Przejdź do forum
Uczciwość w pokerze...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Uczciwość w pokerze online.

64 Posty
32 Użytkownicy
0 Reakcje
6,652 Wyświetlenia
kNoq001
PokerStrategist

biedny fisz, nie wie co to hm, nie wie co to ptr, nie ma pojecia, ze nie oplaca mu sie drawowac

od dzisiaj po kazdej zle zagranej rece przez fisza, bede mu mowil co zle robil aby w przyszlosci mogl mnie ograc, a ja juz odinstalowalem hma aby nie byc nieuczciwym w stosunku do nowych graczy!

:facepalm:

Delcrimo
Elite Grinder

rzuć poker

jeżeli coś nie jest zabronione jest dozwolone, fisz może tak samo używać tych programów co ja, ja nie łamie regulaminu czyli gram uczciwie. Do grania go nikt nie zmusza(gra z własnej woli), jeżeli fisz nie używa programów, to ja mu nie będę się narzucał i prosił aby ich używał. Jak ktoś jest bramkarzem w piłce nożnej i nie wie, że może używać rąk , to ma problem, bo nie będę mu strzelał po ziemi. Albo zaakceptujesz to, że w pokerze się wygrywa wykorzystując czyjeś błędy albo graj w jakieś propagujące miłość i dobro gry(? Nie wiem jakie są gry gdzie nie ma rywalizacji).

SamRadziwill
Elite Grinder

OP ma LTDS i mędrkuje imo.

kaczuba
Oldschool Grinder

Napisane przez SamRadziwill
OP ma LTDS i mędrkuje imo.

cz _confused:

thefoe
Oldschool Grinder

wszytko przez roomy bo:

-nie mozna zmukowac kart (co to za zmukowanie ktore w historii nie dziala!)
-nick jest staly
-zakazuja botow, choc jest jasne ze na botach traca tylko roomy i totalni debile

jedynym oszustwem jest zmowa z innym graczem. Inne dzialania sa ok, choc boty w oczywisty sposob sluza do nabijania RB i dlatego roomy ich nie lubia.

DrugsOrMe
Oldschool Grinder

Napisane przez CronTheFish
Jaka afera unibetu?

My bad. Bylem a trakcie 9 godzinnej podróży do wawy. Chodziolo o ultimate bet oczywiscie ;)

Fafarafa
Elite Grinder

-zakazuja botow, choc jest jasne ze na botach traca tylko roomy i totalni debile

jedynym oszustwem jest zmowa z innym graczem. Inne dzialania sa ok, choc boty w oczywisty sposob sluza do nabijania RB i dlatego roomy ich nie lubia.

Temat jest jak najbardziej aktualny, jednak to nie oprogramowanie / data mining jest tu głównym problemem, a ludzka nieuczciwość i wykorzystywanie pewnych luk w sposóbie działania pokera online. Przede wszystkim to jest internet i siłą rzeczy nie da się tu wszystkiego kontrolować.

1 - brak rzeczywistego muckowania kart

2 - roomy nie zabraniają korzystania z VoIP podczas gry co stwarza gigantyczne pole do naduzyć

thefoe
Oldschool Grinder

Fafarafa no nie mow mi ze nie chcialbys grac z botem? Ja bym chcial zeby na stole byly same boty. A jak roomy dalyby mozliwosc mukowania i systematycznej zmiany nicka to takie boty juz nawet nie radzilyby sobie z donkfishami. Przeciez mogli powiedziec tak: witamy boty na naszym pokladzie tylko konto ma byc zerejstrowane jako bot, przy nicku pijawi sie prefix (np [BOT]) i bedzie takie konto obslugiwane tylko na specjalnych stolach.
Istota zla jest rake. Daje on masakryczne zyski roomom. Ocenia sie ze co najmniej 80% depozytu room moze sobie z gory zaksiegowac jako zysk. Niektore sieci/roomy tona na naszych oczach a dalej tzrepia masakryczny rake (mowie z pozycji nanolimitow na ktorych gram) zamiast zmienic system oplat, na np abonamentowy czy procent od wyplaty. Rake dziala jak Vat nikt go nie widzi a powoduje ze zamiast 50% wygrywajacych i nietracacych graczy mamy takich moze 5%

robal123
PokerStrategist

A do tego dochodzi jeszcze brak rakeback na niektórych roomach. Na Party dostaje jedynie jakies punkty które moge wymienic na uczestnictwo w gównianych frerollach.

A1varo
Poker Player

Napisane przez robal123
A do tego dochodzi jeszcze brak rakeback na niektórych roomach. Na Party dostaje jedynie jakies punkty które moge wymienic na uczestnictwo w gównianych frerollach.

Dziś jest ładna pogoda, ale szkoda, że jutro nie środa ?( :facepalm:

robal123
PokerStrategist

[Treść edytowana]

whiler
Oldschool Grinder

Napisane przez robal123
[Treść edytowana]

wydawało mi sie, ze to forum od 18 lat ?(

kNoq001
PokerStrategist

Napisane przez whiler

Napisane przez robal123
[Treść edytowana]

wydawało mi sie, ze to forum od 18 lat ?(

na ojca zalozyl wiec ma te 16 pewnie :f_ugly:

Urbi23
Oldschool Grinder

Kolego robal123,

Kolejny taki post w kierunku jakiegokolwiek użytkownika poskutkuje wyciągnięciem odpowiednich konsekwencji. Zwracanie się tym tonem do innej osoby jest absolutnie niedozwolone

Przeczytalem tylko pierwszy post w temacie, wiec moge sie po kims powtorzyc, ale pokera traktuje jako gre sportowa w ktorej stawka sa pieniadze - ot czysta rywalizacja. Jesli ktos ssie, przegrywa, jest fishem donkiem w/e - a dalej stawia zaklady no to sorry but who cares ;]

edit: literowka

robal123
PokerStrategist

Zwracanie się tym tonem do innej osoby jest absolutnie niedozwolone

Natomiast głupie docinki w stylu jaki zaprezentował A1varo są już dozwolone, kolego Urbi23? Czyli nie mogę [Treść edytowana]komuś wprost, muszę przynajmniej zachować pozory kulturalnej rozmowy?

Po pierwsze wątpię żebyś w ogóle potrafił w kulturalny sposób coś zrobić.

Po drugie on wyraził swoją dezaprobatę w sposób kulturalny. Ty umiesz tylko bluzgać jak coś Ci się nie podoba.

Urbi23
Oldschool Grinder

On skomentował Twój post jako nieprzydatny i niezwiązany z tematem, Ty w zamian obraziłeś jego ojca. To o czym my mamy rozmawiać?

robal123
PokerStrategist

Po pierwsze wątpię żebyś w ogóle potrafił w kulturalny sposób coś zrobić.

W kulturalny sposób to mogę poprosić w kiosku o paczkę fajek. Na zaczepki odpowiadam chamstwem. I to niezależnie od tego czy zaczepka została sformowana w sposób kulturalny czy tez nie.