Być może ktoś przy tym by usnął, natomiast ja ten utwór uwielbiam i doskonale przy nim odpoczywam psychicznie. To tylko fragment, bo oryginał trwa 23min
Ja nie potrafię słuchać polskiej muzy, gdyż przeważnie znam słowa i mi to zakłóca myślenie :).
Do sesji wolę coś relaksującego, co sprawia, że czasami po przegraniu BI "lata mi to koło ..." :D. Po prostu nie udzielają mi się wtedy emocje.
Polecam kinga Marleya
oraz Wszystkie Wschody Słońca
jak po sprytnym zagraniu ( typu ch/r ; slowplay np. z top full, quads) i wygraniu stacka> gdy przeciwnik mnie bluzga, pisze mu ze niech sobie znajdzie na youtube i posłucha na uspokojenie ♠_thumbsup:
...whiskey for me, for you tequila... la la la la lalala The devil send you to Lorado
Devil Sent You to Lorado ♠_evil:
I still remember the piano
Playing the same old melodies
The late-night crowd
Was wild and loud
But then a shoot
Outside the bar-room
And then I saw you for the first time
The way you stepped out of the dark
Up to the bar
Said: "Here we are…
Whiskey for me,
For you Tequila"
The devil send you to Lorado ♠_evil:
Because he knew that I was there
A man with such a face
In such a lonesome place
Can only be a desperado
The devil send you to Lorado ♠_evil:
And when I heard you’d stay
I felt right away
You’d shake my life
Like a tornado
Playing a different melody
You won at cards
You won at darts
Left all the men without a dollar
And now you gotta leave Lorado ♠_evil:
They want you out of here by noon
Oh, I can tell
I’m in a spell
So here we go to Amarillo...
Ciekawe ciekawe,
Osobiście zawsze prawie słucham reggae - a w szczególności Boba.
pozdro
Ja na poczatku sesji wprawiam sie w bojowy nastroj polskim HH ,np.RPS nowa plytka. A jak juz jestem na jakims sensiownym +bilansie to zmieniam na house'ik:)
Wiem też ,że do maksymalnej koncentracji i spokoju przyczynic sie moze klasyczna muzyka ,jakis Beethoven czy ktoś w ten deseń:)
Ja zwykle gram przy jakiś soundtrackach z filmów. Jest sporo fajnych kawałków, które wprawiają w dobry nastrój, a przy okazji nie wpływają źle na koncentracje.
Nie lubię słuchać swoich ulubionych wykonawców czy czegokolwiek z tekstem bo troche mnie to rozprasza.
soundtrack z Kingdom of Heaven jest całkiem OK, a mój ulubiony to z The Lord of The Rings. Zwłaszcza edycja THE COMPLETE RECORDINGS
Lubię też słuchać Ice Cube'a i The Game'a
Zależy od nastroju, czasami, kiedy jestem pobudzony, musi być coś głośnego, kiedy mam problem z koncentracją, wolę muzykę klasyczną
Napisane przez napalm77
jak po sprytnym zagraniu ( typu ch/r ; slowplay np. z top full, quads) i wygraniu stacka> przeciwnik mnie bluzga, pisze mu ze niech sobie znajdzie na youtube i posłucha na uspokojenie ♠_thumbsup:![]()
![]()
![]()
...whiskey for me, for you tequila... la la la la lalala The devil send you to Lorado
Devil Sent You to Lorado
Playing the same old melodies
The late-night crowd
Was wild and loud
But then a shoot
Outside the bar-roomAnd then I saw you for the first time
The way you stepped out of the dark
Up to the bar
Said: "Here we are…
Whiskey for me,
For you Tequila"The devil send you to Lorado
A man with such a face
In such a lonesome place
Can only be a desperadoThe devil send you to Lorado
And when I heard you’d stay
I felt right away
You’d shake my life
Like a tornadoI still remember the piano
Playing a different melody
You won at cards
You won at darts
Left all the men without a dollarAnd now you gotta leave Lorado
They want you out of here by noon
Oh, I can tell
I’m in a spell
So here we go to Amarillo...
made my night :>
Napisane przez yac
przy pokerze lubię słuchać czegoś dynamicznego, ostatnio głównie In Flames
klikając w link balem sie ze to cos z ostatnich płyt, ale widze że trzymasz poziom
ja lubie sobie odpalic ostrą rzeźnie, po odpaleniu Nile, Hate czy Behemoth'a od razu czuje że niszcze tych fiszów
i czasem cos o szatanie:
odkopię sobie bo chciałbym się czymś podzielić

Mark Morgan, którego część z Was może kojarzyć jako autora ścieżki dźwiękowej do dwóch pierwszych odsłon Fallouta, zakończył pracę nad odświeżaniem i miksowaniem swojego dorobku z post-apokaliptycznej sagi. Dzieło, zatytułowane Vault Archives postanowił udostępnić wszystkim zainteresowanym za darmo.
http://auralnetwork.com/releases
Genialne, ale nie do pokera. Zamiast rozweselać budzi niepokój i dyskomfort. Takie apokaliptyczne kawałki to można przed horrorem przesłuchać. I prefer sth like this :
niezbyt głośno ale prawie często i relaksująco podczas gry działa na mnie Hans Zimmer
a szczególnie soundtrack z tego filmu
niecierpie wokalu jak gram. rozprasza mnie, natomiast jak czegoś słucham to popadam w pewien trans i takie mroczne bym powiedział dźwięki mi nie robią.
na przemian męczę ost z star warsów i the rock
co powoli zaczyna mi się już nudzić. szukam czegoś nowego. oczywiście jakiekolwiek śpiewanie jest forbidden
Napisane przez iunctim
niezbyt głośno ale prawie często i relaksująco podczas gry działa na mnie Hans Zimmera szczególnie soundtrack z tego filmu
kozak
stestuj Buddha Bar: