Czy ja dobrze widzę, że dostępne są na nowo wpłaty na Ps za pomocą skrilla i netka?
Próbował już ktoś może? Wszystko śmiga jak należy?
Już niedługo Skrill vs ecoPayz będzie nie opłacalny:
- Skrill: Od 14 grudnia 2017 roku opłata za wymianę waluty będzie wynosiła 3,99% + opłata za wypłatę (1,75 %) + opłata za kartę (10 $)
- ecoPayz: wypłata: opłata za wymianę waluty (2,99%) + opłata za wypłatę (2,00 %) + brak opłaty za kartę (+ można mieć kilka kart w rożnych walutach i wirtualną kartę)
Napisane przez Virgath
Już niedługo Skrill vs ecoPayz będzie nie opłacalny:
- Skrill: Od 14 grudnia 2017 roku opłata za wymianę waluty będzie wynosiła 3,99% + opłata za wypłatę (1,75 %) + opłata za kartę (10 $)
- ecoPayz: wypłata: opłata za wymianę waluty (2,99%) + opłata za wypłatę (2,00 %) + brak opłaty za kartę (+ można mieć kilka kart w rożnych walutach i wirtualną kartę)
Neteller to samo planuje z opłatą za kartę? Skąd info?
ale vip silver+ bedzie mial dalej w miare tanio czy dla wyplat karta jest inna oplata za przewalutowanie?
Czyli w końcu Skrilla odblokowali na dobre, czy nie? Normalnie przelewy robicie i nic nie blokuje?
Testowa wypłata PS > Skrill doszła instant na konto Skrilla jak za dawnych pięknych czasów, że aż nie wierzę.
Ciekawe, czy to jakaś prowokacja, testy, cicha zmiana decyzji, czy inny chuj
Jeżeli chodzi o szczegóły to zlecone $25 zamieniło się na 87.1zł (konto Skrill niestety w PLN, założone 100 lat temu), co daje kurs wymiany 3.484, przy kursie 3.648 tzw. googlowskim oraz z tabeli ING równym 3.535. Nie popycham na razie kasy ze Skrilla dalej w kierunku Polski, wiec nic nie powiem nic na temat dalszych opłat/kursów.
Jak robie wypłatę nie mam tam możliwości "skrill" tylko metoda jaką ostatnio wpłacałem, da się to jakoś przywrócić czy muszę znów zrobić depozyt przez skrilla, aby opcja się pojawiła?
ps. przy próbie depozytuprzez skrill wyskakuje informacja, że jest niedostępna ta opcja.
Jakieś pomysły ?
haha działa chyba odczuli przejęcie klientów przez ecopayz który i tak ma lepszą opcję karty
Potwierdzam - działa!
Jeszcze wczoraj miałem identyczny błąd, że blokował płatność, mimo możliwości wyboru Skrilla. Coś musi być na rzeczy, że wrócił Skrill. Przelew na P* poszedł natychmiastowo.
Wróciła u mnie opcja wypłaty przez Netka, a przez skrilla nadal nie ma, chodź jest możliwość wpłaty. Odblokuje się po depozycie? czy jak do nich napisze to mi odblokują sami ?
Dla tych co mi pomogą mogę wysłać zdjęcie z podpisem wujka Klaudiusza.