Przejdź do forum
100 miliarodwe rozd...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

100 miliarodwe rozdanie

495 Posty
169 Użytkownicy
0 Reakcje
45.1 K Wyświetlenia
kaczuba
Oldschool Grinder

Napisane przez kaczuba

Napisane przez socosoco
ktos napisal strone wczesniej ze musialem zagrac maks 49rak do 100miliardowej na danym limicie, niewazne jakie stoly
oni mnoza ilosc vppx85$ (tak z tego zrozumialem)

Również tak to zrozumiałem, więc jeśli dobrze myślę to nie liczyło się ile ktoś grał stołów, a tylko to ile zdobył punktów VPP na danych stawkach w przeciągu ostatnich 49 rozdań.

Tylko, że mnożą ilość VPP x $31, a nie $85.

Odpowiedz
Cytat
MarcinEmpik
Poker Player

naNl10 i wyżej tez kolejki były i fuksem coś się odpaliło ale chociaz stoły pokazywało z tych stawek a Nl2 i NL5 ni chuja.

Odpowiedz
Cytat
piatekmario
Poker Player

Napisane przez Tomasson225

Zawsze coś :nh

Od razu taki komunikat był?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

ja od razu taki miałem

Odpowiedz
Cytat
mYmCad
Oldschool Grinder

still nothing

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez PokerSprite
to juz wszyscy dostali? ja nic nie mam, zagrałem 39 rąk na NL5$ i 119 rąk na NL5 euro

podbijam

euro sie liczy??

czy jak ktos do tej pory nie dostał to może jeszcze na coś liczyć?

Odpowiedz
Cytat
piatekmario
Poker Player

Wydawało mi się że też byłem wtedy na NL5 i coś dostane:/ a tu lipa.

Odpowiedz
Cytat

Ja przed sekundą dostałem więc czekajcie spokojnie!

Odpowiedz
Cytat
Marcins922
PokerStrategist

Czyli nie jestem sam, grałem na wszystkich stołach NL5 i dalej nic....

Odpowiedz
Cytat
Mnichu
PokerStrategist

To tak. Liczą się tylko stoliki nl 5 ( 6 max - nie full ring ) tylko w walucie $. Suma nagród liczona jest za punkty uzbierane w ostanich 49 rozdań na tych właśnie stołach. Każdy kto grał te stawki na tych stołach otrzyma swoją dole kwestia czasu mi właśnie doszło . Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
Tomasson225
Oldschool Grinder

Napisane przez piatekmario

Napisane przez Tomasson225

Zawsze coś :nh

Od razu taki komunikat był?

Ja dostałem prawie od razu po skończeniu rozdania. A kolega, który siedział koło mnie po 15 minutach, więc nie wiem na jakiej zasadzie to dają.

Odpowiedz
Cytat

920rozdań na NL5, 420na 6max (3xstoły) i nic :(

Odpowiedz
Cytat

Napisane przez Mnichu
To tak. Liczą się tylko stoliki nl 5 ( 6 max - nie full ring ) tylko w walucie $. Suma nagród liczona jest za punkty uzbierane w ostanich 49 rozdań na tych właśnie stołach. Każdy kto grał te stawki na tych stołach otrzyma swoją dole kwestia czasu mi właśnie doszło . Pozdrawiam

a jeżeli nie rozegrałem na $$$ 49 rozdań to dostane coś??

Odpowiedz
Cytat
spajson
PokerStrategist

a ja chyba wszystkie ostatnie ręce na NL5 pasowałem bo skupiałem się nie na swoich stawkach .....

Odpowiedz
Cytat
sojowyjarz
PokerStrategist

Ktoś pisał wcześniej, że miał odpowiedź od supportu że euro czy $$ FR SH to bez różnicy.

Dostał ktoś za FR?

Odpowiedz
Cytat
NumberOne1
Elite Grinder

Liczba VPP wyniosła 7.61, co przełożyło się na $236.05. Pieniądze
są już na Twoim koncie i możesz z nich korzystać.

euro i Fr tez zliczaja

Odpowiedz
Cytat
Mnichu
PokerStrategist

Napisane przez PokerSprite

Napisane przez Mnichu

a jeżeli nie rozegrałem na $$$ 49 rozdań to dostane coś??

Możesz i rozegrać mniej rozdań wtedy też dostaniesz tylko kwestia zdobytych pkt - od nich zależy ile.

Odpowiedz
Cytat
SnikerS89
Elite Grinder

Jeden odpalony stolik NL5, pewnie większość foldy, 70$ wpadło :pokerface: Dopiero teraz dostałem info.

Odpowiedz
Cytat
socosoco
Oldschool Grinder

w tych mailach co ludzie wklejaja to nic nie jest napisane o tym chodzi tylko o stoly no limit 5
ja gralem bez hm, teraz chce odzyskac hh od staresow, wyslali mi na mail ostatnie 3 godziny ale te rece nie sa w pliku, jak je kopiuje do dokumentu tekstowego to mi wyswietla error
ma ktos jakis pomysl?

Odpowiedz
Cytat
Tomasson225
Oldschool Grinder

Napisane przez socosoco
w tych mailach co ludzie wklejaja to nic nie jest napisane o tym chodzi tylko o stoly no limit 5
ja gralem bez hm, teraz chce odzyskac hh od staresow, wyslali mi na mail ostatnie 3 godziny ale te rece nie sa w pliku, jak je kopiuje do dokumentu tekstowego to mi wyswietla error
ma ktos jakis pomysl?

Mi by się zgadzało, bo zrobiłem 2,98$ rake'u a napisali, że mam 16.06VPP, czyli ze stawką 5,5VPP za 1$ jest git :)

Odpowiedz
Cytat