2/10, sorry Kuba.
Cześć!
Chciałam BARDZO podziękować wszystkim osobom, które zjawiły się wczoraj. Było miło zobaczyć starych znajomych i poznać nowe, ciekawe osoby. Dla takich wieczorów warto organizować zloty
Mam nadzieję, że dotarliście do domów/hoteli w jednym, w miarę nienaruszonym, kawałku
Zdjęcia pojawią się w newsie, który wyjdzie za kilka dni. Jeżeli ktoś nie pamięta, co się działo, będą one na pewno pomocne (hehe).
Do następnego!
Hej
Ja również dziękuje świetna atmosfera, w sumie czas zleciał mi strasznie szybko mnóstwo, tematów pokerowy i poza pokerowych do poruszenia itp. Bawiłem się bardzo dobrze i ciesze się, że miałem okazje poznać wiele bardzo ciekawych osób.
Do następnego
Dzięki Marta za cała imprezę.
Ludzie byli mega spoko i bardzo pozytywni, bardzo fajnie się rozmawiało.
Napisane przez insanePL1
Napisane przez trzasku
Kocham gadżety.![]()
ale erotyczne też tak?:f_cool:
Spoiler
Trzasku zatrzymuję się dzisiaj w krakowskiej pokerchatce
Tak. 1/10.
Ale muszę przyznać, że tak jak u was w poker chatce już dawno się nie śmiałem, z samego siebie.
Dzięki wielkie za imprezę, klimat ekstra, w przyszłości jak będzie tak gorąco proponuję zrobić imprezę w klimatach hawajskich
27-30 sierpnia kto ma ochotę zapraszam pod bieszczady, 4 dniowa impreza, nocleg za darmo, sporo terenu zielonego z miejscem na ognisko/grill, przy okazji można by było coś zagrać
Napisane przez chrispl
Dzięki wielkie za imprezę, klimat ekstra, w przyszłości jak będzie tak gorąco proponuję zrobić imprezę w klimatach hawajskich![]()
Spoko, wrócą dobre czasy dla pokera, PS będzie spało na kasie, to nam zafunduje wycieczki na Hawaje od brązu ;).
Napisane przez GoverN666
HejJa również dziękuje świetna atmosfera, w sumie czas zleciał mi strasznie szybko mnóstwo, tematów pokerowy i poza pokerowych do poruszenia itp. Bawiłem się bardzo dobrze i ciesze się, że miałem okazje poznać wiele bardzo ciekawych osób.
![]()
Do następnego
![]()
Dzięki również i do zobaczenia!
Napisane przez trzasku
Dzięki Marta za cała imprezę.Ludzie byli mega spoko i bardzo pozytywni, bardzo fajnie się rozmawiało.
![]()
Fajnie, że wpadłeś. Szacunek za dojazd aż ze Szczecina!
Napisane przez Sosen91
Jesteście wszyscy dobrymi ludźmi
Ty też nie jesteś najgorszy
Napisane przez chrispl
Dzięki wielkie za imprezę, klimat ekstra, w przyszłości jak będzie tak gorąco proponuję zrobić imprezę w klimatach hawajskich![]()
Zanotowano. Mam już wstępny pomysł na obowiązkowy strój.
Spoiler

Napisane przez djalbert182
Spoko, wrócą dobre czasy dla pokera, PS będzie spało na kasie, to nam zafunduje wycieczki na Hawaje od brązu ;).
... a w międzyczasie trzeba się zadowolić pizzą hawajską na koszt firmy
Napisane przez Marta
Napisane przez chrispl
Spoiler
Popieram. Świetnie byś w tym wyglądała
Napisane przez Marta
Napisane przez djalbert182
Spoko, wrócą dobre czasy dla pokera, PS będzie spało na kasie, to nam zafunduje wycieczki na Hawaje od brązu ;).... a w międzyczasie trzeba się zadowolić pizzą hawajską na koszt firmy
![]()
Dobra, niech juz będzie ;).
Było super, dzięki!:) chyba dopiero wczoraj wieczorem doszedłem do siebie...
Pocieszający też był fakt, że nie byłem najstarszy
Napisane przez vandixxx
chyba dopiero wczoraj wieczorem doszedłem do siebie...
To pewnie przez ten sok...
Dzięki wszystkim za zlot.
Same ohy i ahy to ja się też dorzucę
Naprawdę dobra organizacji i świetny klimat
Czekam na następny, najlepiej ten z opcją hawajską,
i oczywiście czekam też na prezentacje stroju przez Martę
Napisane przez queristo
Napisane przez Marta
Napisane przez chrispl
Spoiler
Popieram. Świetnie byś w tym wyglądała
![]()