ostatnio 2 x trafiłem a teraz nie idzie
no ale jeszcze 200 zostało :challenge
Napisane przez blelol
ostatnio 2 x trafiłem a teraz nie idzieno ale jeszcze 200 zostało :challenge
wykorzystałeś swoj limit farta
Napisane przez karakanFTP
Haha wlasnie widzialem milestona na nl50 heads up. Typ wsuwa all-ina a drugi mysli i pyta sie tego co wsunal "does folding pre eliminates the prize"?, ten drugi mu odpowiedzial ze nie i tamten spasowalW sumie nie klamal, bo typek dostal nagrode ale troche szkoda szansy na podwojenie
![]()
NL100 to było. I najlepsze, że ten co spasował to wcześniej tłumaczył temu drugiemu, że dostaną po 1k itd. bo ten drugi nie za bardzo kumał o co chodzi. A przyszło co do czego to mu szkoda było 114bb i sfoldował bo "nie miał monstera a tamten drugi wsuwał allin za 114bb" xD. Fajnie tak dostać 10BI w prezencie zamiast o to flipować.
tam w chmurkach widać ile jest do wygrania
jest problem bo ja tego nie widzę.... nie mam żadnych chmurek.....
może ktoś mi napisać co muszę zmienić żebym to widział na tym stole co go trafiło... ???
ps mam chmurki czatu włączone
mam info o milestone hands włączone...
pozdro i powodzenia w trafianiu ;]
Beka wczoraj milestone trafił na NL Holdem 25/50, kolesie najmniejszy stack 3500 największy 13000 a nagrody im wyświetliło temu najmniejszemu 309$ a największemu jakieś 3k$
Dwóch zlimpowało, największy stack allin i reszta spasowała
Wzięli po swoje ~2k$ a ten co allinował zgarnął 12k$ bez SD
masakra ile jest teraz dobrych stołów na micro nl25 i nl50 o tej godzinie i spokojnie można 24 dobre stoły znaleźć
Napisane przez VoytX
Beka wczoraj milestone trafił na NL Holdem 25/50, kolesie najmniejszy stack 3500 największy 13000 a nagrody im wyświetliło temu najmniejszemu 309$ a największemu jakieś 3k$Dwóch zlimpowało, największy stack allin i reszta spasowała
Wzięli po swoje ~2k$ a ten co allinował zgarnął 12k$ bez SD
![]()
......
Big stack majacy 13k $ w stacku mial jako jedyny plus EV spota szipujac bo zarabial 6,5k (jakby mial 3k to by sie nie wyszipowal ..... ;/) ...
byl jeden limper i zaczal to chyba liczyc na timebanku ale nie oplacalo mu sie sprawdzenie tak jak reszcie ;p wiec poszly foldy
Czy jak ktoś dostanie karty i spasuje przed flopem to dalej dostaje minimalną nagrodę? A jak ktoś siedzi na sit oucie przy takim stoliku?
Napisane przez roqallo
tam w chmurkach widać ile jest do wygraniajest problem bo ja tego nie widzę.... nie mam żadnych chmurek.....
może ktoś mi napisać co muszę zmienić żebym to widział na tym stole co go trafiło... ???
mam info o milestone hands włączone...pozdro i powodzenia w trafianiu ;]
może ktoś mi pomóc z tym ???
Napisane przez roqallo
Napisane przez roqallo
tam w chmurkach widać ile jest do wygraniajest problem bo ja tego nie widzę.... nie mam żadnych chmurek.....
mam info o milestone hands włączone...pozdro i powodzenia w trafianiu ;]
może ktoś mi pomóc z tym ???
nie wiem czy do konca rozumiem....
jak wlaczasz stolik na ktorym padl milestone to nie widzisz chmurek czy nie widzisz przy wlasnych stolikach ???
Chmurki pokazuja sie dopiero w momencie trafienia milionowego rozdania - mozesz podejrzec jak to wyglada wlaczajac stolik na ktorym wlasnie padl milestone (lobby u gury po pawej w jednym z banerow - mozna przesuwac banery rolka lub prawym przyciskiem myszy )