzi?
2. Załóżmy, że rozwiąże problem wyżej - czy jeśli wpłacę przez ecoPayz to później będę mógł te pieniądze wypłacić na Netellera?
//
W ogóle wypłata na ecoPayz też chyba powinna być dostępna skoro niedawno wpłacałem tę metodą pieniądze...
Napisane przez kapisevicius
1. Dwa dni temu robiłem depozyt poprzez Netellera, dzisiaj chce wypłacić pieniądze, a tam pojawia się tylko jedna opcja: na Skrilla, w dodatku na konto przez które wpłacałem bardzo dawno temu i jest już nieaktywne. O co chodzi?2. Załóżmy, że rozwiąże problem wyżej - czy jeśli wpłacę przez ecoPayz to później będę mógł te pieniądze wypłacić na Netellera?
//
W ogóle wypłata na ecoPayz też chyba powinna być dostępna skoro niedawno wpłacałem tę metodą pieniądze...
Mam ten sam problem. Depozyt i wypłaty robione przez ecopayz, a teraz przy próbie wypłaty automatycznie wyskakuje mi konto Skrill z którego już dawno nie korzystam i mam zamknięte.. i nie da się tego zmienić a support nic mi nie odpisuje. Ktoś ma sposób na to?
Ps. Udało się rozwiązać. Trzeba pisać do działu security o zablokowanie konta Skrill do wypłaty ( bezpowrotnie), wtedy automatycznie wskakuje kolejne konto do wypłaty