Przejdź do forum
wykres 9k rozdań

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wykres 9k rozdań

5 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
935 Wyświetlenia
basterzysko

niżej wykres 9k rozdań na stawkach NL10 i NL20

mansion, z 50 $ startowych na 190 $

głównie strategią SSS z wyłączeniem kilku chwil słabości gdzie rozgrywałem marginalne ręce

jak wyglądają wasze wykresy?

wykres oczywiście robiony poker grapherem z bazy poker trackera

moje staty 11.16 / 6.54 / 3.55

Vol. Put $ in the Pot było mniejsze, zwiększyło się przez rozgrywanie marginalnych rąk w momencie kiedy długo czekałem na lepsze karty

(tak, tak, cierpliwość to dalej moja słaba strona) pzdr

4 odpowiedzi

WOW, nice hand! ;) No i niech mi jeszcze ktoś powie, że SSS nie jest skuteczna! :D Wstawiaj rozdania na forum, to będzie pewnie jeszcze lepiej! ;)

btw. wstawiajcie tutaj swoje wykresy! :)

Pozdrawiam :)

tesg83

a mozecie napisac w czym robic takie wykresy (i skad to sciagnac)?

no i najwazniejsze czy da sie te wykresy robic na wszystkich poker roomach (ja gram np na tytanie)?

Original od tesg83
a mozecie napisac w czym robic takie wykresy (i skad to sciagnac)?

no i najwazniejsze czy da sie te wykresy robic na wszystkich poker roomach (ja gram np na tytanie)?

Musisz mieć programy PokerTracker i PokerGrapher. PokerTrackera dostajesz od PokerStrategy, po ugraniu 2000 StrategyPoints.

Pozdrawiam :)

basterzysko Autor wątku
basterzysko

a PokerGrapher jest darmowy (ale musisz mieć PokerTrackera, ponieważ wykres powstaje na podstawie bazy PokerTrackera)

a... możesz ściągnąć wersję niezarejestrowaną PokerTrackera (obsługuje 1k rozdań)

simoo: ile punktów trzeba na mansion ugrać, żeby kasa nie przepadła i ile jest na to czasu i jeszcze jedno... bo w dziale my account są punkty MCP Balance (je mi liczy za grę)... w cashier Mansion Poker Point i ich mam 0... dlaczego? i które trzeba uzbierać, żeby wyrobić bonus 50 $ startowy i nie stracić go ;) z góry dzięki za odpowiedź