Przejdź do forum
troche urwal...

Powiadomienia
Wyczyść wszystko

[Zamknięte] troche urwal...

38 Posty
25 Użytkownicy
0 Reakcje
2,067 Wyświetlenia
jurata

gdyby nie gosc z afryki byloby conajmniej 5k$..

najpierw nie zgodzil sie na deal potem gdy wygralem mega flipa AK>99 moj stak i drugiego lidera byly rowne natomiast [treść edytowana] mial 3x mniej
do czasu az na moj 3bet odpowiedzial alkiem za 40bb z 55 i zlamal moje AA potem wszystko sie posypalo i ostatecznie moja druga para i flush draw na 20bb nie dala rady jego top 2 pairs

jak zwykle pozostaje niedosyt ale mam nadzieje ze z kolejnymi turniejami bedzie lepiej

pozdro

///proszę nie używać obraźliwych zwrotów - Jakub

37 odpowiedzi

[treść edytowana] ale zawsze ladna kasa i mozesz teraz pocisnac cos wiecej i nie trafic na Afryke xD

mazaq

prosze nie dyskryminowac graczy z afryki, gdyz mogl to byc phil ivey :rage:

persii

brunson jest z afryki

salyk

Tak to bywa, ale i tak piękny wynik :f_thumbsup: Gratulacje!

Napisałbyś jeszcze co to za turniej, bo na screenie nie idzie tego dojrzeć :f_mad:

Thorek

Holly potato. Świetny wynik. Szkoda, że nie udało się wyżej, ale 4k $ to i tak doskonały wynik. Gratulacje.

Ładnie urwał, szwagier! Gratulacje :)

nutritio

Gratulacje,super wynik!

Tak jak ktos wyzej napisal,co to za turek?Jaki BI?

Spontann

Napisane przez KatarzynaM
Ładnie urwał, szwagier! Gratulacje :)

Haha prawie "for fiter"

Very nice ! :) gratuluję bo wygląda to na raczej większy turniej :)

jurata Autor wątku
jurata

turniej 11$ rebuy RUSH
startuje o 18;30 pula gtd 32k$

nazwalem go [treść edytowana] po przyjacielsku :rage:

a rzeczywiscie gosc zachowywal sie jak Phil Ivey

nie chcial deala bo uwazal ze ma mega edge nad nami mimo ze ja mialem na poczatku rowny stak z nim a lider 3-4x wiecej ...

ostatecznie gdy zrownalem sie z liderem a on zostal z tylu zaczal szalec i na turnie siedl mu kolor przeciw mojemu AA

Napisane przez jurata

najpierw nie zgodzil sie na deal potem gdy wygralem mega flipa AK>99 moj stak i drugiego lidera byly rowne natomiast bambo mial 3x mniej
do czasu az na moj 3bet odpowiedzial alkiem za 40bb z 55 i zlamal moje AA potem wszystko sie posypalo i ostatecznie moja druga para i flush draw na 20bb nie dala rady jego top 2 pairs

jak zwykle pozostaje niedosyt ale mam nadzieje ze z kolejnymi turniejami bedzie lepiej

pozdro

zamiast marudzic pomysl ile ty po drodze suckoutow zasadziles , i ile flipow wygranych

a wynik i tak piekny

jurata Autor wątku
jurata

sprzedalem 1 suckouta gdy w starciu set na set trafilem karete na river
i wygralem 1 flipa AK>99 gdy zostaly 3 osoby

adramalech

Napisane przez cichodajka

Napisane przez jurata

najpierw nie zgodzil sie na deal potem gdy wygralem mega flipa AK>99 moj stak i drugiego lidera byly rowne natomiast [treść edytowana] mial 3x mniej

pozdro

zamiast marudzic pomysl ile ty po drodze suckoutow zasadziles , i ile flipow wygranych

a wynik i tak piekny

jedyna osoba ktora non stop marudzi jestes... Ty...

GRATY JURATA :)

kustra

[treść edytowana]

Morsik034

Napisane przez kustra
[treść edytowana]

:facepalm: :D :D :D :D :D :D :D ale to było dobre!

Gratuluje wyniku

ripper92

[treść edytowana] rasiści.

Główny administrator
spinek

Napisane przez ripper92
[treść edytowana] rasiści.

+1
Szkoda, że pewnie przyjdzie moderator i jeszcze będzie moderował bo odważyłeś się użyć słowa, która na PS jest niedopuszczalne, za to bycie rasistą lub conajmniej burakiem najwyraźniej skoro żaden MOD się jeszcze nie pojawił.

Edit: Spojrzałem dokładniej, jednak moderatorzy się pojawili, żeby pogratulować, ale widocznie nazywanie graczy z Afryki bambusami mieści się w regulaminie.

hellYeahEnT

a mnie sie kawal podoba a nie jestem rasista (chyba ze jestem ? JESTEM ?! :D )

ripper92

Zupełnie świadomie użyłem tego słowa, moderatorzy i admini nawet po słowach "bambo", "bambusy" nawet nie zareagowali tylko złożyli gratulacje.