Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Dania

5 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
736 Wyświetlenia
voult1

Witam

Słuchajcie mam problem. Przeprowadziłem się do danii, i chcąc sobie zasiąść do partyjki holdema wystąpił niespodziwany problem. Nie mogę zagrać :rage: a bynajmniej na real money. Oczywiście ściągnąłem oprogramowanie pokerstars.dk ale i to nie pomogło. Na swoje konto dalaj nię mogę się zalogować z danii. Wiem iż dania ma jakąś osobną licencję z pokerstars i nie wiem czy czasem nie muszę od nowa zakładać konta - ale co na to samo nazwisko chyba troche dziwne to co mogę mieć dwa konta. W UK sciągnąłem nowe oprogramowanie i wszytsko śmigało.

Prosze o pomoc!!!
Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
4 odpowiedzi
Aimboy

Poproś support starsów, żeby przeniósł ci konto ze stars.eu na stars.dk i wytłumacz sytuację, że zrobiłeś przeprowadzkę, powinni to zrobić bez większych problemów.

Odpowiedz
Cytat
Marian7321

ale lipa,

tak samo zainstalowalem sobie ps w danii i nie dziala, bede do 27 lipca i planowalem wygrywac mikromiliony.

myslicie ze support przestawi mi konto na tydzien : P ?

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witajcie,

W takich sprawach naprawdę warto napisać do supportu PokerStars:

-> support@pokerstars.pl

Na pewno pomogą ;)

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

hejka!
żeby grać w Danii trzeba mieć duński meldunek i logować się po przez NemId ( kody dostaje każdy z meldunkiem w Danii, służą do logowania sie w bankach internetowych, instytucjach publicznych itp.) innej możliwości chyba nie ma..
jeśli już posiadasz NemId to zakładasz nowe konto na pokerstars.dk i nie ma żadnego problemu że masz stare konto na pokerstars.eu , ja w Danii gram na p*.dk a gdy jestem w pl na p*.eu.. wszystko jest legal dowiadywałem się w supporcie..
pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat