Przejdź do forum
Powrót skrilla i ne...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Powrót skrilla i netka?

32 Posty
26 Użytkownicy
53 Reakcje
11.4 K Wyświetlenia
pawel9
Oldschool Grinder

doszła wypłata na skrilla:_)

Odpowiedz
Cytat
bigabing123
Poker Player

Napisane przez POgromCa
Wróciła u mnie opcja wypłaty przez Netka, a przez skrilla nadal nie ma, chodź jest możliwość wpłaty. Odblokuje się po depozycie? czy jak do nich napisze to mi odblokują sami ?
Dla tych co mi pomogą mogę wysłać zdjęcie z podpisem wujka Klaudiusza.

Jeżeli nie wpłacałeś tą metodą musisz najpierw wpłacić i powinna ci się odblokować również w cash out, a jeżeli tą metodą już wpłacałeś napisz do supportu.

Odpowiedz
Cytat
vandervelde12
PokerStrategist

Super nowina. Całkowicie zrozumiałe, nawet sam polski rynek to są poważne straty finansowe dla takiego skrilla. Teraz niech tylko wrócą ósemki i gra gitara.

Odpowiedz
Cytat
bariox
Oldschool Grinder

tak

Odpowiedz
Cytat
kapisevicius
Legacy Member

1. Dwa dni temu robiłem depozyt poprzez Netellera, dzisiaj chce wypłacić pieniądze, a tam pojawia się tylko jedna opcja: na Skrilla, w dodatku na konto przez które wpłacałem bardzo dawno temu i jest już nieaktywne. O co chodzi?

2. Załóżmy, że rozwiąże problem wyżej - czy jeśli wpłacę przez ecoPayz to później będę mógł te pieniądze wypłacić na Netellera?

//
W ogóle wypłata na ecoPayz też chyba powinna być dostępna skoro niedawno wpłacałem tę metodą pieniądze...

Odpowiedz
Cytat
krybis80
PokerStrategist

Ile trwają wypłaty z PS na Neteller?

Odpowiedz
Cytat
Guras1
Elite Grinder

5-10 min

Odpowiedz
Cytat
gengis
PokerStrategist

ja nadal nie moge zrobic depozytu z netelera, ktos wie dlaczego?

Odpowiedz
Cytat
Hardchorusss
PokerStrategist

ja wiem

Odpowiedz
Cytat
matexide
PokerStrategist

Napisane przez kapisevicius
1. Dwa dni temu robiłem depozyt poprzez Netellera, dzisiaj chce wypłacić pieniądze, a tam pojawia się tylko jedna opcja: na Skrilla, w dodatku na konto przez które wpłacałem bardzo dawno temu i jest już nieaktywne. O co chodzi?

2. Załóżmy, że rozwiąże problem wyżej - czy jeśli wpłacę przez ecoPayz to później będę mógł te pieniądze wypłacić na Netellera?

//
W ogóle wypłata na ecoPayz też chyba powinna być dostępna skoro niedawno wpłacałem tę metodą pieniądze...

Mam ten sam problem. Depozyt i wypłaty robione przez ecopayz, a teraz przy próbie wypłaty automatycznie wyskakuje mi konto Skrill z którego już dawno nie korzystam i mam zamknięte.. i nie da się tego zmienić a support nic mi nie odpisuje. Ktoś ma sposób na to?
Ps. Udało się rozwiązać. Trzeba pisać do działu security o zablokowanie konta Skrill do wypłaty ( bezpowrotnie), wtedy automatycznie wskakuje kolejne konto do wypłaty

Odpowiedz
Cytat

czy wypłaty na Skrilla nadal działają?

Odpowiedz
Cytat
mq123
Oldschool Grinder

Wypłacałem w sobotę i przyszlo od ręki.

Odpowiedz
Cytat