2,5$ dla mnie z tortu
Napisane przez GregPL191
Więcej rake natrzepią niż rozdadzą w nagrodach.. Do tego tak jak kolega wyżej opisał specjalne nadziewanie się na lepsze układy by jak najdłużej wykonywać misje i trzepać jak najwięcej rake'u
A co, liczyles ze zrobią promocje z myślą o regach żeby dać im jak najwięcej zarobić?
to nie jest fundacja charytatywna... Największym value tych gowno promocji jest to ze NL10 jest strasznie zarybione, imo to jest idealny okres dla wszystkich grających nl2 i 5 żeby shootowac te stawki
Napisane przez Zielony2009
Wam też nie działa HUD na tym nowym stoliku zoom?
mi działa normalnie (PT4)
Nie narzekajcie tylko grajcie
Normalne jest to że muszą zarobić żeby dać kilka większych nagród... To nie jest fundacja jakaś... Osoby grające na niższych limitach wchodzą na nl10 wiec na tym już można zarobić.... Ja nie gram cash ale ze względu na promocje gram teraz i nawet nawet poziom nie jest szaleńczy
A co wygrałem 2x1$ ale lepsze to niż jak we wcześniejszych promo bilety do "gówno" turków. GL:s_biggrin:♠_biggrin:♠_biggrin:♠_biggrin:
O i dzisiaj juz jest troszke trudniej.... Juz nie ma tylko AKQJT9 we wszystkich kolorach, ale mamy KJT85
Już myślałem że bedzie nudno znowu te same a tu niespodzianka i wiadomo że ludzie dziś będą jeszcze bardziej dziwnie grać
tylko czekam na te all iny z 85 haha
u mnie puki co 3x1$
Kazda taka promocja jest naprawde mega, raz ze dostajemy darmowy rakeback, a dwa ze gierki sa bardziej juicy