Przejdź do forum
Wielki Problem

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Wielki Problem

59 Posty
30 Użytkownicy
0 Reakcje
2,834 Wyświetlenia

WITAM!

SPŁUKAŁEM SIĘ NA TILCIE DO 16 $ Z 51$. NIGDY TAKIEGO DOWSINGU NIE MIAŁEM!!! CO MAM KURA TERAZ ROBIĆ CO GRAĆ CZEGO NIE GRAĆ. WOLE CHYBA TURNIJE BO CASHOWE GRY SA DLA MNIE NUDNE I PROSTE I NIE MOGE SIE POWSTRZYMAC OD NIE ROZGRYWANIA SŁABYCH RĄK ALBO SPRAWDZANIA NA BUTTONIE BADZ SB WSZYSTKIEGO CO MI WPADNIE. PROSZĘ WAS O POMOC ABYŚCIE WSKAZALI I DROGĘ DO ODBUDOWANIA MOJEGO NĘDZNEGO BANKROLLA. W CO GRAC?

PS. JAKIEŚ 5 PECHOWYCH ROZDAŃ ZNAJDZIECIE W DZIALE BAD BEATOW.

58 odpowiedzi
cladarth

zacznij " OD NIE ROZGRYWANIA SŁABYCH RĄK ALBO SPRAWDZANIA NA BUTTONIE BADZ SB WSZYSTKIEGO CO MI WPADNIE "

[treść edytowana]
/spam - Timo

[treść edytowana]
/spam - Timo

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

nie moge sie powstrzymywac od rozgrywania słabych rąk na cashówkach, ale i tak prawie zawsze wychodze w nich na mały plus i tego nie lubie. a spłukałem się bo zacząłem grać turniej rush z rebuyami za 3 $ zrobiłem kurwa nie chce mi sie liczyć ile rebuy i zrobiłem z tego jebane 16 $. TILT i DOWSING- normalne

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

wiec poradzcie co mam teraz grac

[treść edytowana]
/spam - Timo

Z twoim stylem gry polecam play money. Mozesz wygrac nawet miliony play moneys !

A tak serio to poducz sie grac i idz na NL2 albo graj jakies tandetne sitki za grosze.

A w ogole to prowokacja !

[treść edytowana]
/spam - Timo

robal123

[treść edytowana]
/spam - Timo

RobredoV

Głowa do góry, pamiętaj że nie dla wszystkich poker jest dobry.
Trzeba mieć do tego charakter.
Wielu nowych pokerzystów nudzi się grą. Uważa że jest prosta, monotonna i mało zabawna. Patrzą na niego za bardzo powierzchownie.
Dopiero gdy nauczą się troche więcej o strategi i psychologi zaczynają łapać o co w tym wszystkim chodzi. Zaczynają odkrywać świat pokera i głębie w nim siedzącą.

Moje wskazówki dla Ciebie.
1. Zrób wpłate do 200$ ( da ci to większą pewność siebie)
2. Graj na nl10 ( twoim celem będzie nl25)
3. Nauka, nauka i jeszcz raz nauka.
4. Od czasu do czasu zagraj sobie live.
5. Załóż bloga i przedstawiaj nam swoje osiągnięcia jak i porażki.
6. Wstawiaj rozdania do oceny.
7. Walcz z tiltem
8. Ucz się CIERPLIWOŚCI, KONCENTRACJI, DYSCYPLINY I ODWAGI.

Powodzenia.

[treść edytowana]
/spam - Timo

queristo

Spróbuj może z DoN'ami. Tam swingi są małe, więc z tymi 16$ da się jeszcze odrobić straty. A co do zbyt luźnej gry, to spróbuj może grać na większej liczbie stołów. Więcej stołów => więcej akcji => łatwiej powstrzymać się przed graniem niewłaściwych rąk. Mi to pomogło :]

Delcrimo

ZALECAM WIĘCEJ FILMIKÓW, ARTYKUŁÓW, A MNIEJ GRANIA

Polecam:

NL2 albo jakies sng z najmniejszym wpisowym , odpuść sobie MTT.

Ogólnie to nie był downswing tylko złe zarządzanie bankrollem , bo chyba nie było Cię stać grać mtt za 3$ z rebuyami? :) Ogólnie z tego co piszesz widać, że nie ogarniasz za bardzo strategi. Jak przedupisz wszystko to trudno( Z twoim nastawieniem prawie pewne hehe), za wiele Ci nie zostało ale pomimo wszystko bm i strategia gry!!!

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Co do tej wpłaty to strasznie dużo 600zł. Nie moge tyle hajsu poświęcić na pokera. Bardzo ale to bardzo był chciał rozpocząć grę na NL10, jednak brak środków wszytsko zawala. Słyszałem, że wielu graczy dostawali 2x po 50 $. To prawda?

Delcrimo

nie czaj się na łatwe pieniądze tylko rozpocznij pracę nad samym sobą, dostaniesz jeszcze 200$ i [treść edytowana].

/ Timo

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Jednak słysze, że większość poczatkujących graczy przewala swój pierwszy kapitał. Da się jakoś zrobić aby Poker Strategy dało mi drugą szansę i podarowało mi kolejne 50 $

kNoq001

Napisane przez nbkdnzr
Jednak słysze, że większość poczatkujących graczy przewala swój pierwszy kapitał. Da się jakoś zrobić aby Poker Strategy dało mi drugą szansę i podarowało mi kolejne 50 $

ja nie przewalilem kapitalu ;x

ps daje drugi kapital na zasadzie losu, moze Ci sie trafi ale nie liczylbym na to

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a jak sie o niego upomnieć (tak niemiło powiem )

rysiox

[treść edytowana]
/spam - Timo