Przejdź do forum
Uczciwosc handhq

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Uczciwosc handhq

18 Posty
9 Użytkownicy
0 Reakcje
1,369 Wyświetlenia

Kupowal ktos tam rece? Ja kilka dni temu przenioslem sie na bwin troche pogralem - ze 4k rak. Wczoraj zrobilem formata(baza danych pt na czysto).Kupilem tez 400k rak na Ongame NL30, wyszukalem sobie swoj nick. Patrze a tam na wykresie 7,5k rak i 102$ profitu. _o: Napewno nie rozegralem tyle rozdan, nie mowie juz o proficie, po wlacie 200$ mam 240$, a na wykresie mam ponad 100$. Hah Wydaje mi sie, ze cos kombinuja z tymi bazami. Ktos to umie wytlumaczyc?

17 odpowiedzi
brommy

Napisane przez EndWgw
Kupowal ktos tam rece? Ja kilka dni temu przenioslem sie na bwin troche pogralem - ze 4k rak. Wczoraj zrobilem formata(baza danych pt na czysto).Kupilem tez 400k rak na Ongame NL30, wyszukalem sobie swoj nick. Patrze a tam na wykresie 7,5k rak i 102$ profitu. _o: Napewno nie rozegralem tyle rozdan, nie mowie juz o proficie, po wlacie 200$ mam 240$, a na wykresie mam ponad 100$. Hah Wydaje mi sie, ze cos kombinuja z tymi bazami. Ktos to umie wytlumaczyc?

Moze nie odliczyli rake'u? :D

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

I podwoili liczbe rozdan? _o:

A znajdz dla ciekawosci gracza o nicku EV_PLUS jesli mozesz :P

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Nie mam takiego-Ciebie? W bazie. :P Gram FR.

kfas

Nie graj po pijaku

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_
diablik7

Kupuje tam czasem bazy. Jedyne wytlumaczenie jakie znajduje... Widocznie zagrales te 7,5K rozdan, moze nawet wiecej, tylko mieli jakies problemy i czesc rozdan sie nie zapisala. Nie zapisaly sie akurat te, w ktorych najwiecej przegrales.

BTW, gram na Ongame NL50 FR. Mozliwe, ze zainwestuje w baze. Moze zrzucimy sie na nia?

Jesli wczesniej grales na wiekszych roomach i wygrywales na NL25 to pewnie szybko sie przeniesiesz na NL50 na Ongame :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

gg1680179

na handhq nie opłaca się kupować ; p

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

a dzie? ;d

Ja jak potrzebowałem ręce z entraction to znalazłem w sieci Białorusina który miał 3krotnie niższe ceny ; p

medzikone

Sprawdź MedzikOne. W okolicach wakacji i pod koniec roku rozegrałem sporo rozdań na NL30 FR.
Może w jakiś sposób uda się to skonfrontować

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Najstarsze rozdanie jest z 18 lutego. ;]

Ja jestem z ich usług zadowolony jak dotychczas. Gram na P*

timeislife

Ja też polecam HandHq. Nie rozumiem tylko dlaczego ktoś kto gra NL50 np. chce się zrzucać na coś tak taniego :)

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Zeby bylo jeszcze taniej. ;]

diablik7

Napisane przez timeislife
Ja też polecam HandHq. Nie rozumiem tylko dlaczego ktoś kto gra NL50 np. chce się zrzucać na coś tak taniego :)

Po co placic wiecej jak mozna placic mniej? Na NL50 nie zarabia sie kokosow...