Wielkie dzieki za pomoc, juz to zrobilem i hud mi smiga ale mam taki problem ze wczoraj gralem sesje bez huda i rak z wczorajszej sesji po zmianie tych folderow mi nie zaimporotwalo do hma. Co zrobic zebym je mial normalnie zaimportowane ?
Prosze pomozcie bo mnie zaraz h strzeli, oto co robie
1. zmieniam w sofcie instant hand history option, zaznaczam save i zmieniam folder na stary
2. dodaje w click here to addon auto import folders to C:\Users\NAZWA UZYTKOWNIKA\AppData\Local\PokerStars.EU\HandHistory\
3. kasuje stary soft C:\Users\NAZWA UZYTKOWNIKA\AppData\Local\PokerStars\HandHistory + subfolders i drugi C:\Users\NAZWA UZYTKOWNIKA\AppData\Local\PokerStars\TournSummary + subfolders
i dalej mi nie chodzi, oczywisice importuje ale nie wyswietla statystyk w sofcie
POMOCY
a mi importuje summary turniejowe ale nie importuje rąk, nawet jak ręcznie wrzucam hand history do hm1. Dlaczego?
Cześć. Zmieniłem folder, w którym ma zapisywać się historia, dodałem ten foldem do HM, usunąłem cały folder Pokerstars, HUD dalej nie działa. Byłbym wdzięczny za pomoc, bo Sunday Milion trwa:(
Mam ten sam problem ...niby wszystko ogarniete jak nalezy.. hh niby importuje ale HUDa ani widu ani slychu ..a ilosc zimportowanych rak = 0 mimo ze niby importuje
nie widze deepa w SM bez HUDa :/
EDIT :
zapomnialam dodac ze chodzi mi o PT3
WYŁĄCZ AUTO IMPORT I HUDA W HOLDEM MANAGERZE I ODPAL JAKIŚ NOWY TURNIEJ LUB SNG.
Może być za 2 centy, potrzebne będzie aby "odetkać HM'a".
Wchodzisz w Lobby PokerStars w options-> Instant Hand History Options.
Sprawdzasz czy masz napewno zaznaczone "Save My Hand History".
Kopiujesz całą ścieżkę Where to save np: "C:\Program Files\PokerStars\HandHistory\"
wchodzisz w HM'a Zakładka IMPORT, klikasz "click here to add auto import folders"
Klikasz Add Folder.
W Folder Name wpisujesz całą ścieżkę skopiowaną z Where to save. np.:"C:\Program Files\PokerStars\HandHistory\"
Sprawdzasz czy Import from Sub Folders jest zaznaczone.
W Archive Folder wpisujesz C:\HMArchive
Naciskasz Save.
Wchodzisz w Import File(s)
Wchodzisz do folderu ze ścieżki Where to save - np.: "C:\Program Files\PokerStars\HandHistory\"
Klikasz w plik nowo odpalonego sng/turnieju(musi być rozegranych kilka rąk).
Klikasz Start Auto Import i działa.
Jeżeli dalej nie będzie działało, w trakcie przerwy wyłącz P* i Hm'a, włącz ponownie pierw P*, potem HM'a. Odpal Auto Import, jeśli wykryje ci stoły, a nie pokaże huda, to w Table Managerze ustaw wielkości stołów.
Jeżeli tak robiłeś, to nie mam pojęcia co mogło się spiepszyć. Może reinstalacja P* w przerwie?
Dzięki za pomoc Sadoss, ale dalej ni h*ja, przeinstalowałem soft, zrobiłem to co napisałeś, dalej nie działa:/
Próbowałem, dalej nic. W folderze w którym mają się zapisywać ręce, jest plik z turnieju, czyli wygląda na to, że historia się zapisuje
Jak chcesz to mogę zobaczyć przez team viewera w przerwie, odezwij się nA GG:7767651
Napisane przez arcymaster
Cześć. Zmieniłem folder, w którym ma zapisywać się historia, dodałem ten foldem do HM, usunąłem cały folder Pokerstars, HUD dalej nie działa. Byłbym wdzięczny za pomoc, bo Sunday Milion trwa:(
Po co usuwasz folder PokerStars?
Jaki folder masz dodany do autoimportu w HM (podaj pełną ścieżkę), następnie podaj ścieżkę zapisu HH ustawioną w oprogramowaniu PokerStars.
Pozdrawiam.
I co panowie udało się rozwiązać problem? U mnie dalej nic nie działa.... Nie wiem o co chodzi. Próbowałem chyba już wszystkiego.
Nie wiem czy wiecie, ale jest aktualizacja wersji hm1
Napisane przez Moti1987
U mnie w ogóle P* nie zapisuje rąk w ustawionym folderze.
Może ktoś pomóc?
HM/PT wycina ręce do swojego katalogu.
Pozdrawiam.
Napisane przez Moti1987
Wszystko to co wypunktował kolega Sadoss + historia rozdań ma być zapisywana w języku angielskim . Nie wiem czy to ma znaczenie akurat na p* , ale na wszelki wypadek zawsze gram na oprogramowaniu w j. angielskim .
HM1 z 10.04 wersja modyfikowana pod Zoom . Uwaga - zanim HM się uruchomi najpierw przerabia bazę , może to potrwać długo ( w zależności od wielkości bazy) .
http://www.holdemmanager.com/Downloads/HmUpdate_Release_1.12.10_010Apr2012a.exe
Napisane przez kapelusznik
Napisane przez Moti1987
Może ktoś pomóc?HM/PT wycina ręce do swojego katalogu.
Pozdrawiam.
Wiem, chodziło mi o to, że P* nigdzie nie zapisywał historii, nawet po zmianie w ustawieniach. To załatwiłem już z supportem.
Teram mam kolejny problem, HM po ustawieniu wszystkiego, widzi tylko stoły ale nie importuje rąk.
Kurde ja dalej nie mam huda. Zmieniłem w instant hand history folder na pokerstars.eu, w hm dodalem nowy folder też z pokerstars.eu ale niestety wciąz nie ma huda :/ Ręce pobiera, table manager odczytuje stoły ale huda nie ma niestety. Czy to może być wina tego, że w hm to wersja 1.12.07 ? Czy coś innego można zrobić, aby to działało.
Napisane przez PLraja
Kurde ja dalej nie mam huda. Zmieniłem w instant hand history folder na pokerstars.eu, w hm dodalem nowy folder też z pokerstars.eu ale niestety wciąz nie ma huda :/ Ręce pobiera, table manager odczytuje stoły ale huda nie ma niestety. Czy to może być wina tego, że w hm to wersja 1.12.07 ? Czy coś innego można zrobić, aby to działało.
Mam to samo, próbowałem już chyba wszystkiego, a huda jak nie było tak nie ma. Czy ktokolwiek rozwiązał ten problem?