Przejdź do forum
Zapraszanie przyjac...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Zapraszanie przyjaciół

9 Posty
5 Użytkownicy
0 Reakcje
372 Wyświetlenia
narsisus

Witam

Dawno mnie tu nie było. Zauważyłem że wprowadziliście zmiany dotyczące zapraszania przyjaciół, przez co stało się to 5 krotnie mniej atrakcyjne niż wczesniej. Skąd taka drastyczna zmiana?

A może zostało zmienione też naliczanie strategy points, przez co ten spadek atrakcyjności jest tylko pozorny?

Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
8 odpowiedzi

Przejechali się na polaczkach :(

Odpowiedz
Cytat
narsisus Autor wątku
narsisus

Pomijając to pejoratywne określenie, które bardzo mi się nie podoba, pokerroomy na tym nic nie traciły, w najgorszym razie nie zarabiały na takich klientach. Mogli wprowadzić jakieś uniedogodnienia dla kombinatorów, ale żeby aż tak spaskudzić program tell-a-friend?

Odpowiedz
Cytat
kylo6666

Narsisus? kojarze ten nick z innego forum, udzielales sie moze gdzies indziej? :thinking:

Odpowiedz
Cytat
narsisus Autor wątku
narsisus

Nie jestem tym narsisusem o którym myślisz ;)

Odpowiedz
Cytat
kylo6666

Rozumiem , ale rzadko kto ma taki nick, pewnie zainspirowales sie nim wybierajac go :thinking: :truestory: ;)

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj narsisus,

Różnie można interpretować nowy system Tell-a-Friend.

Kiedyś za poleconą osobę można było zdobyć 50 $. Teraz jest to 500 $. Czy przez to, że płacimy 10 razy więcej za poleconą osobę system jest 5 razy mniej opłacalny?

Jeśli zapraszasz graczy, którzy prawie w ogóle nie korzystają z naszej oferty to wtedy faktycznie Twoje zyski mogą być mniejsze. Za słabego gracza nie otrzymasz dużej nagrody. Płacimy za jakość poleconych użytkowników :sdrink

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
grasiak

problem w tym, ze jesli juz ktos mial do czynienia z pokerem to ma konto na pokerstrategy. Druga sprawa to teraz chyba dostaja darmowa gotowke bez quizu, co jest glupie, bo wtedy przegrywaja od razu kase, bo nawet nie znaja podstaw

Odpowiedz
Cytat
Skibcio

Witaj grasiak,

Cały czas rejestrują się nowi użytkownicy na PokerStrategy.com i spokojnie można znaleźć osoby, które jeszcze tego nie zrobiły. Prostym sposobem na zwerbowanie nowych graczy jest odwiedzenie poniższej strony:

-> Zaproś swoich znajomych i odbierz nagrody

Dla naszych użytkowników przygotowaliśmy gotowe sposoby na polecanie PokerStrategy.com. Przykładem jest Facebook. Na powyższej stronie wystarczy kliknąć ikonę Facebooka i wstawić post na swoim profilu.

Jeśli jednak chcecie zarobić większe pieniądze to trzeba się jednak trochę bardziej postarać.

Rezygnacja z quizu jest ułatwieniem dla nowych graczy, szybciej mogą oni otrzymać darmową gotówkę. To zadaniem osób polecających jest dbanie o to, aby ich poleceni nie przegrali od razu gotówki. To wy możecie ich nakierować na odpowiednie materiały na PokerStrategy.com, aby zwiększyć własne profity.

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat