Przejdź do forum
Wspinaczka po limit...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

Wspinaczka po limitach- trener

6 Posty
3 Użytkownicy
0 Reakcje
441 Wyświetlenia
pszczola321
Poker Player

Witam, szukam osoby która byłaby dla mnie trenerem i pomogła mi w jak najszybszym czasie wspiąć się z NL 5 (to samo co NL 2 więc nie ma co od tego zaczynać) do NL 25 lub wyżej (oczywiście NL 5 też byśmy zaczęli od początku). Jestem otwarty na wszelkie formy nauki, dostępny niemal cały czas. Bardzo potrzebuję jak najszybciej generować pewny zysk co miesiąc bo mam zobowiązania, a to co teraz gram (sng ht 6 max omaha hi/lo) mimo że jestem wygrywającym graczem, to tylko według EV (od miesiąca stoję w miejscu) a na to nie mogę sobie pozwolić (cashówki to jednak głównie umiejętności gdzie jest miejsce na grę). Będę bardzo wdzięczny osobie która by mną pokierowała, pomogę zawsze gdy tylko będę mógł, oraz zobowiązuję się pomóc osobie która kiedyś będzie znajdowała się w podobnej sytuacji co ja. Pozdrawiam.

Odpowiedz
Cytat
5 odpowiedzi
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Nikt nie chciał by się podjąć wyzwania? :deadhappy:

Odpowiedz
Cytat

lol xD

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Napisane przez dyn1ox
lol xD

? :ayfkm:

Odpowiedz
Cytat
szpaq2
Elite Grinder

Witaj
Ogólnie twoja oferta wygląda tak jakbyś:
a) Był bardzo naiwny
b) szukał frajera.

Ja nie gram twojej odmiany więc tutaj nawet to co napiszę nie odnosi się do tego bym coś miał dla siebie z tej sytuacji.

Przykład taki. Zenak A gra w pokera, ma studia/prace, kobietę i w tym wszystkim ma 2h maks nauki pokera w jakiejś jednostce czasu. Dlaczego Zenek nie ma go poświęcić sobie i zarabiać z pokera po jakimś czasie 2x tego co teraz. A poświęcić tobie i zarabiać dalej x.

Moja propozycja:
*Dogadaj się z kimś pod kątem że dasz mu jakiś hajs np z zysku miesięcznego itp.
*Sam się naucz
-filmiki itp.

Jak jesteś grupowy zwierz to poszukaj jakąś grupę podobnych poziomem twoim pokerzystów i coś mieszajcie na skype itp.

Pozdrawiam. :heart:

Odpowiedz
Cytat
pszczola321 Autor wątku
pszczola321
Poker Player

Tak, szukam "wolontariusza" który by mi pomógł za darmo i czerpał by z tego satysfakcję, niektórzy tak mają. Jeśli nikt się nie znajdzie to trudno.

Odpowiedz
Cytat