Udało się zrestartować i zalogować na soft ale trwało to 25min. A przerwa nadal trwa, przynajmniej napis informujący o niej.
z ang forum:
Hello, Thank you for contacting PokerStars. PokerStars is currently experiencing some problems with players logging in. We are reviewing the situation and we hope to have this fixed shortly. We will be considering refunds for materially affected players. "Materially affected" means you missed a considerable number of hands and lost a significant portion of your chip stack due to blinds and antes. If you believe you were materially affected by this issue, please email us with the following subject line: "REFUND: T#_________, $X+Y, User ID" Where "________" is the Tournament ID, "X+Y" is the buy-in of the tournament, and "USERID" is your PokerStars User ID. For example, "REFUND: T#123456780, $20 + 2, KidJoker" For multiple tournament refund requests, please note additional tournaments in the text of your email. For example: T#123456780, $20 + 2 T#123456781, $10 + 1, T#123456782, $50 + 5 etc. If you do not know the Tournament ID, you can find it in the PokerStars software using the playing audit feature. From the PokerStars Lobby screen, select: 'Requests -> Playing History Audit...' Please also be aware that your refund request may take a few days to be processed. We appreciate your patience and understanding. Regards, Stian PokerStars Support Team
In the event of a server crash, the hands in progress at every table will be restored by rolling back those hands. Each player's chip count will be reset to the amount at the beginning of the hand. In special circumstances, when a tournament needs to be cancelled because of a crash or some other reason, players will be compensated according to PokerStars' tournament cancellation policy."
Chyba zaczyna wracać wszystko do normy. Coraz więcej graczy loguje sie na P*. Mam też połączenie na wszystkich stolikach.
Jedno pytanie - wyjebało mnie na semi FT przy 18 left, mając 3 stack, teraz po zalogowaniu patrzę, że turniej został zapauzowany i anulowany na FT (czyli był dalej grany po sitoucie moim i części graczy), 9 left, gdzie jestem ostatnim shortem. Jak w tej sytuacji wygląda polityka refund?
Dzięki i pzdr
ja grałem turek i wszyscy przy stole mieli sit out a jeden koleś z holandi nie i w ciągu 10 min zabrał nam stacki....
Wszystkie refundy zależą już od PokerStars. Nie możemy powiedzieć, że powinieneś / dostaniesz akurat tę określoną ilość pieniędzy, bo to już leży w geście poker roomu. Proszę wysyłać swoje zgłoszenie o zwrot poniesionych kosztów, tak jak to wkleił ThomasTheKing.
Pozdrawiam
Napisane przez gaaish
Jedno pytanie - wyjebało mnie na semi FT przy 18 left, mając 3 stack, teraz po zalogowaniu patrzę, że turniej został zapauzowany i anulowany na FT (czyli był dalej grany po sitoucie moim i części graczy), 9 left, gdzie jestem ostatnim shortem. Jak w tej sytuacji wygląda polityka refund?Dzięki i pzdr
Bump. Taka sytuacja i chwilowy sit in po 10 minutach powiedzmy blindowania gdzie byłem zmuszony pchać any two ale odpadłem przed pauzą. Refundują?
Dzięki za linka mycka86, nie mogłem tego znaleźć
Jeśli jakaś sytuacja nie jest dla Was jasna, należy zwrócić się z tym do supportu PokerStars.
oddali za mtt, ktore jeszcze trwaly po ponownym uruchomieniu softu, 15 sng nie uwzglednili wiec pewnie trzeba pisac
Napisane przez BabySloth
nie wiem ile wygrałem i zepsuje mi to moją piekną żyrafe
Sprawdź swoją skrzynkę. W niektórych przypadkach wysyłają maile ze zwróconymi kwotami za dane turnieje.
Pozdrawiam
Napisane przez dlrzz
Dzięki za linka mycka86, nie mogłem tego znaleźć![]()
Jeśli jakaś sytuacja nie jest dla Was jasna, należy zwrócić się z tym do supportu PokerStars.
cheers