Ja Ci odpowiem.
Jeżeli Ci 2 miesiące odpadną to Ci wyzerują konto z kamieni i nie ma co grindować.
Czyli promocja dla nołlajfów, nawet w wakacje nie można wypocząć na Hałaj za ugrane piniądzory, trzeba grindować cały rok.
Hej Janeare,
miło Cię widzieć znowu na forum ♠_thumbsup:
A co do nołlajfów, to z jednej strony na Hałajach też z pewnością jest internet, bo zakładam, że nie chcesz się bawić w Robinsona Crusoe
Spoiler
![]()
A z drugiej strony można też zaplanować tak czas urlopu, żeby nie stracić Gemstone'ów.
Pozdrawiam.
Przypominam, że w lutym Gemstone'y liczone są podwójnie.
Zdobywając 2500 StrategyPoints, zamiast 1 zielonego Gemstone'a, dostajemy 2 (=50 $)
Zdobywając 5000 StrategyPoints, zamiast 2 zielonych Gemstone'ów, dostajemy 4 (=100 $)
Zdobywając 7500 StrategyPoints, zamiast 1 czerwonego Gemstone'a, dostajemy 2 (=300 $)
I tak dalej...
Napisane przez Mooris
I jak tam idzie? Jaką ilością kamieni możecie się już pochwalić?
U mnie pod blokiem jest sporo kamieni, może uda się pod koniec roku je sprzedać po dobrej cenie
Cześć Rinnok,
wypłaty rozpoczniemy, jak otrzymamy komplet danych od poker roomów i na tej podstawie będziemy mogli naliczyć StrategyPoints za wszystkie dni maja.
Pozdrawiam.
a jak to bedzie z wyplatami na koncu roku? przykladowo zagram na kazdym roomie uczestniczacym, to na kazdy dostane oddzielnie? lepiej jakby calosc poszla na TAF..bo np teraz gralem w maju na 24h poker a w czerwcu nie wyrobie bo gram na FTP, wiec bede mial odjecie, tylko z ktorego roomu bedzie to odjecie? ;d z tego w ktorym gralem miesiac wstecz? czyli akurat 24h? tam nie dostane kasy?
Witaj,
Zapraszamy do pierwszego postu tego tematu:
Czy wygrane pieniądze mogą zostać przekazane na inny poker room, konto Tell-a-Friend, Skrill lub NETELLER?
Nie. Pieniądze zostaną przekazane na twoje konto poker roomu, na którym zdobywałeś Gemstone'y.
Na każdym poker roomie otrzymasz taką nagrodę, która odpowiada zdobytym Gemstone'om za grę na tym poker roomie.
Jeśli zdobyłeś X Gemstone'ów na 24hPoker i kolejnego miesiąca nie będziesz tam grał to stracisz 1 Gemstone'a. Po kolejnym miesiącu bez zdobytego kamienia, stracisz wszystkie zdobyte Gemstone'y za grę na 24hPoker.
Wszystkie informacje znajdziesz tutaj: === Wyłączna promocja VIP Gemstone 2013 ===
Pozdrawiam.
no nie bardzo idzie to zrozumiec...w styczniu ralem na cake ale juz tam nie gram, to jak mam to rozumiec nie dostane juz kasy na cake'a? przeciez pisaliscie ze mozna grac na kazdym roomie...kasa nadal widnieje...wiec teraz to juz kompletnie nie wiem czy w ogole cos dostane ;] gralem w kolejnosci cake, europoker i 24h, jeszcze mam zamiar zaczepic o wh
albo wytlumacz mi to na moim przykladzie czy cos w ogole dostane ;d
styczen 1 ziel cake
luty 1 ziel europoker
marzec - nie gralem - 1
kwiecien - 1 ziel 24h
maj - 1 ziel 24h
czerwiec - nie gram -1
(cos mi sie tu nie zgadza bo chyba musialem 2 zdobyc na cake, liczone byly potrojnie i podwojnie w lutym, wiem ze w sumie mam 9)
wyplata 225$ - widnieje na stronie glownej, - 1 za czerwiec = 200$
ale piszesz ze jesli nie bede gral na jednym roomie przez 2 miesiace to mi sie wszystkie skasuja...czyli rozumiem ze nie dostane nic? ;d
OK. Pominę tutaj nasze promocje, aby uprościć działanie Gemstone'ów. W styczniu i lutym grałeś na Cake Poker i zdobyłeś np. po 3 zielone Gemstone'y każdego z tych miesięcy, czyli masz łącznie 6 Gamestone'ów 1 marca.
Aby móc zachować te zdobyte 6 Gamestone'ów musisz w marcu zdobyć przynajmniej 1 zielonego Gamestone'a na jednym z poker roomów biorących udział w promocji. Nie musi to być Cake Poker.
Podsumowując: aby nie stracić dotychczas zdobytych Gamestone'ów musisz każdego miesiąca aż do zakończenia promocji czyli 31 grudnia 2013, zdobyć przynajmniej 1 Gemstone w w każdym miesiącu na jednym z 5 poker roomów biorących udział w promocji. Brak zdobycia kamienia w jednym miesiącu spowoduje utratę 1 Gamestone'a, brak zdobycia Gamestone'a w okresie 2 miesięcy spowoduje ich całkowite wyzerowanie.
Jeśli podczas trwania całej promocji zdobędziesz np. 6 Gamestone'ów za grę na Cake Poker, 5 na EuroPoker, 3 na William Hill, 5 na 24hPoker, to w styczniu 2014 nagrody zostaną Ci odpowiednio wypłacone na każdy z poker roomów.
Rozumiesz?
rozumiem tylko chodzi mi o to odjecie..bo jak nie bede gral teraz w czerwcu to bede miec odjecie tylko z ktorego pokeroomu to odjecie skoro gralem prawie na kazdym? ;d
no jak np styczen gralem cake zdobylem zalozmy 3 a w lutym na europoker 1, w marcu nie gralem, to mam odjecie, rozumiem ze to odjecie jest za luty, czyli na europoker nie dostaje wtedy? ;d potem w kwietniu i maju gralem na 24h zdobylem po 1 za kazdy miesiac, czerwiec nie gram, wiec bedzie odjecie - 1 na 24h? czyli otrzymam tam 1 gemstona na 24h?
Czołem!
Dostałem bonus za gemstone z maja, ale nie został on podwojony, tak jak było napisane w warunkach promocji. Może czegoś nie doczytałem, albo źle zrozumiałem?
"W naszej promocji VIP każdy zdobyty w maju Gemstone będzie wart 2 razy więcej" - natomiast bonus przyszedł jakby się liczyły pojedynczo.
Hej Guitman,
w promocji opisaliśmy, że w maju otrzymasz podwójne Gemstone'y, a nagrody za bonusowe Gemstone'y zostaną wypłacone w czerwcu. Tak też się stało.
W czerwcu otrzymałeś wypłatę za połowę Gemstone'ów zdobytych w maju, gdyż ta połowa, to były bonusowe klejnoty. Natomiast pozostałe zostaną rozliczone po zakończeniu roku.
Pozdrawiam.
Napisane przez Rinnok
rozumiem tylko chodzi mi o to odjecie..bo jak nie bede gral teraz w czerwcu to bede miec odjecie tylko z ktorego pokeroomu to odjecie skoro gralem prawie na kazdym? ;d
no jak np styczen gralem cake zdobylem zalozmy 3 a w lutym na europoker 1, w marcu nie gralem, to mam odjecie, rozumiem ze to odjecie jest za luty, czyli na europoker nie dostaje wtedy? ;d potem w kwietniu i maju gralem na 24h zdobylem po 1 za kazdy miesiac, czerwiec nie gram, wiec bedzie odjecie - 1 na 24h? czyli otrzymam tam 1 gemstona na 24h?
Dedukcje będą dokonane pod koniec roku podczas ogólnego podliczenia i zostaną rozdzielone proporcjonalnie pomiędzy poker roomy, na których zdobywałeś Gemstone'y. W podanym przez Ciebie przykładzie nie można w tej chwili tego określić, bo nie wiadomo gdzie jeszcze będziesz grał przez drugą połowę roku.
Prosty przykład: od stycznia do listopada zdobywasz po 1 Gemstone na dwóch poker roomach (w listopadzie masz ich więc w sumie 22). W grudniu nie zdobywasz żadnego bo nie grasz na poker roomach biorących udział w promocji. Twoja dedukcja to 1 Gemstone i zostanie ona rozdzielona w proporcji 50:50 pomiędzy dwa poker roomy, na których grałeś przez cały czas promocji, bo na obu zdobyłeś taką samą ilość Gemstone'ów.
Mam takie pytanie odnośnie zerowania się licznika gemstonów, bo trochę niefortunnie jest tu ciągle używane określenie kolejny miesiąc
Czy zerowanie następuje jeśli przez dwa miesiące pod rząd nie zostanie ugrany gemstone danego koloru, czy wystarczy że bedzie to drugi miesiąc w roku bez danego koloru
Czyli jesli zdobywam gemstony od stycznia do czerwca , w lipcu nie zdobylem zadnego w sierpniu znow zdobyłem a we wrześniu znowu nic
to czy za wrzesien i sierpniem mam poprostu -1 ? Czy wrzesień zeruje już licznik mimo ze miesiac wczesniej byly ugrane gemstony ?
Cześć Sebkrol,
w tym przypadku chodzi o dwa kolejne,następujące po sobie miesiące. Jeśli w lipcu i w sierpniu nie zdobyłbyś Gemstone'a danego koloru, to licznik tych Gemstone'ów się zeruje.
Jedynie za lipiec i wrzesień zostaną odjęte Gemstone'y (bo nie zdobyłeś żadnego w tych miesiącach), natomiast licznik nie zostanie wyzerowany.
Pozdrawiam