siema od razu zaczne. z pokerem moja przygoda zaczela sie jakies 5 miesiacy (mam 22 lata) temu od grania na FTP na playmoney. Oczywiscie do tego youtube i wszystkie filmiki profesjonalnych graczy WSOp EPT WPT itd itp. Bardzo sie w to wczulem i czuje ze ta gra odzwierciedla moj charakter i moje zainteresowania.
POnizej wypisze (jak dla mnie) osiagniecia ktore mnie satysfakcjonuja w pelni. Chcialbym zeby ktos kto sie zna na rzeczy ocenil to i dal mi jakis "sygnal" lub potwierdzenie ze poker to moze byc moja dobra droga w zyciu;p i opowiedzial jak on zaczynal swoja "kariere" i usiwadomil mnie w tym bardziej. Zaznacze ze jestem bardzo nadal to gra i zainteresowany i pochloniety. po drugie od razu powiem tez ze nie robilem zadnego depozytu ujme to tak ze moja sytuacja materialna na dzien dzisiejszy nie wyglada dobrze ale nvm.
Zaczne moze od playmoney chociaz gra tego typu nie wiaze sie z jakims wysilkiem dla mnie. w ciagu 10-15h z 1000 robilem 500-600 tys
gram narazie freerolle np freeroll to 100k holiday spokojnie dochodze do pierwszej setki ( gdzie jest 3600 uczestnikow) pozniej wydaje mi sie ze na wysokich poziomach blindow juz nie radze sobie tak dobrze. ostatnio wygralem freerolle na 180, 360 uczestnikow ktore zagwarantowaly mi miejsce w drugiej rundzie poker after dark (odpowiednio .COM i .NET) wiec to juz jest 400 pkt FTP teraz wlasnie sakonczylem satellite do sunday brawl albo do million guarantee nie pamietam dokladnie takze napierwrszym miesjcu takze ogolnie mam 2700 FTP i $0.50 dolce wygralem w jakims prywatnym freerollu niestety nie udalo mi sie dojsc wysoko.
Celem tego posta nie jest przechwalanie sie tylko wlasnie dystans do tego i naprawde przydala by mi sie (w miare) pforesjonalna rada hmm na przyklad co teraz powinienem robic czy moze mam jakies zdolnosci juz teraz... bardzo prosze o posty. z gory dzieki licze na was.
narazie peace