Przejdź do forum
Moneybookers ?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Moneybookers ?

45 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
6,536 Wyświetlenia
Fishu88
Oldschool Grinder

Dzięki wielkie, sam chciałem wypłacić ale po prostu nic się nie dzieje [tzn nie dostaję żadnego maila od "Rational Entertainment" ;) ], więc pewnie tak samo jak Wy dostanę wiadomość że nic z tego, pieniążki są zamrożone.

doszedł komuś cahout na mb? mi niestety nie . Masakra. Coś mi się wydaje, że mb się boi współpracy z nimi. Pozdrawiam

Tak, bezproblemowo.
Zleciłem wypłatę z P* w sobotę wieczorem, kasa na MB doszła dzisiaj popołudniu (ok. 16):

Cashout request time: 2011/04/16 12:44 ET
Cashout amount: USD xxx

USD xxx has been credited to your Moneybookers account.

Please be advised that some payment method providers will credit customer
accounts instantly and others may take 3-10 business days to apply
credits.

If you have any further questions regarding this transaction, please
contact "PokerStars Cashier" <cashier1@pokerstars.eu>

EDIT:
@DOWN: Jeżeli to do mnie, to oczywiście odblokowałem MB poprzez wpłatę jakiś czas temu. Nie zauważyłem, że autor tematu o to się pytał.
Odpowiedziałem tylko na pytanie:

doszedł komuś cahout na mb?

.

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

To interesujące, że możesz dokonać wypłaty na MB nie dokonując wcześniej wpłaty (jesteś tego pewien? Możesz to sprawdzić w historii transakcji). W takim razie możliwe, że zostaniesz poproszony o weryfikację.

Pozdrawiam.

szoker22
PokerStrategist

Zleciłem wypłate z ps wczoraj na MB o godzinie 15:20 i jescze nie dotarła cały czas jest w toku a zawsze mialem instant!? mam sie bac czy sie nie bac?? X(

Juzwabeznogi
Oldschool Grinder

Spoko mnie też jeszcze nic nie doszło (ani na Netka ani na MB). Proponuje się nie martwić. Nie dlatego że na pewno dojdzie, ale dlatego że i tak nie masz wpływu na to czy pieniądze wrócą czy nie wrócą, więc martwienie się nic nie pomoże :) Pozdro :)

imgoingtomirage
PokerStrategist

Witam.

Cytując naszego newsa:

Wiele systemów wypłat jest przeciążonych
Duża liczba graczy z uwagi na zaistniałe okoliczności zdecydowała się od razu w piątek na zlecenie wypłaty swoich środków i do tej pory większości z nich się to udało. Tymczasem doszło jednak do przeciążenia operatorów płatności takich jak NETELLER i Moneybookers, w związku z czym może dojść do opóźnień.

Z uwagi na nieprzejrzystość sytuacji trudno o dokładniejsze informacje, a powody możliwych opóźnień również nie są jednoznaczne.

Pozdrawiam.

prosty
Oldschool Grinder

Napisane przez imgoingtomirage
Witam.

Cytując naszego newsa:

Wiele systemów wypłat jest przeciążonych
Duża liczba graczy z uwagi na zaistniałe okoliczności zdecydowała się od razu w piątek na zlecenie wypłaty swoich środków i do tej pory większości z nich się to udało. Tymczasem doszło jednak do przeciążenia operatorów płatności takich jak NETELLER i Moneybookers, w związku z czym może dojść do opóźnień.

Z uwagi na nieprzejrzystość sytuacji trudno o dokładniejsze informacje, a powody możliwych opóźnień również nie są jednoznaczne.

Pozdrawiam.

Ten news, którego cytujesz nie ma żadnego poparcia w rzeczywistej sytuacji. Z tego co ja wiem z np. z FTP na mb jeszcze nie udało się wypłacić, a ludziom którym się udało wypłacić na netka poblokowali konta ...(coś piszą o tym na niemieckim forum https://www.pokerstrategy.com/de/forum/thread.php?threadid=1016747&threadview=0&hilight=&hilightuser=0&page=5 )

Nie uważam, że już należy panikować ale jakie uspokajające newsy wyssane z palca "większości z nich się to udało" też trochę nie na miejscu.

Juzwabeznogi
Oldschool Grinder

Czuje się jak analfabeta ale mógłbyś streścić co pisze na tym niemieckim forum w skrócie please?? :)

prosty
Oldschool Grinder

W skrócie: Niemcy panikują, że nie mogą wypłacić kasy z FTP.

Od razu zaznaczam, że nie twierdze, że trzeba panikować tylko nie rozumiem tego "hurra optymizmu".
Sam mam kase na FTP i narazie czekam na rozwój wydarzeń. Obecnie zlecanie wypłaty nie ma sensu.

szoker22
PokerStrategist

Ja np zleciłem wypłate z riverstarsa wczoraj o 15.20 narazie jest kibel bo cały czas oczekuje(wyplata w toku) nie podniecajmy sie tylko cierpliwie poczekajmy :f_smile: :f_smile:

imgoingtomirage
PokerStrategist

prosty, przykład masz u kolegi wyżej Moneybookers ?

Pozdrawiam.

szoker22
PokerStrategist

Lepiej niech nie walą w gume tylko wypłacaja kapuche bo na swieta gorzały nie kupie i dupa blada bedzie na samym żurku daleko nie pojade _ugly: :ayfkm:

prosty
Oldschool Grinder

Pozdrawiam.

Tam chyba jest mowa o PS a nie FTP ...

Napisane przez prosty

Pozdrawiam.

Tam chyba jest mowa o PS a nie FTP ...

Jak mniemam to jest to dział PS a nie FTP ;].

Ja tam duzego rolla nie mam na P* ale zlecilem na probe w niedziele kolo 18 i dzisiaj rano kolo 9 dostalem na MB swoja probke(18$). Zrobilem tak tylko zeby sprawdzic czy rzeczywiscie w ogole sie nie da bo tych gier, ktore P* oferuje nie ma na zadnym innym serwisie (a na pewno nie zapelniaja sie tak szybko)...

pzdr

SJS
SJS
Elite Grinder

Witam.

Tak w ramach informacji - 16 kwietnia zleciłem wypłatę na Netka dziś w nocy dotarła.

Pozdrawiam.

Lukasus
Elite Grinder

Może drobne kwoty do 100 dolarów przechodzą, większe nie przechodzą, ja 4 dzień czekam i nic. Lipna sytuacja, nie raczą ani podać terminów ani nic. Przekroczyli podane 72 godziny w informacji i cisza. Bardzo nieprofesjonalne.

mi doszła większa kwota niż 100 $ z P*>NET, więc to raczej nie jest prawidłowość, jakiś inny factor musi być, ale jaki, tego nie wie nikt :)
Dodam, że wypłata dotarła od aferki dwukrotnie i dwukrotnie błyskawicznie. Raz grubsza kwota, drugi raz w celu sprawdzenia, po panice ludzi były to jakieś grosze +/- 70 $.

Lukasus
Elite Grinder

Ale co ma Netteler do MB, to jest temat o MB.
Ja nie słyszałem, żeby komuś doszła większa kwota, chętnie o tym usłyszę.
Czy PS nie może w tej sprawie nic zrobić ? Z naszego rake'a korzysta jak gramy z ich linków, ale w naszym imieniu nie może nic od P* wyciągnąć (chodzi mi o konkretne informacje) ? Myślałem, że PS ma jakąś siłę przebicia mając tylu ludzi poleconych.