Przejdź do forum
troche urwal...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] troche urwal...

38 Posty
25 Użytkownicy
0 Reakcje
2,068 Wyświetlenia
Główny administrator
spinek

Napisane przez hellYeahEnT
a mnie sie kawal podoba a nie jestem rasista (chyba ze jestem ? JESTEM ?! :D )

Kawały rządzą się swoimi prawami i są mniej lub bardziej śmieszne i tyle. Mnie ten nie śmieszy, ale i niespecjalnie razi.
Bardziej rażą pogardliwe określenia z początku wątku. A przecież są takie piękne określenia jak "fish" i "donk", które są powszechnie używane na całym forum. Za mało?

Witam

Moderatorzy zostawili dowcip, ponieważ nie sądzili, że ktoś będzie nim urażony.

Jestem pewien, że autor nie jest rasistą i nie chciał obrazić niczyich uczuć.

Już biorę się za edycję tematu, pozdrawiam.

Proszę nie obrażać uczuć innych forumowiczów oraz nie przeklinać... :facepalm:

rafaeelloooo

Napisane przez ripper92
[treść edytowana] rasiści.

Chore :facepalm:

Zobaczymy jak znajdziesz kobietę blondynkę, o których jest miliony dowcipów, to jak ktoś powie wtedy dowcip o blondi to się obrazisz, wyzwiesz czy może pobijesz..?

Trochę dystansu człowieku do życia i do siebie przede wszystkim..

Morsik034

To, że kawał jest świetny nie znaczy że ktoś jest rasistą ; o

Zauważmy, że komicy jadą po wszystkich rasach nawet po swojej !. Każdy na ich występach potrafi się smiać i sam kiedyś byłem na takim "skeczu" było więcej jak to mówicie "bambusów" i wrzuty były na czarny, na białych, chinczyków itd. a każdy się po równo śmiał :D osobiście z białasów sam się trochę śmieje i jest we mnie coś z czarnucha bo słucham rapu [treść edytowana]Koniec z mojej strony.

///rasistowskie hasła nie będą tolerowane, to już nie jest żart - Jakub

persii

Napisane przez Morsik034
[treść edytowana]

:facepalm: :facepalm:

Temat jest o sukcesie jednego z naszych użytkowników i proponuje trzymać się tego tematu a nie schodzić z dyskusją na inne tematy.

ripper92

Napisane przez rafaeelloooo

Napisane przez ripper92
[treść edytowana] rasiści.

Chore :facepalm:

Zobaczymy jak znajdziesz kobietę blondynkę, o których jest miliony dowcipów, to jak ktoś powie wtedy dowcip o blondi to się obrazisz, wyzwiesz czy może pobijesz..?

Trochę dystansu człowieku do życia i do siebie przede wszystkim..

Jak nie widzisz różnicy między kawałami o blondynkach a nazywanie ludzi o innym kolorze skóry bambusami to nie mamy o czym rozmawiać.

Taka już natura polaków, katolicy fanatycy którzy niczego nie tolerują, głównie dzięki takiej naturze nie mamy co liczyć na legalizację pokera.

Dla ciebie nazywanie rzeczy po imieniu jest chore, dla mnie ty jesteś chory i nie wyskakuj mi tu z gadkami o dystansie, ja nienawidzę rasizmu, a to że co niektórzy tam rasizmu nie widzieli świadczy o tym że albo sami są rasistami w mniejszym lub większym stopniu albo przyzwalają na rasizm.

smiesznie tu

ripper92

Można wiedzieć co cie śmieszy?

hazelasty

Nice score _cool:

kustra

Napisane przez Jakub
Witam

Moderatorzy zostawili dowcip, ponieważ nie sądzili, że ktoś będzie nim urażony.
Jestem pewien, że autor nie jest rasistą i nie chciał obrazić niczyich uczuć.

Już biorę się za edycję tematu, pozdrawiam.

Proszę nie obrażać uczuć innych forumowiczów oraz nie przeklinać... :facepalm:

I gdzie ten kawał?

Precz z cenzurą!

Napisane przez kustra
[treść edytowana]

Napisane przez ripper92
Można wiedzieć co cie śmieszy?

m in ty , i twoj internetowa napinka :)

kamil90

[Treść edytowana]

Nasir99

[Treść edytowana]

Urbi23

Zamiast pogratulować juracie świetnego wyniku, urządzacie tu awanturę i nagonkę na ludzi odmiennego pochodzenia (w żartach czy nie, nie ważne). Wydawało mi się, że jesteśmy dorośli

6th
6th

Tak jak mówiłem, teraz już tylko top 1 pozostał !

Brawo.

kustra

Napisane przez Urbi23
Zamiast pogratulować juracie świetnego wyniku, urządzacie tu awanturę i nagonkę na ludzi odmiennego pochodzenia (w żartach czy nie, nie ważne). Wydawało mi się, że jesteśmy dorośli

Wydaje mi się, iż ludzie dorośli posiadają trochę dystansu i potrafią śmiać się z głupich kawałów.
Ale co tam. W kawale występuje człowiek z Afryki to trzeba kawał wyedytować (czyt. wy***rdolić w kosmos), bo pewnie kawał rasistowski.

Na forum znajdę 2103981203912 kawałów o Rosjanach, Niemcach czy Rumunach.
Ale trzeba być ogarniętym i usuwać kawały o czarnoskórych ludziach :facepalm: :facepalm: :facepalm: