Przejdź do forum
Wybór Super Blogow ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wybór Super Blogow vol. 6

48 Posty
35 Użytkownicy
0 Reakcje
5,274 Wyświetlenia
malarz1990
PokerStrategist

przy okazji moznaby wywalic blog malarza ktory w ogole sie nie nadaje do tego działu.

dziwne bo z tego co zauważyłem mój blog ma zaraz po bablu najwięcej wyświetleń więc chyba go ludzie czytają jeśli lubisz długie rozkminy to czytaj blogi innych nikt ci nie każe czytać mojego bloga;]

Sanczezzo
Oldschool Grinder

Shuma za blog w korym ostatnio wiele sie dzieje :)

MatiKosa - za ciekawe wpisy i rozkminy nt. pokera.

kNoq001
PokerStrategist

Napisane przez malarz1990

przy okazji moznaby wywalic blog malarza ktory w ogole sie nie nadaje do tego działu.

dziwne bo z tego co zauważyłem mój blog ma zaraz po bablu najwięcej wyświetleń więc chyba go ludzie czytają jeśli lubisz długie rozkminy to czytaj blogi innych nikt ci nie każe czytać mojego bloga;]

przegladaja, nie czytaja, poniewaz do czytania tam za wiele nie ma
no offence

na shume glosuje

Nie kazdy blog musi mieć identyczną formę, ładne byłyby nudy, gdyby tak było.

Malarz w pełni zasługuje na zaszczytne miejsce w superblogach, a jesli ktoś twierdzi inaczej, niech zaprezentuje coś lepszego w swoim wykonaniu :rolleyes:

Pozdrawiam

kNoq001
PokerStrategist

Napisane przez Jakub
Nie kazdy blog musi mieć identyczną formę, ładne byłyby nudy, gdyby tak było.

Malarz w pełni zasługuje na zaszczytne miejsce w superblogach, a jesli ktoś twierdzi inaczej, niech zaprezentuje coś lepszego w swoim wykonaniu :rolleyes:

Pozdrawiam

jesli uwazasz, ze na superblogi zasluguje kazdy kto tylko i wylacznie wpisuje wynik sesji na swoim blogu, to ja czym predzej zakladam bloga i obiecuje, ze po kazdej sesji bede akutalizowal stan rolla! _confused:

chyba, ze warunkiem jest DUZY roll to odpadam :<
prawda jest taka, ze malarz ma wyniki, ale wpisywanie w dziale super blogow postow "dzisiejsza sesja na+" dzisiaj nie poszlo i lekki -" to chyba troche za malo?

driver911
Oldschool Grinder

Napisane przez Jakub

Chwileczkę. Przecież każdy ma prawo do wyrażenia swojego zdania, a kontrargument w postaci "jak się nie podoba to zrób lepiej" jest nie na miejscu imo. Jeżeli ktoś uważa, że blog malarza nie zasługuje na miejsce w superblogach, to nie musi sam zakładać bloga żeby móc potwierdzić swoje zdanie. tak samo jak nie muszę zakładać partii polityczniej żeby móc nie lubić PO czy tam PiSu, tak samo ktoś nie musi zakładać bloga żeby mu się nie podobał czyjś inny.

mazaq
PokerStrategist

Skoro zostało wybrane przez lud, że malarz ma być SB, to teraz juz imo no changes.

Chociaż olora i pyszała wyebali :rage:

@driver911

Oczywiście, każdy ma prawo do własnego zdania, również ja.

Blog malarza został wybrany przez czytelników, spośród wielu innych.

Lepiej zmotywować autora do częstszego postowania, może to tylko chwilowy zastój?

Nie spodobało mi się po prostu to "...wywalić malarza przy okazji..."

Pozdrawiam

ja proponuje nie głosować na Szume do puki nie nagra obiecywanego od poprzedniego roku filmiku ;)

kroszo
PokerStrategist

Dobra, przepraszam źle to ująłem.

Wchodząc w super blogi chciałbym zobaczyc jakies ciekawe rozdania (tehGamer,valkyros) albo ciekawe posty (babel) i rozkminy (chester,wafflecop). Te blogi są SUPER i motywują, pomagają bądź są zabawane. Niestety nie ma tego w blogu Malarza.

Shuma87
Elite Grinder

Napisane przez kroszo
Dobra, przepraszam źle to ująłem.

Wchodząc w super blogi chciałbym zobaczyc jakies ciekawe rozdania (tehGamer,valkyros) albo ciekawe posty (babel) i rozkminy (chester,wafflecop). Te blogi są SUPER i motywują, pomagają bądź są zabawane. Niestety nie ma tego w blogu Malarza.

A ja tam zaglądam wraz z dwoma innymi blogami, które się tam znajdują.

Ace Bestini. Dziwie się że nie ma tu posłuchu.

Fafarafa
Elite Grinder

To dlatego, że jest mało mainstreamowy ;-)

Bielanek
BlackMember

Blog Shumy :)

boxer82
Oldschool Grinder

Napisane przez JohnnyTwoTimes
Ace Bestini. Dziwie się że nie ma tu posłuchu.

Również AceBestini

kfas
Elite Grinder
Endurx
PokerStrategist

Sickpastor - imo za ciekawie prowadzonego motywującego innych bloga

golicowy

malarz1990
PokerStrategist

może i nie mam ciekawych wpisów na swoim blogu ,ale za to zawsze chętnie odpowiadam na zadawane pytania na nim - wielu osobom się to podoba;]