Przejdź do forum
NL10 pokonane

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] NL10 pokonane

7 Posty
6 Użytkownicy
0 Reakcje
954 Wyświetlenia
Aksolot

W przeszłości grając sss doszedłem do nl100 (zgodnie z brm) i robiłem shoty na nl200. jednak po wakacjach na które poszło sporo kasy i "małym" downswingu gdzie od bankructwa uratował mnie jedynie first depo bonus na FTP (wyrobiony w 95%), postanowiłem definitywnie skończyć tę zabawę i zająć się bss SH.

Zaczynałem od 100$ "znalezionych" na Pacific poker i z trochę agresywnym brm zaczął łoić NL10 SH. Po szybkim zarobieniu 50$ przeszedłem na Everesta i tam zaczęła się moja mordęga............

tutaj w sumie mógłbym opisać po kolei o wszystkich etapach budowania mojej świadomości gracza bss, o szukaniu i znajdowaniu leaków, itp itd......ale mi się nie chce ;).

Dodam tylko, że po przygodzie z sss gdzie ponad 80% mojego brolla potrafiła stanowić kasa z bonusów, a nie z gry, założyłem sobie za cel grania jedynie kasą z winrate'u. Gdybym nie wypłacał bonusowych $ pewnie już dawno śmigałbym na NL25. Jednak zależało mi na tym aby zarobić na wyższy limit własną grą.

A na koniec wykresik.

Wykres jedynie z gry na everescie.

Obecnie mam w kasie 650$. Wiem, że sporo graczy mikrostawki przechodzi z brm ustawionym na 20bi. Jednak poza szalonym startem z 10bi, jestem zwolennikiem zdecydowanie bardziej zachowawczego podejścia. Stąd też na nl25 wchodzę z takim opóźnieniem.

Co wnikliwsi użytkownicy dopatrzą się, że pomiędzy 150$ wpłaconymi na everka, ugranymi 400$ a posiadanymi 650$ brakuje gdzieś 100$.
Wzięły się one z okazjonalnych freeroli organizowanych przez ps i "turystycznie" granych sng.

Dzięki za uwagę i pozdrawiam.

6 odpowiedzi
trzcinsky
Teges

Graty ładnego wykresiku i sukcesów na NL25 ;)

*trzcinsky - jeżeli Twoja ortografia jest dla śmiechu, ogarnij się i nie pisz tak, bo nie jest to smieszne, jak to Twoje naturalne błędy, proponuje zamiast pokera... powrót do podstawówki...!

odompl

Najmocniej Cię przepraszam Teges ale każdego śmieszy co innego i np. dla mnie styl pisania trzcinsky'ego jest niedoścignionym wzorem. Byłoby mi smutno nie móc widzieć go w akcji

Teges

Spoko, jeżeli ma taki ogólnie styl, to już nic nie mówie ;)

Thorek
babel92

Ładnie , ładnie :) Powodzenia na NL25 :f_thumbsup: