Przejdź do forum
PokerStars Mobile P...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

PokerStars Mobile Poker: instalacja

9 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
9,573 Wyświetlenia
Thorek
Oldschool Grinder

PokerStars Mobile Poker - teraz dostępny również w Polsce!

Fakty:
• Oprogramowanie dostępne na iPhone'a, iPada (2 i 3) oraz iPoda touch
• Oprogramowanie dostępne na urządzenia współpracujące z systemem Android™
• Gra przeciwko graczom z sieci PokerStars.com
• Gra na koncie przypisanym do PokerStrategy.com
• Dostępne dla graczy z Polski, Słowenii, Rumunii, Szwecji i Finlandii

Nowy na PokerStars?

Jeśli nie masz jeszcze konta na PokerStars, musisz pobrać i zainstalować oprogramowanie PokerStars.com na swoim komputerze. To jedyna droga do zarejestrowania konta i przypisania go do PokerStrategy.com.

1. Odwiedź dział PokerStars.com - przewodnik instalacji na naszej stronie i podążaj za instrukcjami
  2. Załóż i zarejestruj konto na PokerStars.com oraz podaj ID swojego konta tutaj
  3. Pobierz klienta mobilnego odpowiedniego dla Twojego urządzenia z witryny PokerStars.eu
    Alternatywną opcją jest ściągnięcie oprogramowania za sklepu Androida lub Apple App Store.
  4. Zaloguj się na wcześniej założone konto.
  5. Rozpocznij grę na koncie przypisanym do PokerStrategy.com, w dowolnym miejscu w Polsce i w dowolnym czasie.

Korzystanie z istniejącego już konta na PokerStars

Jeśli masz już konto założone na PokerStars, to droga jest jeszcze łatwiejsza:

1. Pobierz klienta mobilnego odpowiedniego dla Twojego urządzenia z witryny PokerStars.eu
    Alternatywną opcją jest ściągnięcie oprogramowania za sklepu Androida lub Apple App Store.
  2. Zaloguj się na wcześniej założone konto.
  3. Rozpocznij grę na koncie przypisanym do PokerStrategy.com, w dowolnym miejscu w Polsce i w dowolnym czasie.

Wspierane urządzenia

Apple / iOS
Zanim pobierzesz aplikację PokerStars Mobile Poker, musisz się upewnić, że twoje urządzenie Apple® współpracuje z oprogramowaniem PokerStars. Aplikacja Mobile Poker jest zaprojektowana dla następujących produktów tej firmy: Phone® 3GS, iPhone® 4, iPad®, iPad® 3 i iPod touch® czwartej generacji.

Android™
Zanim pobierzesz aplikację PokerStars Mobile Poker, musisz się upewnić, że twoje urządzenie pracuje na systemie Android™. Aplikacja Mobile Poker jest zaprojektowana dla systemów Android™ 2.2 i wyżej z minimalną rozdzielczością ekranu - 800x480.

Przegląd

Aplikacja Mobile Poker na iPhone'a, iPada i iPoda touch:

Aplikacja Mobile Poker na urządzenia współpracujące z systemem Android™:

Załóż konto na platformie PokerStars

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi

. Nieważne, pobrałem nie tą wersję.

Odpowiedz
Cytat

Dzisiaj pograłem trochę na androidzie na SGS i apka działa genialnie, naprawdę miazga. Grałem 3 stoły PLO bez przypału.

Czy jest w planie ZOOM?

Odpowiedz
Cytat

Ja grałem na HTC Desire, który nie jest już najnowszym telefonem, a wszystko działa idealnie ;)

Odpowiedz
Cytat
dragoste
PokerStrategist

Witam,

Napisane przez doodikoff
Czy jest w planie ZOOM?

Nic nam o tym nie wiadomo, PokerStars nie dawało chyba żadnych oficjalnych informacji na ten temat. Mimo wszystko obstawiam, że tak, gdyż ta forma rozgrywki wręcz idealnie nadaje się do gry na urządzeniach mobilnych zamiast multitablingu, który wydaje się być bardziej uciążliwy na małych urządzeniach.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

Jeśli chodzi o ZOOM to :

https://polska.pokerstrategy.com/news/world-of-poker/EPT-Grand-Final:-trener-PokerStrategy.com-Sergio-Castelluccio-na-final-table_59132/

W linku, 2 filmik i tak jak jest pokazane jak gościu gra to jest w rogu fast fold, jakby ZOOM.

Odpowiedz
Cytat
kr2ys1ek
Poker Player

.

Odpowiedz
Cytat
pawsyb
PokerStrategist

Ktoś instalował na LG Swift 3D?

Odpowiedz
Cytat
LifeRelaX
Legacy Member

ściągnąłem aplikację na HTC Desire i nie mogę jej zainstalować, wyskakuje komunikat "quickoffice - nie można otworzyć pliku". Może mi ktoś pomóc?

Odpowiedz
Cytat