Przejdź do forum
Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] bonus

8 Posty
4 Użytkownicy
0 Reakcje
532 Wyświetlenia

Witam, mam pytanie
Gram fixa na pacyfic poker i mam taki problem, na ugranie bonusa jest 3 miesiące. I teraz tak, nie wiem czy dobrze tam patrze, ale ja mam ugrane dopiero 38.523 punktów a potrzebuje ich 800 gram juz prawie 2 miesiace.
Ale tam sie nie da szybciej to wyrobić, grając fixa, bo full ringi zyja jedynie na stawkach 2/4 centy. i na tych gram. Na poczatku grałem na jednym stole, później na dwóch zgodnie z tabelkami no ale teraz gram juz na wszystkich mozliwych no ale juz bez tabelek i tez sie da. To jak ja nie zrobia teraz tych 800 pkt to co strace tą moja cała kase, czy tez tylko strace mozliwosc wyrobienia później tego bonusa 100 $.
No bo dla mnie to jest bez sensu, powinno być cos opisane o platformach że nie na wszytkich można grać FL FR, bo generalnie 2 miesiące gry i nauki były tylko po to, żebyście zrobili mnie w bambuko.

7 odpowiedzi
Walderam
Oldschool Grinder

Jeśli nie zdążysz zdobyć 800 punktów, to przepadnie jedynie bonus 100$. Może spróbuj pograć przy stolikach SH, bo tam czasami jeden-dwa stoliki działają na niskich stawkach. Niestety, nie da się opisać wszystkich szczegółów pokerroomu w ofercie kapitału startowego. Masz 100% racji, że Pacific Poker praktycznie nie nadaje się do gry FL FR, no ale na to w tej chwili nic nie poradzimy.

Pozdrawiam

phonik
Oldschool Grinder

Niby masz racje, ale przy wyborze roomu przydalaby sie wzmianka, ze np. jest znikoma ilosc stolow FL full ring. Albo odwrotnie, ze np. pokerstrategy dla danej odmiany poleca taki room, a dla innej taki.
Dla Was to sekund piec, dla poczatkujacych problem, ktory moze kosztowac kapital poczatkowy.

pozdr

Walderam
Oldschool Grinder

phonik napisał
Niby masz racje, ale przy wyborze roomu przydalaby sie wzmianka, ze np. jest znikoma ilosc stolow FL full ring. Albo odwrotnie, ze np. pokerstrategy dla danej odmiany poleca taki room, a dla innej taki.
Dla Was to sekund piec, dla poczatkujacych problem, ktory moze kosztowac kapital poczatkowy.

pozdr

Dlatego właśnie wśród polecanych roomów jest titan, mansion, party i starsy, zaś pacific jest gdzieś na dole strony...

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

No tak ale w opisie jest tak: jeden z najstarszych roomów, należy do najwiekszego kasyna in line, wielku słabych graczy, i tu teraz cytat
"Bez względu na rodzaj gry, No-Limit, Fixed Limit, SNG czy turnieje MTT, na Pacific Poker cały czas znajdziesz wielu łatwych do pokonania graczy. Przy 2,000 graczy przy stołach na prawdziwe pieniądze, można znaleźć wystarczającą ilość stołów aż do średnich limitów. "
a tu tylko do 2/4 centy fix i koniec. A na shorthanded nie dam rady grać, bo arty sa od statusu srebrnego a ja mam brazowy, dlatego jeszcze raz pytam czy napewno ta kasa nie przedanie jak nie ugram tych punktów?

No własnie wszedłem sobie teraz na pacyfic i tak przy jednym stoliku siedzi 6 osób przy drugim 8 (full ring), na wyższym limicie, jakimkolwiek nikt nie siedzi przy full ringach. Nawet jakbym od początku grał na wszystkich dostepnych stołach to i tak bym tego nie ugrał, patrzyłem tez teraz na NL i SNG, na tych że tak powiem rodzajach gierek jest troche lepiej, no ale poświeciłem przecierz 2 miesiące na nauke fixa przegladajac rozdania i filmiki to przecież nie bede teraz sie nagle rzucał na te odmiany jak nic o nich nie wiem i kasa by pewnie popłyneła w sina dal.

pepLBN
PokerStrategist

podobno przepada...

phonik
Oldschool Grinder

W takiej sytuacji, skoro juz troche tego fixa studiujesz, moze sprobuj gry short handed? Przy tych stolach zawsze jest wiecej osob.

pozdr

_Anonymous_ Autor wątku
_Anonymous_

tego bonusa i tak juz nie ugram, bo na 800 punktów ugrałem około 70 także ponad 700 brakuje, ale to raczej nie z mojej winy także mam jeszcze jedno pytanie czy mogę te pieniądze teraz przelac sobie na jkis inny pokerom gdzie bede mógl grać FL FR ? Bo tu na pacyficu taka gra nie ma sensu.