Przejdź do forum
WolnyPoker - popier...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

WolnyPoker - popierajcie

72 Posty
37 Użytkownicy
0 Reakcje
6,744 Wyświetlenia
wedkarzadi
Oldschool Grinder

super sprawa, wreszcie jakaś sensowna inicjatywa, zachęcam do rejestracji
http://wolnypoker.org/

Odpowiedz
Cytat
71 odpowiedzi
Woburn
PokerStrategist

ciekawe jak to sie rozwinie. Jak na razie ma solidne podstawy i oby cos zdzialali. Teraz jest dobry czas na to, bo Politycy walcza o kazdy glos a nas jest wielu, a poza tym argument dodatkowego podatku powinien ich skusic :)

Odpowiedz
Cytat
wedkarzadi Autor wątku
wedkarzadi
Oldschool Grinder

Może jakiś artykuł wyjdzie na pierwszą stronę, w sumie dotyczy to nas wszystkich. Wiadomo , w kupie siła :)
Ciekawe co na to PS ?

Odpowiedz
Cytat
nbbpoker
PokerStrategist

Juz zarejestrowany :)

Odpowiedz
Cytat
tralala14321
PokerStrategist

Tylko czy jesli zalegalizuja pokera i wprowadza podatek to bedzie sie w ogole oplacalo grac ?

Odpowiedz
Cytat
wedkarzadi Autor wątku
wedkarzadi
Oldschool Grinder

Myślę, że chłopaki będą walczyli o taki żeby się opłacało. Wiadomo, najlepiej by było żeby gracze w ogóle nie płacili podatku od wygranych a państwo i tak zarobi podatek od przychodów operatorów.

Odpowiedz
Cytat
Maksymus007
PokerStrategist

no pewnie, jesli to bedzie na zasadzie jak jest teraz np. z giełdą - że płacisz % od swojego zysku, czyli różncy wypłata-wpłata. Wtedy co najwyżej proporcjonalnie zmieni się $/h ale nigdy nie będzie ujemne z tego powodu :)

Odpowiedz
Cytat
ladyPL
PokerStrategist

juz poparlam, ale niespecjalnie podoba mi sie sie idea opodatkowania.
ile razy mozna placic podatki od swoich wlasnych, ciezko zarobionych pieniedzy do cholery.
jeszcze kilka lat i nasza polska calkiem sie wyludni, bo trzeba miec mocne powody, zeby tu tkwic.

Odpowiedz
Cytat
pabloe65
PokerStrategist

propnuje napisac do Janusza Palikota.on zrobi wolny poker i wolne konopie razem :D :D
za poparcie jego partii :D :D

Odpowiedz
Cytat
Edziorrr
PokerStrategist

Napisane przez pabloe65
propnuje napisac do Janusza Palikota.on zrobi wolny poker i wolne konopie razem :D :D

Szkoda czasu na tego pajaca, on jest w stanie obiecać dosłownie wszystko by mieć z tego jakiś profit.

Odpowiedz
Cytat
mat1ipoker
Elite Grinder

Napisane przez pabloe65

:facepalm:

Odpowiedz
Cytat

Idźcie do Jarka on nam pomoże :pokerface:
Dobra inicjatywy - POPIERAM :sdrink

Odpowiedz
Cytat
Draknesq
Poker Player

nie wiem jak wy ale wole sie chowac po jaskiniach w uzbekistanie i grać w pokera niż zagłosować na palikota

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

sa jakies propbety kiedy go zawiną po tym jak ujawnil wszystkie dane osobowe + foto + nick + wygrane na jednym z blogow ?

chodzi mi oczywiscie o brt'a

Odpowiedz
Cytat
ninusss
Oldschool Grinder

Napisane przez ladyPL
ile razy mozna placic podatki od swoich wlasnych, ciezko zarobionych pieniedzy do cholery.
jeszcze kilka lat i nasza polska calkiem sie wyludni, bo trzeba miec mocne powody, zeby tu tkwic.

pokaz mi kraj na swiecie, gdzie nie odprowadza sie podatku od zarobków :facepalm:

Odpowiedz
Cytat

znając naszych polityków to by nalozyli podatek na roomy tak wielki ze by się nie rejestrowaly + podatek na gracza że i tak
się nikt by nie przyznawali do gry online czyli nie rejestruje się z obecnymi politykami to... może za 20 lat

Odpowiedz
Cytat
ladyPL
PokerStrategist

moge sie (od biedy) pogodzic z podatkiem od zarobkow.
mialam na mysli to ze coraz wiecej rzeczy udaje sie opodatkowac, gdzie nie spojrzysz tam podatek.
nie podoba mi sie to, moze?
mam nadzieje, ze tak.

Odpowiedz
Cytat
sz3sz
Elite Grinder

Napisane przez ladyPL
moge sie (od biedy) pogodzic z podatkiem od zarobkow.
mialam na mysli to ze coraz wiecej rzeczy udaje sie opodatkowac, gdzie nie spojrzysz tam podatek.
nie podoba mi sie to, moze?
mam nadzieje, ze tak.

welcome to the real world Neo

Odpowiedz
Cytat
Draknesq
Poker Player

Napisane przez ninusss

Napisane przez ladyPL

pokaz mi kraj na swiecie, gdzie nie odprowadza sie podatku od zarobków :facepalm:

Uganda -bo tam nie ma zarobków bueaheah

Odpowiedz
Cytat