.
Nadal nie rozumiem jak mozna podziwiac kogos, kto ma umiejetnosci zeby zarobic 5 mld $ w moment i kto jest na tyle nierozgarniety zeby wszystko w moment przepierdolic
i oczywiste jest ze ma skilla, ma duzo skilla, wszyscy to mowia, ale bardziej niz pokerzysta jest gamblerem i wszystko co zarobi przegra
a niech dostanie gruba banke or realpokera, myslisz ze co z nia zrobi?
zainwestuje?
wyplaci?
nie, odda reszcie z HS :))
chyba kazdy wie co z nia zrobi, tego nie trzeba komentowac
jak dla mnie koles jest takim samym gamblerem jak inni, a takiego skilla co on ma to sobie moze wsadzic w d...
Napisane przez pawcio2020
po prostu jest ewidentnie ponad ta cala wartosc pieniadze i materialistyczne podejscie do zycia![]()
ja pierdole, ludzie we wszystko uwierza
To juz nie fanklub, to religia
wyobrazam sobie ze jak bym wygral 5 mln, to od razu daje 1 rodzica / bratu / siostrze, wszystkim najblizszym, a nie przegrywam go
nie startuj mi tutaj z mistycyzmem, jak by walil to samo w rulete tez bys sie jaral?
dla mnie jest on po prostu glupi, nic wiecej. a czas pokaze czy mam racje
a jego gra swiadczy nie o braku materialistycznego podejscia do zycia, ale o ciezkim uzaleznieniu od hazardu
jak by kupil jacht, zamowil 20 prostytutek, kontener alkoholu i polecial w melanz na miesiac i przebimbal wszystko, to by wtedy nie mial materialistycznego podejscia do zycia
nie dorabiajmy wyzszej ideologi do pokera, to nie roobin hood ze rozdaje biednym, on zabiera i oddaje potulnie
Jak dla mnie to jakiś milioner co się po prostu bawi za swoje pieniądze. Znudziły mu się prostytutki, samochody, domy, imprezy itp itd i gra sobie teraz dla rozrywki w pokera
Nie dla każdego 5mln$ to jest szczyt szczytów.
Napisane przez tool8
Napisane przez pawcio2020
po prostu jest ewidentnie ponad ta cala wartosc pieniadze i materialistyczne podejscie do zycia![]()
ja pierdole, ludzie we wszystko uwierza
Pieniądze to przecież bardzo względna rzecz. Ta sama kwota może być dla jednego ogromna, a dla drugiego nic nie znacząca. Chodzi o to ile czasu zajmuje Ci zarobienie pieniędzy. A Isildur na pewno nie jest biedny bo jak potrzebuje kasy na życie, to ZAWSZE na NL1k może sobie sporo wygrać ot tak jak już wiele razy udowodnił. Woli gambling, a nie koks i dziwki i ja nie widzę w tym nic złego.
Nie rozumiem tego komentarza, bo Pawcio ma w dużej mierze rację.
nadal nikt mi nie wytlumaczyl za co go podziwiac i szanowac?
ze traktuje $ jak playmoney? ze ma duzo pieniedzy i je przegrywa? wybaczcie, ale te argumenty do mnie jakos nie przemawiaja
Napisane przez Sanczezzo
nadal nikt mi nie wytlumaczyl za co go podziwiac i szanowac?ze traktuje $ jak playmoney? ze ma duzo pieniedzy i je przegrywa? wybaczcie, ale te argumenty do mnie jakos nie przemawiaja
![]()
Za to ze wprowadzil troche polotu i finezji w nudnym jak pi*&a mieście
skilla on ma
nie przecze
ale jak znow zrobi ten hajs i przegra, to nadal bede twierdzil ze jest slaby, bo po co skill jak tiltuje?
wole takiego co ze stawek NL2 dojdzie na NL400, to swiadczy o skillu, cierpliwosci i niesamowitych umiejetnosciach