Kupowal ktos tam rece? Ja kilka dni temu przenioslem sie na bwin troche pogralem - ze 4k rak. Wczoraj zrobilem formata(baza danych pt na czysto).Kupilem tez 400k rak na Ongame NL30, wyszukalem sobie swoj nick. Patrze a tam na wykresie 7,5k rak i 102$ profitu. ♠_o: Napewno nie rozegralem tyle rozdan, nie mowie juz o proficie, po wlacie 200$ mam 240$, a na wykresie mam ponad 100$. Hah Wydaje mi sie, ze cos kombinuja z tymi bazami. Ktos to umie wytlumaczyc?
Napisane przez EndWgw
Kupowal ktos tam rece? Ja kilka dni temu przenioslem sie na bwin troche pogralem - ze 4k rak. Wczoraj zrobilem formata(baza danych pt na czysto).Kupilem tez 400k rak na Ongame NL30, wyszukalem sobie swoj nick. Patrze a tam na wykresie 7,5k rak i 102$ profitu. ♠_o: Napewno nie rozegralem tyle rozdan, nie mowie juz o proficie, po wlacie 200$ mam 240$, a na wykresie mam ponad 100$. Hah Wydaje mi sie, ze cos kombinuja z tymi bazami. Ktos to umie wytlumaczyc?
Moze nie odliczyli rake'u?
Kupuje tam czasem bazy. Jedyne wytlumaczenie jakie znajduje... Widocznie zagrales te 7,5K rozdan, moze nawet wiecej, tylko mieli jakies problemy i czesc rozdan sie nie zapisala. Nie zapisaly sie akurat te, w ktorych najwiecej przegrales.
BTW, gram na Ongame NL50 FR. Mozliwe, ze zainwestuje w baze. Moze zrzucimy sie na nia?
Jesli wczesniej grales na wiekszych roomach i wygrywales na NL25 to pewnie szybko sie przeniesiesz na NL50 na Ongame
Ja jak potrzebowałem ręce z entraction to znalazłem w sieci Białorusina który miał 3krotnie niższe ceny ; p
Sprawdź MedzikOne. W okolicach wakacji i pod koniec roku rozegrałem sporo rozdań na NL30 FR.
Może w jakiś sposób uda się to skonfrontować
Ja też polecam HandHq. Nie rozumiem tylko dlaczego ktoś kto gra NL50 np. chce się zrzucać na coś tak taniego
Napisane przez timeislife
Ja też polecam HandHq. Nie rozumiem tylko dlaczego ktoś kto gra NL50 np. chce się zrzucać na coś tak taniego![]()
Po co placic wiecej jak mozna placic mniej? Na NL50 nie zarabia sie kokosow...