Przejdź do forum
Wykresy z sieci Ipo...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wykresy z sieci Ipoker na mikrolimitach.

24 Posty
13 Użytkownicy
0 Reakcje
1,499 Wyświetlenia

Witam. Od niedawna zacząłem grać na sieci Ipoker i zacząłem od Nl2. Na innych roomach ten limit był łatwy i nie było problemów z fajnym dochodem jak na ten limit. Gram typowo tight aggressive staty mam 13/10 bez żadnych kombinacji unikam ciężkich spotów typowe ABC pokera i jestem cały czas w okolica 0 a nawet lekko w tył. Czy ta sieć ma jakiś duży rake albo mniej fishy czy mi się wydaje?Do tego żadnego rakebacka ;/Jak możecie to wklejcie wykresy z waszych wojaży z sieci Ipoker. Byłym wdzięczny. Pozdrawiam

Odpowiedz
Cytat
23 odpowiedzi
crueleq
PokerStrategist

SUPER BLOK RASOWYCH KARCIARZY !

TU znajdziesz porady !

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Ok sprawdzę, jednak i tak czekam na Wasze wykresy i opinie :)

Odpowiedz
Cytat
guciu87
Oldschool Grinder

Kolega sobie żartował:) Lepiej tam nie zaglądaj jeśli nie jesteś doświadczonym graczem.. gracz który ma jakieś pojęcie czasami możne spaść z krzesła jak czyta co oni tam piszą..

Spoiler

... i długo nie wstać :D

Generalnie nie sądze żeby nl2 na jakimkolwiek roomie był trudny. Przede wszystkim napisz jakie próbki masz na jakich roomach... bardzo możliwe że próbka jest zbyt mała żeby robić takie porównania:)

:fdrink

Odpowiedz
Cytat
RubinPlayer
Oldschool Grinder

Proszę tu na pocieszenie mój stary wykres z mikro z iPokera.

Co prawda to tylko nieco ponad 5k rąk i w dodatku fixed limit, ale chciałeś dowodów to masz.
Innych wykresów z iPokera na razie nie mam.

Spoiler

Odpowiedz
Cytat
wukaesiak
Oldschool Grinder

13/10 to chyba fr grasz? Bo jak sh to nie jestes tag, tylko zwykly nicior

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No niby tak :) Ale kogo to słuchać. Przecież jak to większość osób mówi, na micro nikt nie zwraca uwagi na Twoją gre i grają tylko swoimi kartami. Trzeba unikać cięższych spotów i nie kombinowac :)

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist

Bzdura. Nie te czasy.

Odpowiedz
Cytat
driver911
Oldschool Grinder

Napisane przez Edziorrr
Bzdura. Nie te czasy.

Bzdura. Te czasy.

Odpowiedz
Cytat

Na FR NL10+ jak już jest pare stolików to dalej zanitowane czy rozluźniło się coś?

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

I co nikt nie wrzuci jakiegoś wykresu ze stołów shorthanded? :)

Odpowiedz
Cytat

Wszyscy torba i graja frirole.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

heheh całkiem możliwe :)

Odpowiedz
Cytat
Skibcio
PokerStrategist

Witaj dziwnyproblem,

Nie rozumiem tylko w czym taki wykres może Ci pomóc. Wielu użytkowników na iPoker otrzymuje darmową gotówkę od PokerStrategy.com i dla nich dużym sukcesem jest rozpoznanie układu jaki posiadają.

Posiadasz biały status na PokerStrategy.com, może warto postarać się o wyższy status i zapoznać się z naszymi materiałami szkoleniowymi?

Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat

nikt nie siedzi na nl2 wiecej niz kilka/kilkanascie k rozdan stad brak wykresow

mozliwe ze tez ludzie nie maja hm kupionego bo zeby ten limit przejsc nie trzeba byc czlonkiem mensy

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie wierze że przy takiej ilości graczy i tak dużej społeczności jaką jest Pokerstrategy nikt nie ma wykresów z Nl2 z sieci Ipoker :).

Skibcio--> Pewnie by mi nie pomogło ale zaspokoił bym swoją ciekawość. Może SJS król microstawek zagra kiedyś na ipoker i wklei wykresy. Ciekawe jaka była by różnica w jego wynikach między siecią Ipoker a Starsami.

Odpowiedz
Cytat
zdrojek24
PokerStrategist

Siemka.

TAk od siebie dodam, że na nl2,nl4 na ipoker jest ogromny rake w porównaniu do np. P*.
Luknij sobie, ale wygląda to mniej więcej tak , że na P* płacisz na nl2 z 7bb/100
natomiast na ipoker około 24bb/100. Stąd przejście nl2 na ipoker i wygrywanie tam jest o wiele cięższe niż na P*,FTP.

Liczby mogą się różnić, bo nie chce mi się tego szukać, ale mniej więcej tak się przedstawiają.

Odpowiedz
Cytat
Culber
PokerStrategist

@dziwnyproblem

postaram Ci się wkleić dzisiaj wieczorem. Anyway wygląda to tak, że wykres wykresem (na minus) a kasa się zgadza (jest plus)

@zdrojek24

Z tym rake na IPK trochę cię poniosło. myslę że to jest w granicach 10-16bb/100 w zależności od tego jakie stoły i przeciwników trafiamy i jak wariancyjny styl obieramy.

A z rakeback się zgadzam. Jest całkiem fajny. Jak liczyłem kiedyś wszystkie bonusy to podchodziło mi to pod 40% o ile się nie mylę.

Anyway ipokerowe "regwars" w obliczu samego rake'u wydają się nieopłacalne jeżeli nie mamy nad nimi naprawdę dużego edge'a.

Odpowiedz
Cytat
crueleq
PokerStrategist

40 ? Na ajpoker rejkbak nie powinien schodzić poniżej 150%, czytałem bloki ludzi co tak mają.

Odpowiedz
Cytat
_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Czyli bez dobrego rakebacka po prostu gra na Ipoker jest nieopłacalna? Grałem troche na Paddypowerpoker jednak nie miałem rakebacka i szybciutko uciekłem z ich softu :)

Odpowiedz
Cytat