.
$25/$50 PLO (2-max) $15,799.25
Mar 16th - 9:15am CDT Mar 16th - 10:24am CDT
Dzisiaj sobie pograł
I jeszcze jakieś -3,5k
Wlasnie cisna 6 stolow isildur vs ZeeJustin NLHE 200/400
update: isil juz ma rolla tylko na 4 stoly
update: zeszli na 6x 100/200
ja myśle że wróci prędzej czy pózniej mimo że pewnie przegra to nadejdzie w końcu ta chwila w której rozjebie wszystkiech pro z fulltilta albo nie nadejdzie a w dążeniach go wspieram
nic nowego...jak to w zyciu jak sie wszystko udaje to kazdy jest z toba jak cos nie wyjdzie to wiekszosc sie odraca i wraca jak znowu odnosisz sukcesy - chyba kazdy to zna
Nigdy fanem nie byłem, traktowałem go jako ciekawostkę.
1. Ciekawi mnie skąd ta informacja że w tydzień 2k zamienił w 1.4M??? dla mnie to pachnie jak bąk z d****.
2. Poza tym koleś jest 100% gamblerem, nic dodać nic ująć.
Przez chwilę mu się szczęściło bo pojawił się znikąd, i nikt o nim nic nie widział więc swoimi pushami niszczył i gromił, ale teraz jak widać prosi nauczyli się grać przeciw niemu.
3. Mając 5milionów, spokojnie mógł wypłacić 4 i dobrze zainwestować, miał by teraz za co grać ( zakładając że nie ma ).
4. Gdybym ja wepchał stack z 52 na boardzie AA3, nazwali by mnie fishem, gdy robi to Isildur1, jest prosem.
5. Beznadziejny Bankrol Managment ♠_thumbsup:
Napisane przez Sanczezzo
a co z mistrzem isildurem? gdzie jego fani?![]()
Oczekujesz ode mnie, żebym dodał do ulubionych ten temat i codziennie tu zaglądał?
Fala profesjonalistów pochłonęła Szweda a on musiał się jej poddać. Poddał się Omaszce, bo nikt nie chciał grać z nim Hold'em. Początkowo każdy jego HU PLO był obustronnym gamblingiem i nieważne, kto siedział po drugiej stronie stołu, ale prosi w końcu znaleźli sposób na Szweda i wypunktowali go, a on tiltując tonął coraz bardziej.
Napisane przez Estoroth
Nigdy fanem nie byłem, traktowałem go jako ciekawostkę.1. Ciekawi mnie skąd ta informacja że w tydzień 2k zamienił w 1.4M??? dla mnie to pachnie jak bąk z d****.
Przez chwilę mu się szczęściło bo pojawił się znikąd, i nikt o nim nic nie widział więc swoimi pushami niszczył i gromił, ale teraz jak widać prosi nauczyli się grać przeciw niemu.3. Mając 5milionów, spokojnie mógł wypłacić 4 i dobrze zainwestować, miał by teraz za co grać ( zakładając że nie ma ).
4. Gdybym ja wepchał stack z 52 na boardzie AA3, nazwali by mnie fishem, gdy robi to Isildur1, jest prosem.
Ad.1 2+2
Ad.3 Przeciez wiesz, ze to niemozliwe u takich ludzi
Ad.4 O jakim rozdaniu mowa? Tak ogolnie?
Napisane przez kfas
Napisane przez Estoroth
Nigdy fanem nie byłem, traktowałem go jako ciekawostkę.1. Ciekawi mnie skąd ta informacja że w tydzień 2k zamienił w 1.4M??? dla mnie to pachnie jak bąk z d****.
Przez chwilę mu się szczęściło bo pojawił się znikąd, i nikt o nim nic nie widział więc swoimi pushami niszczył i gromił, ale teraz jak widać prosi nauczyli się grać przeciw niemu.3. Mając 5milionów, spokojnie mógł wypłacić 4 i dobrze zainwestować, miał by teraz za co grać ( zakładając że nie ma ).
Ad.1 2+2
Ad.3 Przeciez wiesz, ze to niemozliwe u takich ludzi![]()
Ad.(ad.3) W sumie to mogl wyplacic troche to krotka decyzja w chwili przeblysku umyslowego
Ad.4 Caly fenomen Isildur1-a polegal na tym iz mogl on tak samo zagrac z A3 jak i z 5 2
Napisane przez Estoroth
Napisane przez kfas
No tu jest K2 a nie 52, ale jesli chodzi o to rozdanie to kto mowi, ze zagral jak pro? Maly misplay
Zreszta nie jest do konca wiadome czy isil=Blom
Napisane przez eLTech
Napisane przez kfas
Napisane przez Estoroth
Ad.1 2+2
Ad.3 Przeciez wiesz, ze to niemozliwe u takich ludzi![]()
Ad.4 O jakim rozdaniu mowa? Tak ogolnie?Ad.(ad.3) W sumie to mogl wyplacic troche to krotka decyzja w chwili przeblysku umyslowego
Nawet jesli gamblerzy wyplacaja, to inwestuja, ale w siebie i w zabawe
Jak jestes na rushu i wygrales w X dni 5mln to grasz dalej, zeby wygrac wszystkie pieniadze swiata!
"Shortly thereafter he allegedly deposited $2K and turned it into over $1.4 million in just a few weeks time. During these few weeks he quickly became an online poker legend as he crushed the headsup tables. He started moving up with very aggressive bankroll management and, in no time at all, was sitting was sitting in the biggest headsup tables which at the time were $100/$200 no limit holdem, with opponents including Odonkooor and Flexaccou. One of the most impressive, well known things about Blom90 is he’s been known to play up to 8 headsup tables at once! At first, Blom90 tried to keep his identity private, creating mystery and drama throughout the online poker world. However, as we all know, eventually his identity was revealed. Needless to say, his major run ended but he continued to fare well in the poker world. In addition to his online success, he was also nominated as Rookie of the Year in the 2008 Scandinavian Poker Awards."
jezeli blom to isildur a wszystko na to wskazuje to wklikujac nick blom90 mozesz sobie zobaczyc wykresik z 2k do 1,4 m ktore wyplacil i prawdopodobnie zdeponowal okolo 600k na full tilcie i zaczal grac...odpowiadam na pytanie o tym przejsciu z 2k do miliona ze to niby bajka wszystko mozesz sprawdzic
co do 600k to wpisz w jutuble wywiad z antoniusem ktory przeprowadza gordon o isildurze gdzie masz info ile sobie isildur1 zdeponowal na start a nawet masz linka
Napisane przez biszkoptpoke
"Shortly thereafter he allegedly deposited $2K and turned it into over $1.4 million in just a few weeks time.
No ok, ale to jest kilka tygodni ( około 5 gdzieś się doszukałem ), a nie tydzień, ale fakt że to ciągle imponujący wynik, graniczący z cudem. ♠_biggrin:
Poza tym podobno grał masakrycznie agresywnym bankrolem, kilka BI i zmieniał limit.
Nigdzie nie napisałem że zrobił 1,4 w tydzien poza tym skakanie po limitach jest ok szkoda marnować godziny grania żeby wygrać 50 zł dziennie
:D:D
Napisane przez biszkoptpoke
Nigdzie nie napisałem że zrobił 1,4 w tydzien poza tym skakanie po limitach jest ok szkoda marnować godziny grania żeby wygrać 50 zł dziennie:D:D
A ja nigdzie nie napisałem że to ty napisałeś ♠_tongue:
Ale proszę:
Napisane przez pawcio2020
pewni to ci ktorym sni sie powtorzenie tego co on zrobil czyli z 2000 w tydzien 1.400.000![]()
szczerze mowiac najbardziej krytykuja go gracze z limitow nl2 do nl10 hehe majacy rolla w granicach 100-200 dolarow i grajacy sss z darmowego kapitalu startowego
I tak, oczywiście, szkoda marnować czas, ale... nieważne czy masz 50$ czy 2000$, nie raz i nie dwa, znajdziesz człowieka który na początku ma super RUSH na północ, by z hukiem spaść na minus.
Tyle, jak napisałem, dla mnie był to człowiek ciekawostka, zresztą, jego wiek tłumaczy wiele. Jak to ktoś napisał, on nie myślał o tym co będzie w przyszłości, po prostu, napie****, skończyło się, i teraz się z niego smieją.
Kontynuacja tego filmiku, który wcześniej zalinkowałem, który ktoś zalinkował jest taka że wszyscy się z niego śmiali. Tak od stołu nie odchodzi profesjonalny gracz (w sensie że wszyscy mają z niego beke).