Przejdź do forum
Moj osobisty sukces...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Moj osobisty sukces :-]

15 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,530 Wyświetlenia

Z 5 $ na titan poker w ciagu 2 godzin zrobiłem 98 $ . Co uważam za niemały sukces :-]

A wam jak idzie ?

14 odpowiedzi
skajlacz

no niemaly wynik :)
niezle musiałes skakac po limitach :) ale jak widac ryzyko (czasem :P) sie oplaca ;)

Szczerze??? Miałeś szczęście i nie trzymałeś się pewnie zasad zarządzania kapitałem. Zapraszam do czytania artykułów!

Pozdrawiam :)

Ja jak zaczynalem grajac z ojcem na zmiane zrobilismy z 18$ na Betsson ponad 170 grajac tylko i wylacznie na wyczucie, zero wiedzy. Zarowno FL i NL. Podniecenie bylo duze:D Jednak jak sie okazalo przegranie tego bylo jeszcze prostsze niz wygranie :D

Malo tego: pierwszy turniej (freeroll) jaki w zyciu gralem, a to byly chyba wogole pierwsze rozdania pokerowe online jakie rozegralem - miejsce 4 na 2000!!! +25$. Szal wtedy :D Ale fajnie bylo.

Cos jest w powiedzieniu "szczescie debiutanta" :D

Bziku

teraz jakas swiateczna promocja na stryyke jest ze daja 7 dolca za darmo, skorzystalem, w 6 h ugralem z tego 300 dolcow i wyplacilem zeby nie kuscic losu:) niby taka mala rzecz a cieszy:)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A włąsnie najlepsze jest to ze nie skakałem przez limity grałem na 10. 20. centow :-]

Panowie, o czym my gadamy :) Jak można się trzymać BRMa z 5$ :) Nie ma przecież takich stawek :) A od czegoś trzeba zacząć.

Pozdro

Bilson

Original od Czajq
Z 5 $ na titan poker w ciagu 2 godzin zrobiłem 98 $ . Co uważam za niemały sukces :-]

hehe no ja w pewnym momencie swojej "kariery" grając na nl10 spadłem do 6$. Jako że grałem na bossmedii a tam najniższe stawki to nl10 to dalej grałem tam tymi ostatnimi 6$:) Nie pamietam dokładnie ale m/w po miesiącu miałem 1000$ :D
Miałem jeszcze prehistorycznego kompa i nie wiedzieć czemu nie zapisywało mi hand History. Nie używałem więc PokerTrackera. Stan BR wpisywałem sobie po prostu w kolejne wierze w excellu na zasadzie: jakiś większy pot, wpisujemy:)

Żeby nie być gołosłownym tak rósł mój bankroll po spadku z ok. 150$ do 6$ :)

Bilson

Original od Czajq

hehe ładnie :)

ja w pewnym momencie swojej "kariery" grając na nl10 spadłem do 6$. Jako że grałem na bossmedii a tam najniższe stawki to nl10 to dalej grałem tam tymi ostatnimi 6$:) Nie pamietam dokładnie ale m/w po miesiącu miałem 1000$ :D
Miałem jeszcze prehistorycznego kompa i nie wiedzieć czemu - nie zapisywało mi hand History. Nie używałem więc PokerTrackera. Stan BR wpisywałem sobie po prostu w kolejne wiersze w excellu na zasadzie: jakiś większy pot, wpisujemy:)

Żeby nie być gołosłownym oto jak rósł mój bankroll po spadku z ok. 150$ do 6$ :)

Eh piękne czasy, teraz by się przydał taki upswing :D

Bilson

Original od Czajq

hehe ładnie :)

ja w pewnym momencie swojej "kariery" grając na nl10 spadłem do 6$. Jako że grałem na bossmedii a tam najniższe stawki to nl10 to dalej grałem tam tymi ostatnimi 6$:) Nie pamietam dokładnie ale m/w po miesiącu miałem 1000$ :D
Miałem jeszcze prehistorycznego kompa i nie wiedzieć czemu - nie zapisywało mi hand History. Nie używałem więc PokerTrackera. Stan BR wpisywałem sobie po prostu w kolejne wiersze w excellu na zasadzie: jakiś większy pot, wpisujemy:)

Żeby nie być gołosłownym oto jak rósł mój bankroll po spadku z ok. 150$ do 6$ :)

Eh piękne czasy, teraz by się przydał taki upswing :D

murkins

to teraz pewnie grasz nl400 albo coś w tym stylu jak w miesiąc na nl10 1000 baksów =)

Bilson

Niestety nie, utrzymanie takiego tempa jest nierealne. Prędzej czy później przychodzi downswing :) Ale gdybym nic nie wypłacał mysle ze na nl100 spokojnie miałbym bankroll :)

Ale tak w ogłóle tysiąc tysiącem... Najbardziej niesamowite jest to, że doszedłem do tego pułapu po spadku do 6$ :) To jest troszke ponad pół BI na nl10 :D To że sie wtedy nie spłukałem to masakra jakaś.

A ten 1000 robilem na najpierw na nl10, a od ok. 500$ na nl25 oczywiście :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A wczoraj w nocy zajałem 13 miejsce w 100 $ guaranteed points special. Chociaż tyle zabawy ( preszło 3 godziny) dla 1 $ :-]

A przegrałem majac fulla a gosc miał karete :-]

Tygrys1985

Coś mi tu bajkami zalatuje....

Bilson

Coś mi tu bajkami zalatuje....

:]