Przejdź do forum
Moneybookers ?

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Moneybookers ?

45 Posty
19 Użytkownicy
0 Reakcje
6,537 Wyświetlenia
Puczek
PokerStrategist

Witam.

Sprawa jest taka.
Nigdy wczesniej nie wplacalem na PS przez moneybookers (chociaz konto tam mam)
Dzisiaj chcialem zrobic sobie cashout i widze ze moge wybrac moneybookers (zawsze wyplacalem na vise)
Kilka dni temu jak bawilem sie w cashierze, wpisalem tam po prostu moje konto moneybookers (e-mail) i juz.
Dzisiaj przy opcji cashout, widze ze moge bezproblemowo wybrac MB, klikam cashout i... poszlo.

Bylem 100% pewien, ze aby wyplacic danym sposobem, trzeba najpierw ten sposob odblokowac, wplacajac nim. A tu taki psikus.
Cos sie zmienilo?

Tak, z cashiero zniknelo siano, tylko ile requestnalem.
W pending cashouts jest wszystko tak jak byc powinno.

Czy po prostu dostane zaraz info ze tym sposobem nie wplacalem, i nie moge? Czy tak jak wspomnialem wczesniej, cos sie zmienilo?

Dzieki i pozdrawiam.

44 odpowiedzi
hapotam
Legacy Member

Będziesz musiał zweryfikować swoje konto, ja też mam zamiar wypłacić na moneybookers i pytałem support jak to wygląda.

Puczek Autor wątku
Puczek
PokerStrategist

A tak konkretniej?
Mailowo?
Telefonicznie?
How?
Oni sami sprawdza dane na MB?
Jezeli dane na MB pokrywaja sie z danymi na PS to co?

Puczek Autor wątku
Puczek
PokerStrategist

Hmmmm, siano juz jest na mb.
Zadnej weryfikacji, ani nic.
A to dziwne.
Ktos moze mi to wytlumaczyc?

hapotam
Legacy Member

Napisane przez Puczek
Hmmmm, siano juz jest na mb.
Zadnej weryfikacji, ani nic.
A to dziwne.
Ktos moze mi to wytlumaczyc?

To dziwne :/

vindir
PokerStrategist

W związku z dzisiejszymi zdarzeniami zdaje się, że wypłacają ekspresowo ;).

Juzwabeznogi
Oldschool Grinder

U mnie wręcz przeciwnie.... zleciłem wypłatę zanim się jeszcze zaczęło w USA i dalej nie dostałem na MB kasy :(

Puczek Autor wątku
Puczek
PokerStrategist

Generalnie roll na PS zostal.
Wyplacilem tylko, zeby sprawdzic co sie z nimi stanie :f_thumbsup:
A co do calej akcji z FBI, to z tego co pisza na 2+2 to EU nie ma sie co obawiac.

Chociaz szkoda mi online-pro.
Z tego co mowia, nie beda mogli grac przez dluzszy czas, i przez dluzszy czas nie dostana pieniedzy.
A ludzie poswiecili szkole,prace zeby grac. Maja do placenia rachunki,czynsz,wszystko... a tu zonk. Szkoda.

kNoq001
PokerStrategist

Napisane przez Puczek
Generalnie roll na PS zostal.
Wyplacilem tylko, zeby sprawdzic co sie z nimi stanie :f_thumbsup:
A co do calej akcji z FBI, to z tego co pisza na 2+2 to EU nie ma sie co obawiac.

Chociaz szkoda mi online-pro.
Z tego co mowia, nie beda mogli grac przez dluzszy czas, i przez dluzszy czas nie dostana pieniedzy.
A ludzie poswiecili szkole,prace zeby grac. Maja do placenia rachunki,czynsz,wszystko... a tu zonk. Szkoda.

myslisz, ze osoba ktora rzucila wszystko aby zostac pro, trzyma calego rolla na koncie roomu i tylko z miesiecznych zyskow oplaca rachunki?

Puczek Autor wątku
Puczek
PokerStrategist

@up
nie, ale przerwa nie bedzie trwac 2dni :f_thumbsup:

mam pytanie. Wypłacałem duzo razy z ps na moneybookers kase i nigdy nie była to wypłata instant. Z reguły jest to 24-48h. Też tak macie? Bo z tego co czytam i wiem od znajomych to wszyscy maja instant. Teraz też zleciłem i wypłata jest w toku ( w tej chwili da się to zrozumieć bo panika itp ). Czy może to być przez to, że ps nigdy nie prosiło mnie o weryfikacje ? Nie wysyłałem im żadnych dokumentów ale wypłaty dochodziły. Czy tylko ja tak długo czekam na wypłaty zawsze?

Andy2013
PokerStrategist

CZy od tej wypłaty pobierana jest jakaś prowizja?

możecie wypłacać? mi odrzuciło wypłate z powodów technicznych. Jest się czego bać?

Juzwabeznogi
Oldschool Grinder

Hello Juzwabeznogi,

This email is to notify you that the following cashout via Money Bookers was rejected.

Cashout request time: 2011/04/15
Cashout amount: USD xxxx
Money Bookers cashout transaction ID:

The amount of USD xxxx has been credited back to your PokerStars account balance. If you have any further questions regarding this transaction, please contact "PokerStars Cashier" <cashier1@pokerstars.eu>.

Best regards,

PokerStars Payments Team

No to lipa trochę bo mnie też .... :rage:

TomaszPB
PokerStrategist

Ja wczoraj troszkę zdezorientowany wypłaciłem 200$. 20$ poszło jako zwrot za wpłatę, które doszło w moment. 180$ poszło już normalnie i jeszcze nie ma ale spokojnie czekam. Nawet jak cofną to według mnie za parę dni już będzie wszystko normalnie jeśli chodzi o wpłaty i wypłaty.

Juzwabeznogi
Oldschool Grinder

Ja zleciłem wypłatę zanim się cała afera zaczęła co ciekawe, ale zleciłem jeszcze raz dziś. Jak się znów nie uda to będę zaniepokojony że tak powiem ... _confused:

Fishu88
Oldschool Grinder

@ Juzwabeznogi

Po jakim czasie od złożenia polecenia wypłaty dostałeś takiego maila ? :>

Ja dziś o 2 rano zleciłem i dostałem maila że wypłata odrzucona z powodów technicznych no nic poczekam do potem _biggrin: i się zobaczy

@Fishu88
ja po 6 godzinach od zlecenia

Juzwabeznogi
Oldschool Grinder

Napisane przez wilqolak
@Fishu88
ja po 6 godzinach od zlecenia

Ja gdzieś też tyle może trochę dłużej. Ciekawe czy trzeba już panikować czy jeszcze nie hehe :) Szkoda jakby coś było nie tak bo trochę rolla tam miałem - łatwo przyszło łatwo poszło :D