Przejdź do forum
Rakeback...pomoc

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Rakeback...pomoc

13 Posty
8 Użytkownicy
0 Reakcje
714 Wyświetlenia

Witam w pokera gra od ponad roku. Pierwsze 50$ z PS przegrałem przez chec wygrania "szybkiej kasy" :D

Teraz mam pare sukcesów w MTT, może nie wielkie ale pomogły, ok +300$ profit. Ale w... omaha H/L, czuje duża przewage nad innymi...

Gram NL10 i po 35k hands mam 8,3BB/100h :) Ogólnie zagrałem około 120k hands holdem i 16k omaha PL
Ale nie mam rakebacka...
Pewnie dużo by mi pomógł, czy moge miec teraz rakeback z PS?
Albo z jakiegos innego źródła?
Zrobienie nowego konta...? Wiecie czy da sie to zrobić? :)

12 odpowiedzi

ponad 1k$ mialbys na pewno za RB za tyle rak

kustra

po 1. Gdzie grasz?
po 2. Jedynie nowe konto

Witaj,

po pierwsze napisz gdzie grasz . Po drugie z reguł nie da się dopisać utworzonego już konta do PS więc musisz założyć konto na jakiejś innej platformie żeby dostawać rakeback

Pozdrawiam

brommy

Napisane przez PyqPyk
Witaj,

po pierwsze napisz gdzie grasz . Po drugie z reguł nie da się dopisać utworzonego już konta do PS więc musisz założyć konto na jakiejś innej platformie żeby dostawać rakeback

Pozdrawiam

Jak juz rozmawa sie toczy na temat rakeback'u

To na jakich platformach z PS procz FTP mozna otrzymywac rakeback?

Hoobert

jakie warunki trzeba spełnić, aby otrzymać rakeback ? Czy jest to pewien czas (na ftp jest napisane, że otrzymuje się 27% co tydzień) ? czy jest to kwota rake'u ? czy ilość rozegranych rąk/turniejów ? I czy otrzymuje się jakąś wiadomość przy wpłynięciu rakeback'u na konto ? czy po prostu kasa wpadnie i tyle ? :)

Nie no, po co szukać? Wasz czas jest na pewno dużo bardziej ważny niż innych? Zwykle pomagam ludziom, ale to co się ostatnio dzieje zakrawa o kpinę. Może jeszcze grać za was w pokera, czytać artykuły itd. ?

brommy

Napisane przez perfectto
Nie no, po co szukać? Wasz czas jest na pewno dużo bardziej ważny niż innych? Zwykle pomagam ludziom, ale to co się ostatnio dzieje zakrawa o kpinę. Może jeszcze grać za was w pokera, czytać artykuły itd. ?

Jesli nie chcesz pomagac to nie musisz rowniez nabijac postow ;]

A tak sie sklada ze faktycznie jestem leniwy i nie chce mi sie sprawdzic tego, bo w sumie nie jest to informacja na ktorej mi az tak bardzo zalezy w tej chwili =]

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

Gram na starsach. Czyli nie da sie?

kNoq001

pokerstars nie oferuje rb w postaci $, jedynie pkt mozesz wymieniac na bonusy $ lub grac w satelitach do turniejow

u gory jest cos takiego jak POKER ROOMY, tam mozesz sprawdzic jakie roomy oferuja rb
nawet link zarzuce jakby ktos nie znalazl ( _ugly: )
https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/

Tak naprawdę każdy pokerroom z naszej oferty oferuje rakeback , tylko że jedne pokerroomy dają go wporst czyli przelewają dolary , a inne dają rożne bonusy , tickety itd co w przeliczeniu też daje czasem spory RB

a całe info na ten temat masz w dziala takim jak podał kNoq001: https://polska.pokerstrategy.com/online-poker-rooms/

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

A co jesli zarejestruje to konto na 888 poker? Nie mam tam jeszcze konta...
Bedzie to sie liczyc?

Jak najbardziej będzie się liczyć :)