Witam wszystkich
Gram na platformie 888 i całkiem nieźle mi się wiedzie. Nl2 już pokonałam, następnym limitem musiał być od razu nl10 po stolików full ring pośrednich nie ma. Właściwie ten nl10 też już jest pokonany: po 21,5 tys rąk i średniej 12,4 bb/100 (przy czym na początku robiłam koszmarne błędy co na pewno zaniża bb/100) zdobyłam bankroll wystarczający na nl20.
Próbka może nie jest bardzo duża, ale często radzicie jak najszybciej próbować swych sił na wyższych limitach o ile bankroll właśnie pozwoli.
Moim problemem jest, że na 888 stolików full ring na nl20 i wyższych limitach nie ma. Już przy nl20 maksymalnie jest ich 6 jednocześnie, a ja przy mniejszej ilości się nudzę. Wspomnieć jeszcze muszę, że często tych stolików nl20 są 2 albo 3, co już w ogóle jest śmieszną ilością: jak tu przeprowadzić table selection? Dodatkowo obawiam się, że przy takiej liczbie stołów większość graczy stanowić będą regi.
Obawiam się, że na 888 mogą grać wybitnie słabi gracze i zmiana platformy może okazać się szokiem. Chciałabym więc zapytać gdzie najlepiej się przenieść, żeby w razie czego spokojnie odbudować się na nl10 i nie musieć już wracać na 888. A może platforma nie ma większego znaczenia? Zastanawiam się jeszcze przy ilu BI na nl20 dokonać przeprowadzki. 25 BI to pewnie będzie zbyt mało (ale tyle już mam) ?