.
Już było wiele razy omawiane/wyśmiewane/pogardzane/potwierdzane (niepotrzebne skreślić) Room jak każdy czyli rigged :fuckyeah
Co kto woli. Ja grałem wcześniej na Ipoker full ringi i zanitowane stoły mnie doprowadzały do szału. A na P* przy minimalnym table selection masz mnóstwo aggrodonków. Prędzej czy później się wypłacą
Wydaje mi sie, ze ipoker si odnitowalo. Sporo jest fiszy a szczegolnie przy stolikach euro.
levuschytrus ma rację. Jeszcze po południu chciałem zasilić bankroll na Titanie, żeby szybciej wejść na wyższy limit, a teraz jestem pewien, że uciekam na Starsy.
Titan mnie tak wypościł, że jak gram na P*, to czuję się jak biedne dziecko z afryki obsypywane pieniędzmi.
Może spróbuj tutajpokerroom dla ciebie pomogą Ci wybrać gdzie grać, bo nie napisałeś co grasz i na jakim limicie.
Witam,
Jeszcze jedna rzecz ktora zwrocila moja uwage to magiczne rivery. Wczesniej duzo o tym slyszalem i myslalem, ze to takie zarty ale jednak nie ;]
Efekt Placebo.
Dziękuję.
Pozdrawiam.
P.S.
Gram na starsach i moje rivery mają się dobrze.
Napisane przez derus
Ja też mam dosyć starsowych riverów i przenosze sie na FTP
![]()
![]()
![]()
Idę z tobą :challenge
Napisane przez sphinx100
Jednak zostaje na starsach. Taka fiszarnie pierwszy raz w zyciu chyba widze. Moze to jest spowodowane tymi milionowymi rozdaniami, nie wiem. Magic rivery nadal sa, ale co tam ;] Po 3 godzinach gry +21 BI ♠_biggrin:
Od siebie powiem tylko (ze swojego doświadczenia) - welcome to heaven
Napisane przez sphinx100
Witam. Od pewnego czasu gram kesz na starsach. Wczesniej gralem na ipoker gdzie szlo mi bardzo dobrze. Jakie macie doswiadczenia na strasach ?
Temat ten nie ma na celu zalenia sie bo mimo kosmicznej i ilosci bad beatow i tak jestem caly czas na plusie. Troche dziwne jest, ze po skonczonej sesji EV wskazuje +13$ a w rzeczywistosci wygralem 2$. Jeszcze jedna rzecz ktora zwrocila moja uwage to magiczne rivery. Wczesniej duzo o tym slyszalem i myslalem, ze to takie zarty ale jednak nie ;] Na innych roomach tego nie bylo. Prosze o opinie.
Spróbuj napisać do supportu by zwiększyli Ci equity, podobno pomaga.
Napisane przez sphinx100
To chyba wracam na Ipoker. Wieksze zyski.
teraz to juz za pozno, klatwa cie dorwala i river raty beda sie juz trzymac jak rzep psiego ogona
Napisane przez teleranek88
Napisane przez sphinx100
To chyba wracam na Ipoker. Wieksze zyski.teraz to juz za pozno, klatwa cie dorwala i river raty beda sie juz trzymac jak rzep psiego ogona
True, mnie dorwala klatwa turn\ow i nie mija:/ doradzi ktos? Moze jakis room zeby nie bylo za duzo badbitow.