Isildur zbankrutował już że się nie rebajuje
"z racji tego, że on sam się uważa za prosa, zaczyna od wyzerowania siebie... "
z 3 tygodnie temu napisal ze 20k sobie na lody z dziewczyna zostawia i spada po tym jak wtopil z milion hehehehe
gruby typ... a może on w ten sposób próbuje prać siano
tylko, że ono do niego nie wraca
a tego chyba nie wziął pod uwagę
Napisane przez piotereczek
ale teraz nie radzi sobie z 12 to latkiem z dżungli![]()
czy to 12latek sobie radzi z nim?
Jak mozna podziwiac kogos kto non stop przegrywa i wygrywa ogromne pieniadze?
jak by on je wygrywal i mial, potem wygrywal ich wiecej itd to bym go podziwial
Napisane przez Sanczezzo
Jak mozna podziwiac kogos kto non stop przegrywa i wygrywa ogromne pieniadze?jak by on je wygrywal i mial, potem wygrywal ich wiecej itd to bym go podziwial
![]()
dokladnie, kazdy tutaj opierdal* gamblerow z forum az milo, a jak gambluje taki koles na HS to kazdy go podziwia, bez sensu jak dla mnie
te same cechy dzięki którym wygrywa, w dużej mierze są też powodem jego przegranych.stawianie go na równi ze stabilnie wygrywającymi prosami HS jest równie absurdalne, co nazywani go fishem.
Napisane przez pawcio2020
"dokladnie, kazdy tutaj opierdal* gamblerow z forum az milo"a z tych kazdy ktos rozwalil durrra na 6 baniek? jest znany na calym swiecie a po ujawnieniu tozsamosci isildur zostanie zaproszony na wszytkie najwieksze imprezy pokerowe na swiecie plus jakis pokerroom od razy wlaczy go do swojego TEAMU PRO? no ja mysle ze nikt z tego forum nie jest tak powazany w swiecie pokerowym...no chyba ze na nl50
![]()
a Ty skad masz takie info ze go wezma od razu do teamu jakiegos??
BTW. czytanie ze zrozumieniem sie klania
http://isildur1blog.blogspot.com/ Po przeczytaniu bloga myślę, że typ nie wie sam co ze soba zrobić. Bawi się tymi milionami jak na playmoney. Na ps każdy gratuluje wyniku gdy wygrana w MTT jest powyżej 5k$, a tymczasem on po stracie 50k nic sobie z tego nie robi...
Jezeli to jest faktycznie jego blog to to jest jakas masakra Oo. Koles jest niesamowity ale w pewnym sensie go rozumiem, chociaz to ze jego rodzice nie wiedza ♦. Z drugiej strony faktycznie ciekawe co by powiedzieli gdyby sie dowiedzieli ze zarobil kilkakrotnie wiecej niz oni mieli przez cale zycie i wszystko to przejebal ... Ten gosc moze byc fishem, moze byc prosem, tak czy siak jest fascynujacy, przynajmniej dla mnie
To za nic w świecie nie będzie jego, bo po pierwsze po co miałby się przyznawać, że nazywa się Victor Blom? Żeby ściągnąć na siebie US? Po drugie przecież on non stop gra i zapewne woli to robić, niż pisać jakiś blog i opisywać siebie. Po trzecie on od początku chciał być nierozpoznawany, więc po co by mu to było? Takie moje skromne zdanie