Przejdź do forum
weekend MTT on FTP ...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] weekend MTT on FTP :)

11 Posty
10 Użytkownicy
0 Reakcje
1,028 Wyświetlenia
WielkiSzu

Hej,

Muszę się Wam pochwalić ponieważ jestem keszowcem i rzadko grywam MTT wiec jak na mnie odniosłem bardzo znaczące sukcesy.

Na rozgrzewkę zabrałem się za freerola Gold:

Co było zaskakującym wynikiem bo naprawdę jestem okropny w MTT

Nazbierało mi się sporo punktów na ftp wiec postanowiłem zagrać mini ftopsa.
Wykupiłem po 6 wejściówek do Miniftopsa e22 i e24 i ku mojemu zdziwieniu zająłem przyzwoite miejsce:

Cudów ciąg dalszy - po opuszczeniu eventu 22 chipleaduje w evencie 24!
Co zrobiłem z drugą szansą?

Niestety tak blisko kaski i się nie udało! Zdecydowanie zabrakło doświadczenia z MTT!
Nie wiedziałem za bardzo jak grać w ostatecznych fazach turnieju gdyż robiłem to praktycznie po raz pierwszy - improwizowałem jak mogłem ale to nie wystarczyło.

Ehhh no nic pozostaje popracować trochę aby w przypadku kolejnej szansy być gotowym :)

Cheers!

10 odpowiedzi
Thorek

Piękne 4-cyfrówki. Szkoda, że przynajmniej w jednym z turniejów nie udało się postawić "kropki nad i", ale i tak wyniki bardzo przyjemne. Gratulacje.

doncamilloskate

Bardzo ladnie!:)

Frisek

przyjdzie taki diament, od niechcecia pogra i odrazu pie*dolnie pare koła :rage:

Gratulacje ;]

To może nadszedł czas, aby się przebranżowić i grać MTT?

Gratuluję _thumbsup:

WielkiSzu Autor wątku
WielkiSzu

Dzięki! :f_cool:

Pozostaję puki co przy keszach, wolę krótkie 2-3 h intensywne sesje niż kotwiczenie się na 20h przy kompie _rolleyes: oszaleć można. Zresztą nie czuję wielkiego edge w MTT mam wrażenie że raczej sfarciłem i w starciu z regularsami na wyższych BI to miazga by była.

Szoty w liczebnych turniejach multientry ala miniftops jak najbardziej, nawet trochę to przypomina grind jak sie uruchomi 6 stołów :f_grin:

Powodzenia wszystkim _wink:

Nevrex

Taki weekend na prawdę robi wrażenie :f_biggrin:

Na cashach wcale Ci gorzej nie idzie :D

Fajne sumki urwałeś, ale podoba mi się twoje podejście. Cash to jednak solidne źródło zysków i nie uziemia tak przy kompie jak ostra sesja MTT. Warto trzymać się tego, w czym jest się dobrym imo. No i jak najbardziej należą Ci się gratulacje! Pozdro _thumbsup:

swietnie urwałes! :f_thumbsup:

Endurx

świetne wyniki jak na gracza cash, szczere gratulacje :f_thumbsup:

salyk

Gratulacje!

Piękne wyniki, długo wytrwałeś w tych turkach :f_thumbsup: