Muzyka uniemożliwia grę
Napisane przez Onix888
Muzyka uniemożliwia grę
Ja akurat przy muzyce potrafię się lepiej skoncentrować.
Jakbym musiał słuchać Turnaua to bym stiltował, że z bankrola nie byłoby co zbierać.
Napisane przez goDrut
balearic trance - to mnie relaksuje![]()
Ooo, a to jaki dokładnie rodzaj trance?
Weź wrzuć jakieś przykładowe nutki. Ja znam oczywiście audycję DJ Shah na DI.fm "Music for Balearic People", naturalnie świetne.
Trance wprawia mnie w trans i wtedy fiszaki kroi się naprawdę miło i przyjemnie
Dwie piosenki, które ostatnio słucham chętniej niż inne:
1) To jest Vocal Trance
2) A to utwór z ASOT-a #000, istny zabytek, dla mnie super ♠_thumbsup:
@Onix888 - mnie się bez muzyki wręcz źle gra
A ja tam polecam tego seta: ATB_-_Future_Memories-2CD-2009-MOD\201-atb_-_future_memories.mp3
Ostatnio podczas sesji słucham ambientu i dość fajnie uspokaja. Polecam: całą płytę Buckethead - Electric Tears. Przykładowo:
Miastomuzyki.pl / polski rock. Jeszcze kilka kawałków się douczę i mogę próbować sił w Tak to leciało! ;d
Napisane przez SJS
A ja tam polecam tego seta: ATB_-_Future_Memories-2CD-2009-MOD\201-atb_-_future_memories.mp3
Dzięki za polecenie, super set
Ja nie potrafie grać w ciszy... Ostatnio zacząłem grać w słuchawkach i już nie mogę bez nich:f_biggrin:
Ja ogólnie oduczam się słuchać muzyki, ponieważ przez to nie dochodzą do mnie ważne informacje z gry na żywca
natomiast online do szczęścia potrzebuję "orła cień" i szafa gra
z dawnych lat ♠_evil:
ciekawe intra, outra i tego typu "kawałki" zespołów "metalowych" wiekszość to prehistoria sprzed 15-20 lat !
i jak juz pisałem wcześniej
na pobudzenie przed sesją albo/i po sesji pokerowej
Bathory - Ace "Quorthon Seth" Thomas Forsberg [*] RIP [*]
no i nie mogło zabraknac czegoś made in Poland - Vader
A ja sobie gram słuchając spokojnego reggae na słuchawkach.
Habakuk, akurat , gutka , Jafia namuel , Tabu.
I bardzo dobrze mi się gra.
najlepsze wyniki osiągam gdy leci cośmocno neutralnego, czyli soundtracki z filmów. a już w ogóle najlepiej idzie mi soudtracku z tego filmu
push KK vs AA. trust your feelins. use the force!
u mnie to jest obowiązkowa pozycja na playliście do gry :
(można przewinąć do 40s zeby cos sie zaczelo bo teledysk na youtubie sie troche rozkreca, swoja droga tez majstersztyk)