Przejdź do forum
Turniejowy sukces

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Turniejowy sukces

9 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
838 Wyświetlenia

Odpalilem sobie z glupia turniej 10k Gtd Rebuy za 3$ i udalo mi sie zajac piate miejsce :)

dziwnie sie czuje bo odpadlem AT vs 45 i gosc na flopie strita zlapal, no ale coz i tak jest super ;)

8 odpowiedzi

gratuluje, niby darowanemu sie nie patrzy w zeby ale szkoda tego AT :evil:

Thorek
Oldschool Grinder

Zawsze pozostaje niedosyt, ale z drugiej strony 500 $ to też nie w kaszę dmuchał. Ile razy musiał skorzystać a rebuy?

salyk
Oldschool Grinder

Imo nie ma co narzekać! Bardzo ładny wynik, gratulacje i życzę kolejnych co raz to większych sukcesów :f_thumbsup:

mazaq
PokerStrategist
Sterwor
Oldschool Grinder

swietny wynik , gratulacje !

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Napisane przez Thorek
Zawsze pozostaje niedosyt, ale z drugiej strony 500 $ to też nie w kaszę dmuchał. Ile razy musiał skorzystać a rebuy?

pierwszy raz jak sie zapisalem to wzielem rebuy do 6k zetonow, potem przegralem allina i znowu sie dokupilem do 6k zetonow, przy ciemnych 2k mialem w stacku dalej 6k bo karty nie szly, az tu nagle 5 rozdan z rzedu AA QQ 99 TT QQ wygrane wszystkie i po tych 5 rozdaniach zaraz przed faza addon mialem okolo 80k :)

Supreme10
Elite Grinder

Zauwazyliście tę tendencje, ze jak ktoś tak se odpala turniej to zgarnia jakies frykasy?

Moim zdaniem to materiał na nową podstawę mindsetu - umów sie ze znajomymi na bibke, potem tak se włącz turniej - "bo pewnie i tak zaraz odpadniesz" - robisz deepa, mówisz znajomym, że jednak nei dasz rady dziś iść i zajmujesz dobre miesjce na FT... Taki "Pomysł na... sukces każdego turniejaaa!"
:facepalm: :facepalm: :facepalm:

zwróćcie uwagę, że już jest późno...

fdab10
Poker Player

Coś w tym musi być ! Ja wczoraj także odpaliłem "z głupia" turniej. Po prostu chciałem sobie pograć w pokera, a wyszło jak widać na załączonym obrazku... czyli całkiem nie źle jak na tyle osób i mój staż. Pozdrawiam zapalonych amatorów pokera ;)