Przejdź do forum
Turneje - losing st...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] Turneje - losing streak

8 Posty
7 Użytkownicy
0 Reakcje
537 Wyświetlenia
pawel9
Oldschool Grinder

Cześc, gram p******** Tagiem turnieje na FTP za niskie wpisowe z j* fishami, co ciekawe nie byłem w kasie od ponad 30 turniejów z rzędu K*, K*, K*!!!!!!!!! To wszystko.

ps. chyba napisze do j******* supportu FTP o co tu chodzi.

Edited by SamRadziwill - trzymaj nerwy na wodzy

7 odpowiedzi
rumbacz
PokerStrategist

to graj te 90 osobówki tam masz płatne do 18 miejsca

ps. chyba napisze do jebanego supportu FTP o co tu chodzi.

To świetny pomysł! Niech Ci zwrócą kase - złodzieje!

SamRadziwill
Elite Grinder

Witam,

Turnieje mają to do siebie, że jeden coinflip lub badbeat może Cię z nich wyeliminować, dlatego wariancja w grze MTT jest spora. Odpowiedni bankroll management powinien pomóc w przetrwaniu takich pechowych serii.

A jeśli chodzi o pianie do supportu... Nie wiem, co chciałbyś tym sposobem osiągnąć, zwrot pieniędzy? Chyba jasne jest, że nie masz tu na co liczyć. Lepiej przeanalizuj swoją grę pod kątem popełnionych błędów, bo na pewno nie grałeś w tych turniejach perfekcyjnie.

Pozdrawiam

Co zrobic zycie u mnie koles robi limp call all in z 22 i trafia 2 na riverze no poprostu miodzio.Tylko ze to na river star a nie FTP.

super, ja w Studa 3 ostatnie turnieje , roznica taka ze tutaj niektore rzeczy dosyc wyraznie widac jak na dloni, szczegolnie po niektorych Fishah, a ze jest to gra FL to tez powinna byc mniejsza wariancja niz w MTT holdema, ale co tam

(KK)9 , izoluje agresywnego ziomka z widoczna Q, widze ze nic mu nie dochodzi, wciskam w niego R-R/cap na kazdym streecie, na 6th mam juz 2 pary, na river weszlismy juz bedac ALL IN , widze moje KK ... 66 , co mial ziomek, tylko QQ.... ale river...Q nie dosc ze zagral totalnie debilnie, myslal ze gra z donkiem rownym sobie ktory by go R_Rowal z 9tkami ? wlazac na river mial 2 outy...ja juz mialem nawet wiecej na FH... ale co tam.....OUT

inna turniej, w 5 kartach mam flusha ... laduje w ziomka , on (A5)A , na sixth street jestesmy all in po CAPie , on (A5)A x x 5 (5)

kolejny turniej mam (AQ)QA , laduje w ziomka z widocznym krolem, do 4th street nic nie mial, jego reka na koniec (98o)Kx99(K)

i coz plakac nie bede, troche tych turniejow juz wygralem, daly mi duzy ++, ale nie traktuje na pewno turniejow jako jedyny bankroll builder, cashówki FL i NLHE SnG dobrze ubezpieczaja czlowieka i uodparniaja na takie tematy, bo jedyne co jest irytujace to ze te turnieje troche trwaja, nie jest ich duzo, a jak sie odpada majac na 6th street 95 % na zwyciestwo to ciezko cos ewidentnie poprawic w swojej grze.

zreszta, co tu duzo p.... , po to sa arty o zarzadzaniu bankrollem zeby wiedziec ze downswingi sa, i trza miec rolla zanim sie zabierze na powaznie za cos tak swingowego jak turnieje... rowniez istnieje OGROMNA przepasc miedzy nawet turniejami za 1 / 2 dolce a tymi 5.50 czy 11 lub wiecej

a jesli ktos lubi ten styl gry ale MTT go pokrzywdzilo to moze lepiej sie odkuc i pocwiczyc troche na "MNIEJSZYM BOISKU" jakim sa SnG

pawel9 Autor wątku
pawel9
Oldschool Grinder

Nie wiedziałem że nie wolno tu przeklinć (cenzura), a co do emaila do supportu to nie robiłbym czegoś tak głupiego.

TehGamer
PokerStrategist

ogarnij sie