Napisane przez MarseliusMS
Znalazłem....
Zoom & Boom
Nie ma co, zoomowcy będą wniebowzięci
Jeśli przyjąć, że średnio będzie 1k=1s. Brakuje 88mln rozdań czyli 88ksekund:3600= ~24h
♠_zZz:
Według moich skromnych wyliczeń rozdania bonusowe zaczną się w piątek po południu, musiałoby znacznie tempo podskoczyć żeby zaczęły się już jutro.
Napisane przez ryhukox
Napisane przez MarseliusMS
Znalazłem....
Zoom & BoomNie ma co, zoomowcy będą wniebowzięci
![]()
Nie no, k...., mega promocja, o mało co z krzesła nie spadłem
♠_thumbsup:
jeśli dobrze rozumiem z tym zoomem ?
to musze trafić ręke startowac z takimi samymi kolorami + FLOP z takim samym układem kart oraz kolorami + WYGRAĆ ręke na flopie, a żeby wygrać marne 100 bb tak ?
według moich obliczeń, mogą być błędne. Trafienie takich samych kart na ręce w kolorze + trafienie takich samych kart na stole z takim samym kolorem, to prawdopodobieństwo wynosi ~1:310000000
Jeśli dobrze licze ? losowanie 5 kart, gdzie każda karta znajduje się tylko 1 w talii. 5 ciągnięć
1/52 * 1/51 * 1/50 * 1/49 * 1/48 * 1/47. ?
a więc promocja naprwade w pompke
przegladnałem swoje hh ;D 300k rak z ostatniego okresu
Ani raz nie udało mi się trafić takiego samego boardu z taka sama reka. Dodam, ze nie brałem pod uwage kolorów na flopie
Mi się wydaje, że wszyscy to źle rozumiemy. Tak naprawdę to pewnie będzie jak w poprzedniej tego typu promocji, czyli jeżeli wygrasz z daną ręką startową (takie same kolory) i wygrasz ją kiedy zostanie wyłożony co najmniej flop (nie ważne jaki) to zgarniasz 100bb.
Przykład:
Dzisiejszą ręką jest 4d4s
Dostaję 4d4s, raise z CO, koleś na BB sprawdza.
Flop AT5rainbow, on check, ja CB, on fold. Mam dodatkowe 100bb
Pytanie brzmi czy wtedy musi być 4d4s czy może być 4s4d...
Może po prostu ixinumber1 powie, gdzie wyczytał, że trzeba trafić ten sam flop, turn i river, co w wytypowanym rozdaniu?
Źle przetłumaczyli po prostu z ang. Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale za pierwszym razem trzeba było wygrać na showdownie, tym razem chyba wystarczy wygrać po flopie, także wymagania mniejsze. Niestety tylko jeden bi dziennie, także lipa;/
Napisane przez owiec0001
jeden darmowy bi dziennie to lepiej niż żaden
chyba że chęć wygrania z daną ręką po flopie sprawi, że stracisz więcej niż 1 buy in
Napisane przez blahblah12
Napisane przez owiec0001
jeden darmowy bi dziennie to lepiej niż żadenchyba że chęć wygrania z daną ręką po flopie sprawi, że stracisz więcej niż 1 buy in
![]()
I to jest druga pozytywna strona tego medalu:)
Niestety to między innymi Negreanu będzie wybierał rozdanie
Gracze mogą jedynie zapewnić pulę złożoną z wytypowanych przez nich układów, spośród której prosi wybiorą to właściwe
z grubsza na pierwszy rzut oka na zegar widać, że już niedługo - w ciągu kilkunastu godzin