Po zainstalowaniu aktualizacji softu zginął mi HUD
Czy komuś udało się ogarnąć ten temat?
udało się - w sofcie w instant hand histrory options trzeba włączyć zapisywanie rąk, a potem zmienić folder na "stary" czyli xxx\xxx\xxx\pokerstars\handhistory zamiast xxx\xxx\xxx\pokerstars.eu\handhistory
Exacly... ustawiony folder. jest napisane "imported files 2 of 2" imported hands: 0
table manager wykrywa stoły ale oczywiście nie czyta nic ze stołu...
Trzeba zmienic w sofcie folder zapisywania rak bo zostaje stary.
Nowy jest taki: C:\Users\NAZWA UZYTKOWNIKA\AppData\Local\PokerStars.EU\HandHistory\
Napisane przez Przemo88
Trzeba zmienic w sofcie folder zapisywania rak bo zostaje stary.Nowy jest taki: C:\Users\NAZWA UZYTKOWNIKA\AppData\Local\PokerStars.EU\HandHistory\
i później ten folder co wyżej dodać do Hm w Import, i usunać z tamtąd stary bez .eu
Wszystko bedzie wtedy działało
Przemo88 & vince22 - jesteście prze kozaki!
Całe szczęście, że są ogarniający takie techniczne sprawy ludzie, dzięki wielkie
Podpinam się pod ten wątek, tylko u mnie jest problem z HUDem w Elephancie. Nie wyświetla mi statystk po aktualizacji P*. Może ktoś podsunąć jakies rozwiązanie?
Po aktualizacji dla mnie również PT3 nie importuje rak ani nie wyświetla HUDa.
Udzieli ktoś jakiejś pomocy ?;p
ja zalozylem nowy folder eksportu w p*
i ten nowy folder wprowadzilem do hema jako folder importu
ez
JAk ustawić HUD krok po kroku:
1.Pokerstars : HELP-> Open my setting folder - pokazuje nam nowy folder gdzie jest zapisywane hand history
2. Pokerstars: Options->Instant hand history options->Change folder (zmieniamy folder w którym zapisywane jest hh według tego jaki jest pokazany w punkcie pierwszym (w moim przypadku zmieniłem na C:\Users\Sew\AppData\Local\PokerStars.EU\HandHistory\sergii84\)
3 Holdem manager: Options-> Configure auto import options->edit ( wpisujemy/znajdujemy zmieniony folder w moim przypadku C:\Users\Sew\AppData\Local\PokerStars.EU\HandHistory) save
Niby ok, ale ja w tym katalogu, o którym piszesz w pkt 1 mam pusto, a rece są docelowo ściągane do katalogu, do ktorego sciagaja mi się już od dawna.
jak massz pusto to stwórz foldery o takich nazwach, też tak miałem, tzn ja miałem pusto w local, ale w sumie gdzie byś nie miał, to zrób taką ścieżkę zagraj kilka rąk, później wpisz ją w hm czy pt i musi hulać
Czy można prosić kogoś o prywatny kontakt? Jestem początkujący i wszystko mi się pomieszało:(
GG:3412730
Ścieżka zmieniona tak jak radziliście, w katalogu z końcówką .eu. Pliki sie tam zapisują natomiast za cholerę elephant nie chce automatycznie ciągnąć tych rąk. Improtowanie ręczne - nie ma problemu. Przy imporcie automatycznym, nie ciągnie rąk. Ścieżka na 100% jest ok. Co robić?
Napisane przez etnomalczik
Ścieżka zmieniona tak jak radziliście, w katalogu z końcówką .eu. Pliki sie tam zapisują natomiast za cholerę elephant nie chce automatycznie ciągnąć tych rąk. Improtowanie ręczne - nie ma problemu. Przy imporcie automatycznym, nie ciągnie rąk. Ścieżka na 100% jest ok. Co robić?
Jedna uwaga jeszcze, elephant reće ciągnie, np. 2 pliki i 21 rak zaimportowanych, ale HUD mu sie nie odświeża automatycznie mimo, że scieżki podane są prawidlowo w starsach i elephancie