Co prawda jest jeszcze 10h do zakończenia, ale dla mnie to raczej będzie na tyle. Radom Jadom, go go go

Grałem trochę w GBP i z tego będzie dodatkowo z €30-€40. Marzec to dla mnie wyjątkowy miesiąc, bo zacząłem od rekordowego spadku, musiałem zejść na NL25, gdzie zarobiłem dużo w krótkim czasie, o czym założyłem zresztą temat, ugrałem 21 BI na NL25 (to jest moment ok. 11k rozdań).
Potem już tylko NL50, szło dość ładnie, później nawet bardzo - wiele razy mi wszystko opłacali, w sumie mógł być to chwilowy heater. Potem jednak Boss pokazał pazurki, zabrał mi 6 BI w końcówce. Tak czy siak z gry ten miesiąc choć niewiele na plus, to i tak najwięcej odkąd tu gram.
Ciężko mi dokładnie powiedzieć ile, gdzieś między €300 a €330 moim zdaniem.
Wczoraj grałem z bratem freerolla i z jego pomocą udało się dojść na 140ste miejsce out of 2449 i wygrać €13.00. Bez problemu byłoby lepiej, no ale wiadomo, jak to jest z softem Bossa i jego magicznymi riverami
Jak zwykle jednak monster RB jest miły, fajny i przyjemny, wyjdzie ok. €440 wg wstępnych obliczeń.
Także ostatecznie:
- z gry: +€315
- turniej: +€13
- rakeback: +€440
- jeszcze lepsza gra i jeszcze mniej spazzów
- dobić wreszcie do tego cholernego NL100 ! ! !! ! ! !