Ciekawa sprawa z takim zlotem. Nigdy nie byłem i nikogo nie znam, ale chyba wbiję sreberko i się zgłoszę. Jakby ktoś z Warszawy jechał to niech daje znać.
Zabieram się za wbijanie statusu.
Ciekawa sprawa z takim zlotem. Nigdy nie byłem i nikogo nie znam, ale chyba wbiję sreberko i się zgłoszę. Jakby ktoś z Warszawy jechał to niech daje znać.
Zabieram się za wbijanie statusu.
Napisane przez MichalxD
Ciekawa sprawa z takim zlotem. Nigdy nie byłem i nikogo nie znam, ale chyba wbiję sreberko i się zgłoszę. Jakby ktoś z Warszawy jechał to niech daje znać.Zabieram się za wbijanie statusu.
![]()
Zloty to fajna sprawa, można poznać mnóstwo ciekawych osób, które w dodatku łączy wspólna pasja.
Mam nadzieję - do zobaczenia!
Chyba się jednak wybiorę - tylko proszę się trzymać ode mnie z DALEKA (podobno wlekę za sobą same NIESZCZĘŚCIA*)
ps666
jak coś to ostrzegałem - KRAKRA
PS888
*góKRAKRAno prawda, że chodzą parami - chodzą kuKRAKRAwa jebKRAKRAnym stadem
KRAAAAAAAAA !!!!
Napisane przez johnybravo80
Polecicie może jakąś noclegownie?
Krakowiaczek wspominał coś, że jest jakaś na ul. Rozrywki tylko ponoć droga
Zapisy trwają
mamy już ok. 30 osób chętnych, także towarzystwo się powiększa. Zapraszam
Będziemy też rozdawać gadżety, plus zrobimy losowanie kilku bluz PokerStrategy.com.
przemasso, patrząc na Twój avatar z całą pewnością ucieszy Cię fakt, że 08/08 jest też finał TdP właśnie w Krakowie na rynku, zakończony indywidualną czasówką, a dzisiaj Kwiato potwierdził swój udział w tym roku
VectorZielony, jesteś
wysłałam Ci też maila.
Przypominam, że rejestracja otwarta do 3 sierpnia. Ładna grupka się już zebrała, także zapraszam
W akademikach politechniki można sobie załatwić nocleg, mają "pokoje gościnne". Sam mieszkam w jednym z akademików także można będzie ze mną wrócić.
Dzięki wszystkim za zapisy! Widzimy się w sobotę o 19:00 w pubie Absynt (Miodowa 28).
W planie spotkania:
- coś na gardło na koszt PS.com
- coś na ząb j/w
- długopisy i smycze jako mały podarunek
- możliwość wylosowania bluzy
Po części pubowej, możemy ruszyć w miasto
Mamy ponad 60 osób na liście, także będzie okazja poznać sporo nowych osób
Też będę.
Ze Szczecina jadę, pociągiem albo z Blabla. Muszę znaleźć miejscówkę do spania bo jak się pije raz na pół roku to porządnie.
Napisane przez Marta
Będziemy też rozdawać gadżety, plus zrobimy losowanie kilku bluz PokerStrategy.com.![]()
Kocham gadżety.
Przepraszam ale jednak nie dobiję na zlot.
Z powodu tych dużych upałów mój brat się gorzej czuje i muszę zostać.
Do ostatniej chwili myślałem że pojadę, ale dzisiaj 2 godziny przed wyjazdem musiałem podjąć decyzję o rezygnacji.
Może kiedyś w przyszłości się uda.
Pozdrawiam.
Napisane przez trzasku
Kocham gadżety.![]()
ale erotyczne też tak?:f_cool:
Trzasku zatrzymuję się dzisiaj w krakowskiej pokerchatce