tez nie szkoda ze zrobilem przerwe miedzy ostatnimi 10 a 5 millstonami bo by był 8 stolikow
Czyli dostaje się za wszystkie stoly nl5, nieważne czy sh czy fr!!
Ja już kase dostałem.
wydaje mi się ze tylko ten SH i ostatnie 50 rozdan w zaleznosci od tego ile rakeu wygenerowales, a ja wygralem akurat all ina 10 rozdan wczesniej
ale wyszedlem od razu jak padlo to rozdanie ;/ jak myslicie dostane kase?
Czy hajs dostają też gracze którzy grali stoliki zooma? SH NL5 ofc
Jak nie to szkoda
poki co nic nie mam a mialem kilka otwartych, w tym jednym mocnego deepa
jednak 340 dali :fuckyeah i po kiego te omejhe gralem
Napisane przez Thebestmanofpoker
wydaje mi się ze tylko ten SH i ostatnie 50 rozdan w zaleznosci od tego ile rakeu wygenerowales, a ja wygralem akurat all ina 10 rozdan wczesniej![]()
ale wyszedlem od razu jak padlo to rozdanie ;/ jak myslicie dostane kase?
chyba każdy tak zrobił
napisałem że dostaje się niezależnie od FR czy SH,czy w € czy w $.
Jeśli grałeś SH czy FR NL5 w $ LUB € to dostaniesz hajs.
Potwierdzenie ze KAZDY stolik nl5:
Congratulations DalamarPL!
As you may be aware, we have recently dealt the 100 Billionth hand at PokerStars.
As you were playing at the same game and stakes as the table where the 100 Billionth Mega Milestone hand was dealt, you have won a share of $830,790.34.
Your share was calculated based on the number of VPPs you earned in the previous 49 hands at each table you were playing of 0.02/0.05 NL Hold'em.
The total number of VPPs you earned in this matter was 23.24 which brings your share of this prize to $720.87. It is already in your account available for use.
Thank you for participating in this truly special event.
a ile im to czasu zajmie zeby kazdemu przelac na konto ? bo mam nadzieje ze jeszcze nie wsyzscy dostali ja gralem 3 stoliki nl5 i nic jeszcze mi nie przelali