Z 5 $ na titan poker w ciagu 2 godzin zrobiłem 98 $ . Co uważam za niemały sukces :-]
A wam jak idzie ?
Z 5 $ na titan poker w ciagu 2 godzin zrobiłem 98 $ . Co uważam za niemały sukces :-]
A wam jak idzie ?
no niemaly wynik
niezle musiałes skakac po limitach
ale jak widac ryzyko (czasem :P) sie oplaca
Szczerze??? Miałeś szczęście i nie trzymałeś się pewnie zasad zarządzania kapitałem. Zapraszam do czytania artykułów!
Pozdrawiam
Ja jak zaczynalem grajac z ojcem na zmiane zrobilismy z 18$ na Betsson ponad 170 grajac tylko i wylacznie na wyczucie, zero wiedzy. Zarowno FL i NL. Podniecenie bylo duze:D Jednak jak sie okazalo przegranie tego bylo jeszcze prostsze niz wygranie
Malo tego: pierwszy turniej (freeroll) jaki w zyciu gralem, a to byly chyba wogole pierwsze rozdania pokerowe online jakie rozegralem - miejsce 4 na 2000!!! +25$. Szal wtedy
Ale fajnie bylo.
Cos jest w powiedzieniu "szczescie debiutanta"
teraz jakas swiateczna promocja na stryyke jest ze daja 7 dolca za darmo, skorzystalem, w 6 h ugralem z tego 300 dolcow i wyplacilem zeby nie kuscic losu:) niby taka mala rzecz a cieszy:)
A włąsnie najlepsze jest to ze nie skakałem przez limity grałem na 10. 20. centow :-]
Panowie, o czym my gadamy
Jak można się trzymać BRMa z 5$
Nie ma przecież takich stawek
A od czegoś trzeba zacząć.
Pozdro
Original od Czajq
hehe no ja w pewnym momencie swojej "kariery" grając na nl10 spadłem do 6$. Jako że grałem na bossmedii a tam najniższe stawki to nl10 to dalej grałem tam tymi ostatnimi 6$:) Nie pamietam dokładnie ale m/w po miesiącu miałem 1000$
Miałem jeszcze prehistorycznego kompa i nie wiedzieć czemu nie zapisywało mi hand History. Nie używałem więc PokerTrackera. Stan BR wpisywałem sobie po prostu w kolejne wierze w excellu na zasadzie: jakiś większy pot, wpisujemy:)
Żeby nie być gołosłownym tak rósł mój bankroll po spadku z ok. 150$ do 6$

Original od Czajq
hehe ładnie
ja w pewnym momencie swojej "kariery" grając na nl10 spadłem do 6$. Jako że grałem na bossmedii a tam najniższe stawki to nl10 to dalej grałem tam tymi ostatnimi 6$:) Nie pamietam dokładnie ale m/w po miesiącu miałem 1000$
Miałem jeszcze prehistorycznego kompa i nie wiedzieć czemu - nie zapisywało mi hand History. Nie używałem więc PokerTrackera. Stan BR wpisywałem sobie po prostu w kolejne wiersze w excellu na zasadzie: jakiś większy pot, wpisujemy:)
Żeby nie być gołosłownym oto jak rósł mój bankroll po spadku z ok. 150$ do 6$
Eh piękne czasy, teraz by się przydał taki upswing
Original od Czajq
hehe ładnie
ja w pewnym momencie swojej "kariery" grając na nl10 spadłem do 6$. Jako że grałem na bossmedii a tam najniższe stawki to nl10 to dalej grałem tam tymi ostatnimi 6$:) Nie pamietam dokładnie ale m/w po miesiącu miałem 1000$
Miałem jeszcze prehistorycznego kompa i nie wiedzieć czemu - nie zapisywało mi hand History. Nie używałem więc PokerTrackera. Stan BR wpisywałem sobie po prostu w kolejne wiersze w excellu na zasadzie: jakiś większy pot, wpisujemy:)
Żeby nie być gołosłownym oto jak rósł mój bankroll po spadku z ok. 150$ do 6$
Eh piękne czasy, teraz by się przydał taki upswing
to teraz pewnie grasz nl400 albo coś w tym stylu jak w miesiąc na nl10 1000 baksów
Niestety nie, utrzymanie takiego tempa jest nierealne. Prędzej czy później przychodzi downswing
Ale gdybym nic nie wypłacał mysle ze na nl100 spokojnie miałbym bankroll
Ale tak w ogłóle tysiąc tysiącem... Najbardziej niesamowite jest to, że doszedłem do tego pułapu po spadku do 6$
To jest troszke ponad pół BI na nl10
To że sie wtedy nie spłukałem to masakra jakaś.
A ten 1000 robilem na najpierw na nl10, a od ok. 500$ na nl25 oczywiście
A wczoraj w nocy zajałem 13 miejsce w 100 $ guaranteed points special. Chociaż tyle zabawy ( preszło 3 godziny) dla 1 $ :-]
A przegrałem majac fulla a gosc miał karete :-]