Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Konto na P*

3 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
335 Wyświetlenia
TuRade
Oldschool Grinder

Podpowie mi ktoś co mam zrobić bo mam następujący problem...Mianowicie chciałbym mieć konto na starsach z tym, że nie pamiętam czy czasem już nie zakładałem...napewno nic nie wpłacałem z tym, że nie pamiętam też jaki mógłbym mieć tam nick... :facepalm: i nie moge skorzystać z czegoś takiego jak przypomnienie hasła.
Poradzi ktoś co mam zrobic? da sie jakoś sprawdzic czy mam tam konto? :f_confused:

Bo podejrzewam, że jeśli założe i okaże się ze bedzie to moje 2 konto to problemy pojawią się podczas ewentualnej próby wypłaty środków..

Odpowiedz
Cytat
2 odpowiedzi

Jak na moje oko to wystarczy, że w tej kwestii napiszesz do Poker Stars maila na support@pokerstars.com i po podaniu swoich danych na pewno Ciebie zweryfikują lub nie. Będziesz też miał wtedy podstawy do tego żeby w razie zdublowania konta mieć wyrzuty do Starsów, że przecież pisałeś do nich w tej sprawie.. Polski support Ci odpowie. Nie musisz smarować po angielsku wiadomości.

Odpowiedz
Cytat
Head Admin
Marta
Poker Player

TuRade, cześć.

Jak zasugerowała już Kleopatra23, najlepiej napisać do supportu podając swoje dane (imię, nazwisko, adres) oraz e-mail, który podawałeś przy rejestracji - jeżeli pamiętasz. Jeżeli nie wypełniałeś wcześniej danych i jeżeli support nie będzie w stanie podać Ci nazwy konta, zapytaj, czy w takim przypadku otwarcie nowego wchodziłoby w grę. Odradzam zakładanie nowego konta na własną rękę, bo skutki, jak sam zauważyłeś, możesz odczuć podczas próby wypłaty.

Powodzenia. :)

Odpowiedz
Cytat