Witam, chciałbym się wam pochwalić jak w łatwy sposób zarobiłem parę groszy. Więc po uzyskaniu kapitału startowego udało mi się wygrać najpierw wejściówkę do turnieju za 35$ a tam wejściówkę do turnieju głównego o wartości 640$. W tym turnieju zająłem 62 miejsce i wygrałem 1800$. Także bez wkładu własnego dzięki pokerstrategy wygrałem ok 5000 zł które już wypłaciłem. Dlatego też polecam korzystajcie z kapitałów startowych bo warto. Pozdrawiam wszystkich graczy. Rafał z Lęborka
No ładnie ładnie - gratuluje.
Ale nie myślałeś o tym, żeby zostawić sobie te pieniądze na pokerowym koncie i grać turnieje z wyższym wpisowym?
Pozdrawiam
pewnie party poker montly dokładnie, nie mogł zamienić tiketa z montly na T$
oraz graty
lubie party pod względem turków
Cześć
Jest to dowód na to, że nawet przestrzegając bankroll management da się szybko wygrywać.
Gratuluję! Mam nadzieję, że będziesz dalej budował swój pokerowy kapitał.
Pozdrawiam
Napisane przez Jakub
CześćJest to dowód na to, że nawet przestrzegając bankroll management da się szybko wygrywać...
Pozdrawiam
powinno być jeszcze "w krótkim okresie czasu".
Napisane przez Catmandoo123
Napisane przez Jakub
Cześć
Jest to dowód na to, że nawet przestrzegając bankroll management da się szybko wygrywać...
Pozdrawiam
powinno być jeszcze "w krótkim okresie czasu".
Dziękuję, słuszna uwaga
Napisane przez infeziom
a ja męczę się rok na mikrolimitach
Dziekuje, dobranoc.
Nie sądzę, żebyś był gotowy na wyższe limity, nawet po wygraniu takiej sumy -
byro napisał, że wypłacił kasę, nie przestanie grać po takiej zachęcie.
Pozdro
Napisane przez Jakub
Nie sądzę, żebyś był gotowy na wyższe limity, nawet po wygraniu takiej sumy -
byro napisał, że wypłacił kasę, nie przestanie grać po takiej zachęcie.Pozdro
No i dobrze zrobi
wielkie gratulacje, imponująca wygrana na początku kariery, ja bym 300$ zostawił na roll'a. Pozostałą część wydał na dziwki i alkohol, a jakby mi coś zostało to bym bezmyślnie wydał
Kocham MTT i mam nadzieje ze i mi sie uda w niedalekiej przyszloscic conajmniej zblirzyc sie do twojego wyniku
GRATULACJE !!
połowę czy 3/4 to bym jeszcze zrozumiał wypłacić ale wszystko, dupa nie pokerzysta z ciebie będzie jak tak chapalisz na kasę
graty wyniku, ale podejście do pokera tragiczne
Bardzo hazardowe podejście w sumie tak to ujmując i nie zdziwiłbym się gdyby 100% sukcesu to był fart:)
Nie wiecie ile zostało mu w rollu. Może ma akurat wystarczająco dużo na swoje limity?
Zaczynam przypuszczać że dwa ostatnie komentarze to po prostu zazdrość...
Napisane przez Jakub
Nie wiecie ile zostało mu w rollu. Może ma akurat wystarczająco dużo na swoje limity?Zaczynam przypuszczać że dwa ostatnie komentarze to po prostu zazdrość...
+1
A każdemu z nich się marzy taki shot
Graty