Obecnie mam już 20 $
no 24$ ale nie chce peszyc. Ugrałem to na NL10. Gra mi się tam o wiele lepiej. Lepsi przeciwnicy i lepiej mi sie z nimi gra
Napisane przez nbkdnzr
no 24$ ale nie chce peszyc. Ugrałem to na NL10. Gra mi się tam o wiele lepiej. Lepsi przeciwnicy i lepiej mi sie z nimi gra
dalej sadzicie, ze powinen wplacac wlasna kase ?
Napisane przez nbkdnzr
o to juz masz rola na NL20 dobrze ci idzie
Napisane przez nbkdnzr
Jak widać nie uczysz się na własnych błędach. 2 bad beaty i już nie masz rolla, a są to sytuacje od ciebie niezależne, choćbyś nie wiem jakim mistrzem pokera był. Bez bankroll managment szybko się wyzerujesz. Tyle w temacie.
Ja przed chwila przegrałem 2BI z KK i QQ, ale nie robie paniki bo to tylko 2BI, mam ich jeszcze mase, i nie boje sie wrzucic calego stacka przeciwko fishowi, a ty jak zamierzasz takie wysokie pary rozgrywac ? czy bedziesz czekal na fulla lub na pokera z flopa ?
poco zakladasz topic jak i tak nie sluchasz rad bardziej doswiadczonych kolegow,
graj dalej jak grasz, a jak osiagniesz sukces to zaloz wlasna szkole pokera bo to co tu pisza to sa jakies brednie moze cos innego wymyslisz :))
Napisane przez McBurak
przejdz wyzej, tam gdzie beda respektowac twoje podbicia
sup BBVer?
no i ok. MAM 46 $ i to wszystko na NL10 gra sie tam o wiele lepiej. Żygac mi sie chce jak mysle, ze musze zaczynac znowu NL2 koszmaar.
Napisane przez TehGamer
TILT I GŁUPOTA- normalne
Bardzo ładnie.
Poprostu.
Jezeli chodzi o rade to proponuje czarne.
Aha i prosze moderatora o nie traktowanie mojego posta jako spam, bo nim nie jest. Moderator sam wie, ze z $16 conajwyzej mozna sobie w ruletke pograc albo w blackjacka.
Z 17$ zrobiłem rolla na NL100 w parę miesięcy
Napisane przez nbkdnzr
tokarwwl ja chetnie sie z toba zaloze o 10$
a z czego zapłacisz skoro będziesz busto ?
Napisane przez nbkdnzr
a jakie limity z 17 $ zaczynales
on zaczynał od NL25( a nie od frajerskiego NL10 gdzie się źle gra bo same fisze) dlatego mu tak dobrze poszło ...
Napisane przez Tokarwwl
ktos przyjmuje jakies zaklady po ile rekach kolega zbankrutuje?![]()
daje mu trzy dni
po tym tekscie, moja magiczna kula wiecej wywrozyc nie dala rady
Ugrałem to na NL10. Gra mi się tam o wiele lepiej. Lepsi przeciwnicy i lepiej mi sie z nimi gra
Napisane przez nbkdnzr
a jakie limity z 17 $ zaczynales
Zaczynałem NL4 na bwin. Przy 10BI na NL10 wskoczyłem (grając wcześniej kilkanaście tysięcy rozdań na P*). Poszło całkiem sprawnie.
Nie mniej jednak, nigdy później nie zszedłem poniżej 15BI na limit. Gram SH, czuję przewagę nad przeciwnikami, ale nie polecam grania z mniejszym rollem. NL4 i NL10 z 10BI można jeszcze jakoś przeżyć.
Z tym, że na P* czy jakiejkolwiek innej sieci nie polecam tego sposobu. 50$ na evereście, 4 sesje na NL5 i zostało mi całe 6$. Dodam tylko, że w 2k rąk dostałem 3 razy AA i 4 razy KK.
BRM- i do przodu