Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] wygrana

13 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
994 Wyświetlenia

4 razy 2gi na 360 osob i wygrana na 18scie !!! pokerstars.com

12 odpowiedzi
kaczuba
Oldschool Grinder
bebek
Poker Player

niesamowite...! :D

Witamy słynnego naturalizowanego futbolistę.
Też gratuluję (aczkolwiek nie do końca zrozumiałem czego)

Riverneed
PokerStrategist
Bilson
Elite Grinder

Riverneed napisał
Chyba o to chodziło - http://www.officialpokerrankings.com/pokerstars/rogerpolska/poker/results/191E006338304ADF802BBE4FC40B0DB2.html?t=2

Graty, szczególnie za skuteczność =)

Chryste panie! :O
Że Ci sie chce stary tak młócić tury za 10c to ja jestem w szoku :D

PS 195 turków, total profit 22$.... Ile to wychodzi na godzine?:D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

gram za 10 c bo jestem bez kasy na pokerstars nic nie mialem i najpierw z freerooli ugralem pare centow i gram za 10c i juz uzbieralem prawie 40$ 3 razy gralem za 1,20 i 3 razy w platnych raz wygralem !!!! mam wielkie klopoty osobiste i potrzebuje duzo kasy zeby miec spokuj i tylko przez pokera moge zarobic uwazam sie za dobrego gracza i to za kiedys bede mial milion jest tak pewne jak to ze po poniedzialku jest wtorek pozdrawiam

Castro080
Oldschool Grinder

rogerpolska napisał
uwazam sie za dobrego gracza i to za kiedys bede mial milion jest tak pewne jak to ze po poniedzialku jest wtorek pozdrawiam

Grunt to wierzyć w siebie ;)

SamRadziwill
Elite Grinder

Castro080 napisał

rogerpolska napisał

uwazam sie za dobrego gracza i to za kiedys bede mial milion jest tak pewne jak to ze po poniedzialku jest wtorek pozdrawiam

Grunt to wierzyć w siebie ;)

No i to jest podejście prawdziwego pokerzysty :)

Bilson
Elite Grinder

rogerpolska napisał
gram za 10 c bo jestem bez kasy na pokerstars nic nie mialem i najpierw z freerooli ugralem pare centow i gram za 10c i juz uzbieralem prawie 40$ 3 razy gralem za 1,20 i 3 razy w platnych raz wygralem !!!! mam wielkie klopoty osobiste i potrzebuje duzo kasy zeby miec spokuj i tylko przez pokera moge zarobic uwazam sie za dobrego gracza i to za kiedys bede mial milion jest tak pewne jak to ze po poniedzialku jest wtorek pozdrawiam

Do pracy lepiej idź - popracuj dwa miechy i wpłać ze 200$ na gre. Jak umiesz grać to rozmnożenie tego na nl10 nie potrwa długo.

Granie turków za 10c i do tego plany zrobienia z tego milionów to imho katorga i zajęcie dla masochistów...

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

160$ juz jest i jestem juz na niskich stawkach w sit go wygrane kilkia 6 tek buy 6.50 i stoliki pozdrawiam

Powodzenia :) Gratuluję wytrwałości :)